• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

9/12/2019

Verkoopadviseur

Kvik Rotterdam Alexandrium is op zoek naar een Verkoopadviseur voor 24 tot 40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur, styling & design en relevante ervaring in de retail? En wil je sociaal én persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw kans!

6/12/2019

Key Accountmanager Zorg regio Midden/West Nederland

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een Key Accountmanager Zorg voor de Regio Midden/West Nederland.

6/12/2019

Key Accountmanager Zorg regio Zuid-West Nederland

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een Key Accountmanager Zorg voor de Regio Zuid-West Nederland.

4/12/2019

Commercieel Medewerker Binnendienst

Wij, Plant Health Cure in Oisterwijk, zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Krijg jij energie uit service gericht werken, het laten groeien van de organisatie, een dynamische werkomgeving en veel afwisseling in jouw functie? Solliciteer dan nu bij ons!

4/12/2019

Accountmanager Reinigings- en Onderhoudsmiddelen Zuid Nederland (Limburg en Noord-Brabant)

Profclean Europe te Schijndel, is wegens uitbreiding op zoek naar een proactieve Accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Limburg en Noord-Brabant onze diverse producten te verkopen!

27/11/2019

Medewerker Sales Support

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Sales Support op zoek naar een Medewerker Sales Support. Spreken de kernwoorden verkoop, commercieel, service, dynamisch maar ook zeker wijn jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

14/11/2019

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sta je graag in het hart van een handelsorganisatie? Geef jij klanten het gevoel dat hun order bij jou in de juiste handen is? Als je commerciële binnendienstervaring hebt, en graag in een klein en hecht team internationale impact wilt hebben, lees dan verder!

14/11/2019

Medewerker Sales Support

Vollenhoven Olie (Tilburg) is op zoek naar versterking voor de afdeling Sales Support. Kom jij ons salesteam versterken?

13/11/2019

Manager Tankstation Eindhoven

Vollenhoven Olie is voor het BP Tankstation Eindhoven op zoek naar een gastvrije Manager Tankstation met horeca ervaring.

13/11/2019

Klantenservice Medewerker

Affiniteit met interieur, design & techniek, relevante ervaring op een binnendienst of customer service afdeling en op zoek naar een fulltime baan? Dan is deze vacature als Klantenservice Medewerker bij Kvik Amsterdam Westpoort wat voor jou!

30/10/2019

Accountmanager ICT

Lannet in Haaren is op zoek naar een enthousiaste Accountmanager met sterke communicatieve vaardigheden. Heb jij ervaring met automatiseringsoplossingen en telecomvoorzieningen? Wil jij werken bij een leuk, informeel maar vooral ook professioneel IT-bedrijf dat waarde hecht aan haar medewerkers en dit ook laat merken? Lees dan snel verder!

28/10/2019

Verkoopadviseur

Kvik Amsterdam Villa Arena is op zoek naar een ervaren Verkoopadviseur voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur, styling & design en relevante ervaring in de retail? En wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw kans!

25/10/2019

Online Marketing Medewerker (16-20 uur)

Lannet in Haaren is op zoek naar een creatieve en enthousiaste online marketeer met sterke communicatieve vaardigheden. Heb jij ervaring met online marketing en social media, zoals LinkedIn, facebook en Instagram? Wil jij werken bij een leuk, informeel maar vooral ook professioneel IT-bedrijf dat waarde hecht aan haar medewerkers en dit ook laat merken? Lees dan snel verder!

18/10/2019

Verkoopadviseur

Kvik Amsterdam Westpoort is op zoek naar een Verkoopadviseur voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur & design en relevante ervaring in de keukenbranche of detailhandel? Dan is dit jouw kans!

04/10/2019

Sales Support Medewerker

Wil jij als Sales Support Medewerker jouw ideeën werkelijkheid laten worden én tegelijkertijd je grenzen verleggen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen binnen het ondersteunen van onze verkoopafdeling. Interesse? Solliciteer dan direct!

20/09/2019

Productspecialist(e) Workwear

We zijn de laatste jaren explosief gegroeid en ook voor de komende jaren houden we onze groeiambities vast. En dat vraagt om versterking van ons (commerciële) team! Wij zoeken hiervoor een ervaren: Productspecialist(e) Workwear.

17/09/2019

Accountmanager

Heb jij ook “iets” met boeken? Ben jij de accountmanager die met veel enthousiasme en in geur & kleur ons assortiment onder de aandacht brengt bij onze klanten? Dan zoeken wij jou!

© Copyright - Primatch