Bekijk Pepperl-Fuchs op:

Functie:
Sales Engineer Buitendienst Noord/Oost Nederland

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Regio Noord/Oost Nederland

Contactpersoon:
Mieke Kooyman
073 750 71 53 (NL) / 003236418580 (BE)

Plaatsingsdatum:
02/10/2020

Sales Engineer Buitendienst Noord/Oost Nederland

Pepperl+Fuchs is op zoek naar een accountmanager buitendienst voor de divisie ‘Industriële sensoren’ in de regio Noord Oost Nederland. 

Wil jij je ideeën werkelijkheid laten worden en tegelijkertijd je grenzen verleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen.

Pepperl+Fuchs is een wereldwijd begrip als toeleverancier voor de industrie met twee divisies: enerzijds ‘Factory Automation’ die industriële sensoren en sensorsystemen levert aan de industrie, en anderzijds ‘Process Automation’, gespecialiseerd in beveiligingstoepassingen voor explosiegevaarlijke productieprocessen.

We zijn een internationale groep met het hoofdkantoor in Mannheim, en wereldwijd meer dan 50 verkoopvestigingen en diverse productielocaties in Duitsland, Italië, de Verenigde Staten, Singapore, Hongarije, Tsjechië, Vietnam, China en Indonesië. Wereldwijd telt Pepperl+Fuchs 6.300 medewerkers. In Nederland is Pepperl+Fuchs gevestigd in ’s-Hertogenbosch en zijn we met een team van 24 personen. Continue innovatie, hoge kwaliteit en gestage groei zijn de basis van ons succes, al meer dan 70 jaar.

We zijn er van overtuigd dat toegewijde en sterk gemotiveerde medewerkers cruciaal zijn voor ons succes.

Voor onze Business Unit ‘Industriële sensoren’ zijn we per direct op zoek naar een: 

Sales Engineer Buitendienst voor het rayon Noord/Oost Nederland 

Overtuig jij de klanten met jouw expertise?

Als Sales Engineer Buitendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties enerzijds en zoek je naar nieuwe kansen en mogelijkheden om je netwerk uit te breiden anderzijds. Je gesprekspartners zijn zowel technische mensen zoals engineers, projectingenieurs en technisch leidinggevenden maar ook operationele inkopers of inkoop managers. Vanuit je technische achtergrond en dienstverlenende houding ben je uitstekend in staat om klanten technisch en commercieel te adviseren over onze producten.

Je vormt een team met je collega’s van de binnendienst en samen zorg je voor goede lange termijn relaties met onze klanten en prospects.

Je werkt vanuit huis en rapporteert aan de Sales Manager Factory Automation Nederland.

De sleutel tot succes?

 • Je bent resultaatgericht en slaagt erin autonoom, vasthoudend en adviserend te verkopen en op verschillende niveaus uitstekend te communiceren.
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren commerciële buitendienstervaring met aantoonbare resultaten binnen een industriële omgeving.
 • Je hebt succesvol een relevante MBO of HBO commercieel / technische opleiding afgerond, zoals: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Mechatronica.
 • Je bent vertrouwd te werken met een CRM-systeem en met MS-Office.
 • Je bezit een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels, in woord en geschrift.
 • Je bent woonachtig in het rayon Noord/Oost Nederland. 

Pepperl+Fuchs biedt:

 • Een boeiende functie bij een wereldwijde, toonaangevende speler met een breed productenpakket van topkwaliteit.
 • Een informeel werkklimaat waarbinnen jouw eigen initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd.
 • Samenwerking met collega’s die met veel passie en gepaste trots te werk gaan.
 • Een doorlopende opleiding d.m.v. regelmatige producttrainingen en verder alle middelen die het mogelijk maken jouw werk tot een succes te maken.
 • Een passende beloning voor de bijdrage die jij levert aan onze verdere groei, nl: een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, een pensioenregeling en onkostenvergoeding.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via de sollicitatielink. Voor inhoudelijke vragen over de functie of vragen over de procedure kan je contact opnemen met Mieke Kooyman, HR Manager, via 073-7507153 (NL) of 003236418580 (BE).

Kijk voor meer informatie op: www.pepperl-fuchs.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.