• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

04/10/2019

Sales Support Medewerker

Wil jij als Sales Support Medewerker jouw ideeën werkelijkheid laten worden én tegelijkertijd je grenzen verleggen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen binnen het ondersteunen van onze verkoopafdeling. Interesse? Solliciteer dan direct!

27/09/2019

Commercieel Medewerker Binnendienst

Smartwares Group is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst ter versterking van onze afdeling Sales Support. Denk jij commercieel, ben je dienstverlenend ingesteld en heb je interesse in E-commerce? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

24/09/2019

International Sales Manager

Heb je een stevig commercieel trackrecord in (metaal)technische producten in de Benelux en Frankrijk en een passie voor techniek? Wil je graag werken in een organisatie die succesvol is in zelfgeëngineerde metaalproducten in een innovatieve hoogtechnische nichemarkt? Lees dan snel verder!

20/09/2019

Productspecialist(e) Workwear

We zijn de laatste jaren explosief gegroeid en ook voor de komende jaren houden we onze groeiambities vast. En dat vraagt om versterking van ons (commerciële) team! Wij zoeken hiervoor een ervaren: Productspecialist(e) Workwear.

17/09/2019

Accountmanager

Heb jij ook “iets” met boeken? Ben jij de accountmanager die met veel enthousiasme en in geur & kleur ons assortiment onder de aandacht brengt bij onze klanten? Dan zoeken wij jou!

06/09/2019

Allround Online Marketeer

Louwman & Parqui is voor het kantoor in Raamsdonksveer op zoek naar een Allround Online Marketeer. De focus ligt op channel management van lexus.nl en de conversie gedreven media-inzet. Pak jij deze kans?

 

30/08/2019

Zelfstandig (online) Marketeer (28-32 uur)

Hoefnagels in Tilburg is op zoek naar een creatieve zelfstandige Marketeer met pit. Je bent gedreven, komt altijd met de nieuwste ontwikkelingen en weet als geen ander de organisatie mee te krijgen in veranderingen. Wil jij vorm gaan geven aan onze nieuwe strategie? Dan komen wij graag in contact met jou!

28/08/2019

VERKOOPADVISEUR

Kvik Rotterdam Alexandrium is op zoek naar een parttime of fulltime Verkoopadviseur voor 24 tot 40 uur per week. Heb jij ervaring als verkoper van keukens of sanitair? En wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw baan!

27/08/2019

NATIONAL ACCOUNT MANAGER OUT OF HOME

Hero Benelux (Breda) is op zoek naar een National Accountmanager Out of Home. Ben jij gedreven, ondernemend, resultaatgericht en heb jij ervaring als sales professional binnen FMCG? Wil jij werken voor een krachtig A-merk in een informele organisatie met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

31/07/2019

TECHNISCH ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST

Bostik in Oosterhout is voor de nieuwe afdeling Sales Support op zoek naar een Technisch Accountmanager Binnendienst. Heb jij een afgeronde MBO of HBO-opleiding en relevante ervaring bij bijvoorbeeld een bouwleverancier, technische groothandel of doe-het-zelf markt? En ben je op zoek naar een commerciële baan? Dan is dit wat voor jou!

© Copyright - Primatch