• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

17/10/2018

ACCOUNTMANAGER

Stroomt het salesbloed door jouw aderen? Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het creëren van verkoopkansen en het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de mediabranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17/10/2018

TRADE MARKETEER

Ben jij de Trade Marketeer die het als een uitdaging ziet om marketingacties en promoties te ontwikkelen voor onze klanten? Als je het ook nog eens leuk vindt dit te doen voor boeken en strips, dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

16/10/2018

SALES SUPPORT EMPLOYEE FRANCE

Smartwares Group is looking for a Sales Support Employee France with a passion for sales!

12/10/2018

CHANNEL MANAGER E-COMMERCE

Ben jij de Channel Manager met de beste reviews?

12/10/2018

ALLROUND MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST

Ben jij in het bezit van commercieel talent, vind jij het een uitdaging om klanten binnen te halen en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een veel geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

05/10/2018

SALES COÖRDINATOR (FMCG)

In verband met uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is Peeters Produkten BV, producent van o.a. het A-merk Duo Penotti, op zoek naar een Sales Coördinator.

04/10/2018

ALLROUND MARKETEER

Heliview Conferences & Training in Breda is op zoek naar een Allround Marketeer. Ben jij een Markteer die van alle markten thuis is? Lees dan snel verder!

26/09/2018

WEB MARKETEER

Ben jij die allround Web Marketeer die marketing en pre-sales activiteiten middels marketing automation, content marketing en SEO uitzet? Dan is Movenext in Leiden op zoek naar jou!

17/09/2018

MEDEWERKER SALES SUPPORT E-COMMERCE

Smartwares Group B.V. is op zoek naar een Medewerker Sales Support E-commerce met een passie voor commercie en e-commerce.

10/09/2018

EXPORT MANAGER

Smartwares Group is looking for an energetic and passionate Export Manager Eastern Europe with excellent commercial skills.

06/09/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (DUITS)

Tricorp B.V. is op zoek naar een fulltime Commerciële Medewerker Binnendienst die vloeiend Duits spreekt en schrijft. In de functie ben je verantwoordelijk voor klant- en relatiebeheer en administratieve taken waarbij je je naast Nederland, ook richt op onze export landen waarvan in het bijzonder Duitsland.

04/09/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Tricorp B.V. in Rijen is op zoek naar een fulltime (40 uur per week) Commercieel Medewerker Binnendienst. In de functie ben je verantwoordelijk voor B2B klant- en relatiebeheer en administratieve taken. Door een breed en zeer uitgebreid dealernetwerk is ons merk door heel Nederland en voor heel werkend Nederland verkrijgbaar. Wil jij ook onderdeel worden van Team Tricorp en heb jij een commerciële en dienstverlenende drive? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

31/08/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR NEDERLAND

Warema, gevestigd in Weert, zoekt een Technisch Adviseur die niet alleen onze bestaande klanten kan adviseren over lopende offertes maar ook nieuwe kansen creëert en signaleert!

31/08/2018

BINNENDIENST- EN BUITENDIENSTMEDEWERKER VERZEKERINGEN

Sweere is op zoek naar twee nieuwe collega’s; een Binnendienstmedewerker én een Buitendienstmedewerker VERZEKERINGEN. Heb jij op HBO-niveau ervaring als Verzekeringsspecialist bij een assurantiënkantoor of verzekeringskantoor en ben je toe aan een stap? Lees dan snel verder!

30/08/2018

KEY-ACCOUNTMANAGER DUITSLAND

Ben je een commercieel talent met passie voor techniek en wil je de wereld van giet- en smeeddelen, een innovatieve hoogtechnische nichemarkt, veroveren? Ga dan met ons in gesprek over hoe wij je gaan opleiden om onze klanten gelukkig te maken met onze zelf geëngineerde staalproducten. Dit ga je doen binnen een solide netwerk van voornamelijk Chinese top-leveranciers en een hechte Chinforce salesorganisatie.

23/08/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Dornbracht in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst voor de Nederlandse markt. Heb jij een mbo-diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Dan is dit misschien wel jouw baan!

06/08/2018

ACCOUNTMANAGER REINIGINGS- EN ONDERHOUDSMIDDELEN (REGIO NOORDOOST-BRABANT/NOORD-LIMBURG)

Profclean Europe te Schijndel, is ter uitbreiding op zoek naar een proactieve Accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Noordoost-Brabant/Noord-Limburg producten te verkopen. Kom jij ons team versterken?

24/07/2018

RAYON MANAGER

Coenecoop Wine Traders, in Waddinxveen, is op zoek naar een Rayon Manager. Spreken de kernwoorden wijn, biologisch en commercieel jou aan? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

24/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER ARCHERY

JVD Group in Nieuwkuijk is op zoek naar een Sales Support Medewerker met goede beheersing van de Franse taal! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het complete order proces. Als eerste aanspreekpunt voor de klanten beantwoord je hun vragen telefonisch of via e-mail. Hierbij weet je met jouw gedreven en proactieve houding elke klant de beste klantbeleving te verzorgen. Word jij hier enthousiast van? Lees dan verder!

23/07/2018

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Customer Service Medewerker die klantgericht en proactief onze consumenten per e-mail en telefoon ondersteuning kan bieden.

20/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER

AOPEN EMEA in ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen) zoekt een zorgvuldige en service gerichte sales support medewerker. Ben jij een topper in klantcontact en vind je het leuk om een commercieel team op de binnendienst te ondersteunen? Dan gaat AOPEN graag met je in gesprek!

© Copyright - Primatch