• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

06/12/2022

Key Accountmanager

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Key Accountmanager. Als Key Accountmanager ga je ons mooie merk verder uitbouwen bij nieuwe en bestaande klanten. Je legt daartoe intensieve contacten en onderhoudt deze met inkopers en categoriemanagers van landelijk opererende (r)etailers en inkoopcombinaties.

02/12/2022

Strategisch accountmanager Den Haag – Rotterdam

Heb jij werkgeluk op 1 staan en wil jij samen met onze IT-Rockstars de wereld van morgen bepalen? Wij zijn TeamRockstars IT en met onze kijk op goed werkgeverschap, detacheren en software solutions groeien we hard. Wil jij als strategisch accountmanager vrijheid in je werk en de betrokkenheid en waardering voor jouw ideeën? Lees dan snel verder.

28/11/2022

Consultant Informatieprojecten

​Wil jij jouw organisatietalent inzetten om bij te dragen aan verbetering van de informatievoorziening binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg? Heb jij een oog voor het spotten van nieuwe marktkansen en wil je in gesprek met onze klanten over het inzetten van bestaande en nieuw te ontwikkelen informatieproducten? Dan is deze rol echt iets voor jou!

21/11/2022

Medewerker Sales Support

Smartwares Group is op zoek naar een Medewerker Sales Support ter versterking van onze Sales afdeling. Ben jij dienstverlenend ingesteld, heb je gevoel voor commercie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

03/11/2022

Marketing & Communicatie Coördinator |32 – 40 uur

Bolster is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie Coördinator die de volgende stap wil zetten in het marketing vak. Coördineer jij graag verschillende communicatie activiteiten en kan jij je energie en creativiteit kwijt in het creëren van content? Neem jij graag de verantwoordelijkheid voor het bouwen van een merk dat echt iets bijdraagt? Dan komen we graag in contact met jou.

27/10/2022

Manager New Business

Lijkt het je gaaf binnen een internationaal bedrijf, bewezen formules verder uit te bouwen in Nederland in een nieuw vorm te geven rol? Met jouw senioriteit in het commerciële werkveld en aanpak weet je impact te maken. Interessant? Lees dan snel verder.

27/10/2022

Accountmanager

JISLON (Europe) B.V. gevestigd in Heibloem is een dynamisch bedrijf vol met ambities. Om deze ambities waar te maken zijn we op zoek naar een accountmanager met flair. Deze weet niet alleen onze relaties te binden maar is ook proactief in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en markten. Heb jij het in je om onze sales verder te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel die accountmanager die wij zoeken.

24/10/2022

Junior Marketeer (artwork)

Princess in Tilburg is op zoek naar een Junior Marketeer (artwork). Zie jij het als een uitdaging om de juiste personen op het juiste moment aan het werk te zetten? Ben je een coördinatietalent, punctueel, vriendelijk, georganiseerd, problem-solver en kun je werken met strakke deadlines? Werk je graag in teamverband in een dynamische omgeving? Dan gaan we graag met jou in gesprek! 

10/10/2022

Intern Accountmanager | 32-36 uur

Legent in Tilburg zoekt een Intern Accountmanager die samen met het team van 8 collega’s elke dag hard wil werken aan het succes van Legent! Ben jij afgestudeerd in de richting bestuurskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar, heb je interesse in het juridische domein en ben je op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière? Voel jij je thuis in een groeiende organisatie, met een open cultuur en waarin je alle ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag in contact met jou!

© Copyright - Primatch