• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

15/08/2018

SUPERVISOR CALLCENTER

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Supervisor voor het Callcenter (24-32 uur). Help jij met jouw positieve kijk op zaken het enthousiasme bij onze call agents hoog te houden zodat onze klanten optimaal geholpen worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

06/08/2018

ACCOUNTMANAGER REINIGINGS- EN ONDERHOUDSMIDDELEN (REGIO NOORDOOST-BRABANT/NOORD-LIMBURG)

Profclean Europe te Schijndel, is ter uitbreiding op zoek naar een proactieve Accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Noordoost-Brabant/Noord-Limburg producten te verkopen. Kom jij ons team versterken?

02/08/2018

CONFERENCE PRODUCER

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een (senior) Conference Producer. Benieuwd naar de inhoud van deze rol? Lees dan snel verder!

31/07/2018

ACCOUNTMANAGER NEDERLAND

Ben jij de Accountmanager Nederland die vanuit Stramproy (L) onze klanten voorziet van het beste advies om onze producten van Aiming Field Software bij hun te implementeren? Aiming Field Software biedt namelijk dé software oplossing om papieren processen te digitaliseren en daar hebben we jou bij nodig.

27/07/2018

MARKETPLACE SPECIALIST E-COMMERCE

Smartwares Group is looking for a Marketplace Specialist E-commerce.

25/07/2018

MEDEWERKERS CUSTOMER SERVICE & VERKOOP NEDERLANDS/FRANS/DUITS

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar nieuwe collega’s ter versterking van het team Customer Service & Verkoop.

24/07/2018

RAYON MANAGER

Coenecoop Wine Traders, in Waddinxveen, is op zoek naar een Rayon Manager. Spreken de kernwoorden wijn, biologisch en commercieel jou aan? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

24/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER ARCHERY

JVD Group in Nieuwkuijk is op zoek naar een Sales Support Medewerker met goede beheersing van de Franse taal! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het complete order proces. Als eerste aanspreekpunt voor de klanten beantwoord je hun vragen telefonisch of via e-mail. Hierbij weet je met jouw gedreven en proactieve houding elke klant de beste klantbeleving te verzorgen. Word jij hier enthousiast van? Lees dan verder!

23/07/2018

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Customer Service Medewerker die klantgericht en proactief onze consumenten per e-mail en telefoon ondersteuning kan bieden.

20/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER

AOPEN EMEA in ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen) zoekt een zorgvuldige en service gerichte sales support medewerker. Ben jij een topper in klantcontact en vind je het leuk om een commercieel team op de binnendienst te ondersteunen? Dan gaat AOPEN graag met je in gesprek!

18/07/2018

JUNIOR DELIVERY MANAGER

Pondres in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Junior Delivery Manager! Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en wil jij een uitdagend begin van jouw carrière? Hopelijk pas jij in ons plaatje en voldoen wij aan jouw eisen. Lees snel verder om hier achter te komen!

18/07/2018

VERKOOPADVISEUR KEUKENS

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort is op zoek naar een verkoopadviseur keukens. Heb jij vanuit opleiding of werkervaring affiniteit met retail en interieur? Of werk je nu als keukenverkoper en wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

18/07/2018

MARKETPLACE MANAGER E-COMMERCE

Ben jij de Marketplace Manager met de beste reviews? Het E-commerce & Trade marketing team van Brabantia zit te springen om een Marketplace Manager E-Commerce.

12/07/2018

ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

De Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Online Performance Marketeer. Wil je samen met het online Sales team bouwen aan het internationale online succes van Smartwares? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

10/07/2018

ACCOUNTMANAGER AUTOMATION

Door de toenemende digitalisering en de groeiende vraag naar industriële robots is Schunk op zoek naar een Accountmanager Automation, die de Nederlandse markt vanuit technische kennis gaat acquireren en uitdiepen, op het gebied van Robot-grijpers, lineair-assen en robot-toebehoren. Houd jij grip op  sales?!

29/06/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER (TEAM NEDERLAND)

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Sales Support Medewerker met een passie voor verkoop. Kom jij ons team versterken?

28/06/2018

MARKETING & COMMUNICATIE PROFESSIONAL

Casala is op zoek naar een ervaren Senior Marketing & Communicatie Professional. Ben jij die professional die diverse crossmediale uitingen gaat ontwikkelen voor stijlvolle award-winnende projectmeubelen? Lees dan snel verder!

25/06/2018

MARKETING COMMUNICATIE COÖRDINATOR

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Marketing Communicatie Coördinator voor 32-40 uur. De Marketing Communicatie Coördinator draagt de visie, missie en kernwaarden uit van Autotaalglas en heeft als doel om Autotaalglas als (A-)merk te laten groeien, zowel intern als extern.

13/06/2018

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE & VERKOOP FRANSTALIG

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar nieuwe collega’s ter versterking van het team Customer Service & Verkoop.

12/06/2018

MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER

Facility Kwadraat in Den Bosch is op zoek naar een creatieve allrounder (24-32 uur) op het gebied van online marketing en communicatie. Zit jij boordevol goede ideeën en wil jij bijdragen aan een succesvolle lancering van ons softwareproduct WISH 3.0? Wij gaan graag met je in gesprek!

12/06/2018

VERKOOPMEDEWERKER BINNENDIENST

Smartwares Group is op zoek naar een Verkoopmedewerker Binnendienst die de Nederlandse én Franse taal beheerst! Kom jij ons Benelux team versterken?

06/06/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een échte commerciële aanpakker met een technisch hart en op zoek naar een nieuwe stap in de binnendienst? Ben jij daarnaast sterk in het plannen en organiseren van verschillende werkzaamheden en krijg jij energie van goed klantcontact? Dan is Eco Steam and Heating, in Tilburg, op zoek naar jou!

01/06/2018

ACCOUNTMANAGER BEDRIJFSKLEDING

Tricorp zoekt een ondernemende Accountmanager Bedrijfskleding die perfect contacten onderhoudt met onze dealers en klanten.

© Copyright - Primatch