• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

07/12/2018

MEDISCH ACCOUNTMANAGER REGIO NOORD

Hero Benelux is op zoek naar een Medical Accountmanager voor de regio Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Ben jij ondernemend, resultaatgericht en heb jij een duidelijke affiniteit met babyvoeding en een achtergrond in de commerciële buitendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

30/11/2018

EXPORT MANAGER

Tricorp in Rijen is op zoek naar een Export Manager die onze bedrijfskleding sterk in de Europese markt gaat zetten. Ben jij de internationale saleskracht die we zoeken?

30/11/2018

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Sales Support op zoek naar een Medewerker Sales Support. Spreken de kernwoorden verkoop, commercieel, service, dynamisch maar ook zeker wijn jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

28/11/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL VERKOOPADVISEUR BINNENDIENST

Je wil je ideeën werkelijkheid laten worden …
… en tegelijkertijd je grenzen verleggen?

Dan ben je bij Pepperl-Fuchs aan het juiste adres! We bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen.

23/11/2018

E-COMMERCE SPECIALIST

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime E-commerce Specialist die met zijn/haar kijk op de business onze organisatie naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versterken?

23/11/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een échte commerciële aanpakker met een technisch hart en op zoek naar een nieuwe stap in de binnendienst? Ben jij daarnaast sterk in het plannen en organiseren van verschillende werkzaamheden en functioneer jij goed in een hectische omgeving? Dan is Eco Steam and Heating, in Tilburg, op zoek naar jou!

22/11/2018

COÖRDINATOR TELEFONISCHE DEELNEMERSWERVING

Heliview Conferences & Training in Breda is op zoek naar een Coördinator Telefonische Deelnemerswerving. Ben jij een klantcontact-professional met een commerciële instelling? Lees dan snel verder!

20/11/2018

VERKOOPADVISEUR KEUKENS

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort is op zoek naar een Verkoopadviseur Keukens. Heb jij vanuit opleiding of werkervaring affiniteit met retail en interieur? Of werk je nu als Keukenverkoper en wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw baan!

19/11/2018

MARKETING COÖRDINATOR BENELUX

Fellowes in Tilburg is op zoek naar een Marketing Coördinator Benelux.

Werken in een internationale omgeving, je persoonlijke en interculturele vaardigheden inzetten om je werk en projecten een succes te maken én je marketing kennis en vaardigheden ontwikkelen naar the next level. Is dat wat jij wil? Then we’re the Fellowes to talk to!

14/11/2018

VERKOOPADVISEUR KEUKENS

Kvik Eindhoven is op zoek naar een Verkoopadviseur Keukens. Heb jij vanuit je werkervaring affiniteit met retail en interieur? Of werk je nu als keukenverkoper en wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw baan!

09/11/2018

VERKOOPMEDEWERKER TANKSTATION

Vollenhoven Olie zoekt voor de AVIA Tankstations in Tilburg met als hoofdlocatie AVIA Tilburg aan de Noordhoekring een gedreven verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken? Ben je commercieel ingesteld en vind je het niet erg om alleen te werken? Lees dan snel verder….

09/11/2018

ACCOUNT MANAGER RETAIL

Hero Benelux (Breda) is op zoek naar een Account Manager Retail. Ben jij gedreven, ondernemend, resultaatgericht en heb jij ervaring als sales professional binnen FMCG? Wil jij werken voor een krachtig A-merk in een informele organisatie met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

09/11/2018

TRADE MARKETEER PRINCESS

Zit het ondernemerschap in je bloed en wil je samen met ons bouwen aan Marketing en Communicatie die de business optimaal ondersteunt? Wil je werken in een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

30/10/2018

VERENIGINGSMANAGER WERK EN GEZONDHEID

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) is op zoek naar een senior professional met uitstekend gevoel voor branchebelangen, issuemanagement en samenwerking. Iemand die begrijpt wat ondernemers bezighoudt en waar een belangenorganisatie/vereniging het verschil kan maken.

30/10/2018

NATIONAL ACCOUNTMANAGER (FLEET & KLEIN LEASE)

Ben jij een commercieel ingestelde accountmanager en zoek je een zelfstandige accountmanagersrol in de Automotive sector? Dan zoekt Autotaalglas jou!

26/10/2018

VERKOOPMEDEWERKER TANKSTATION ZEELAND

Vollenhoven Olie zoekt voor de De Meeuw Tankstations in Rilland, Bergen op Zoom en Goes enthousiaste en gedreven Verkoopmedewerkers. Weet jij van aanpakken? Ben je commercieel ingesteld en een echte teamplayer? Lees dan snel verder….

25/10/2018

VERTEGENWOORDIGER BENELUX

DEVENTER Profielen is op zoek naar een Vertegenwoordiger BeNeLux. Heb jij MBO / HBO werk- en denkniveau en ervaring in een technisch / commerciële functie in een bouwgerelateerde branche? Dan is dit misschien iets voor jou!

23/10/2018

INSIDE SALES REPRESENTATIVE

Ben jij een leergierige en gedreven sales kracht? Vind je snel je weg in nieuwe software en beheers je de Engelse taal? Zoek jij een gedreven team, flexibiliteit en een dynamische omgeving, dan spreken we graag met je af bij CYS Services in Breda voor de functie Inside Sales Representative!

17/10/2018

ACCOUNTMANAGER

Stroomt het salesbloed door jouw aderen? Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het creëren van verkoopkansen en het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de mediabranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17/10/2018

TRADE MARKETEER

Ben jij de Trade Marketeer die het als een uitdaging ziet om marketingacties en promoties te ontwikkelen voor onze klanten? Als je het ook nog eens leuk vindt dit te doen voor boeken en strips, dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

12/10/2018

CHANNEL MANAGER E-COMMERCE

Ben jij de Channel Manager met de beste reviews?

12/10/2018

ALLROUND MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST

Ben jij in het bezit van commercieel talent, vind jij het een uitdaging om klanten binnen te halen en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een veel geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

05/10/2018

SALES COÖRDINATOR (FMCG)

In verband met uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is Peeters Produkten BV, producent van o.a. het A-merk Duo Penotti, op zoek naar een Sales Coördinator.

26/09/2018

WEB MARKETEER

Ben jij die allround Web Marketeer die marketing en pre-sales activiteiten middels marketing automation, content marketing en SEO uitzet? Dan is Movenext in Leiden op zoek naar jou!

17/09/2018

MEDEWERKER SALES SUPPORT E-COMMERCE

Smartwares Group B.V. is op zoek naar een Medewerker Sales Support E-commerce met een passie voor commercie en e-commerce.

© Copyright - Primatch