• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

17/05/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Sales Support Medewerker Nederland met een passie voor verkoop. Kom jij ons team versterken?

16/05/2018

MANAGER CUSTOMER SERVICE & BACKOFFICE

Dornbracht in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een fulltime Manager Customer Service & Backoffice met HBO werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring in een commerciële functie.

16/05/2018

STAGIAIRE (ONLINE) MARKETING

Primatch is op zoek naar een Stagiaire (Online) Marketing die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van Marketing Automation. Ben jij de enthousiaste all-rounder die ons Sales & Marketing team komt versterken?

15/05/2018

AREA SALES MANAGER EUROPA EN AFRIKA

Brabantia zoekt een Area Sales Manager die dit mooie merk verder gaat uitbouwen in Europa en Afrika.

09/05/2018

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Sales Support ter uitbreiding op zoek naar een Medewerker Sales Support. Spreken de kernwoorden verkoop, commercieel, service, dynamisch maar ook zeker wijn jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

07/05/2018

MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER

Den Braven is voor het kantoor in Oosterhout op zoek naar een Marketing & Communicatie Medewerker op HBO-niveau met 1-2 jaar b2b ervaring.

04/05/2018

ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

De Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Online Performance Marketeer. Wil je samen met het online Sales team bouwen aan het internationale online succes van Smartwares? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

03/05/2018

MARKETEER (TIJDELIJK)

Smartwares Group is op zoek naar tijdelijke fulltime ervaren Marketeer voor de periode van ± 15 augustus 2018 t/m 10 januari 2019. De tijdelijke ondersteuning is i.v.m. zwangerschapsverlof.

02/05/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

SCHUNK Intec BV (’s-Hertogenbosch) is op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst die zorgt voor een perfect georganiseerde binnendienst op zowel commercieel als administratief vlak. Kom jij ons team versterken?

01/05/2018

E-COMMERCE MANAGER BENELUX

Smartwares Group is op zoek naar een E-commerce Manager voor onze thuismarkt Benelux, met een enorme passie en drive voor online, commercie en ondernemerschap.

01/05/2018

PRODUCT MANAGER

Verleidelijke baan voor een ondernemende Product Manager. Kunnen we jou verleiden om onze consumenten te verleiden?

30/04/2018

ACCOUNTMANAGER ZORG

Q Care medical services in Oisterwijk is op zoek naar een Accountmanager Zorg voor de Regio West-Nederland.

23/04/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

SCHUNK Intec (’s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst die onze klanten vanuit technische kennis gaat adviseren over onze span- en grijpsystemen. Zorg jij daarnaast voor perfect georganiseerde offerte- en ordertrajecten? Dan zijn zij op zoek naar jou!

20/04/2018

MARKETING MEDEWERKER

SCHUNK Intec (’s-Hertogenbosch) is op zoek naar een nieuwe collega voor de marketing afdeling. Ben jij een marketing specialist en beschikbaar voor een mooie parttime marketing uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/04/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

2Connect in Waalwijk is op zoek naar een fulltime (40 uur per week) Commerciële Medewerker Binnendienst. In de functie ben je verantwoordelijk voor administratieve sales ondersteuning tijdens het gehele offertetraject. Heb jij een commerciële drive en wil je aan de slag bij 2Connect? Wij gaan graag met je in gesprek!

17/04/2018

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE BELGIË

HAVEP in Goirle is op zoek naar een medewerker Customer Service voor het landenteam België. Door het ontzorgen van de Business Partner en eindgebruiker en het ondersteunen van de accountmanagers, werk jij mee aan het succes van HAVEP!

17/04/2018

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE DUITS

HAVEP in Goirle is op zoek naar een Medewerker Customer Service voor het landenteam Duitsland. Door het ontzorgen van de Business Partner en eindgebruiker en het ondersteunen van de accountmanagers, werk jij mee aan het succes van HAVEP!

09/04/2018

GRAPHIC DESIGNER

Deze baan is ontworpen voor een graphic designer. Jij en Brabantia, het perfecte plaatje.

05/04/2018

ACCOUNTMANAGER NEDERLAND (FLEET & KLEIN LEASE)

Autotaalglas Nederland BV is op zoek naar een Accountmanager Nederland (32-40 uur). Als Accountmanager Nederland ben je verantwoordelijk voor het versterken en verder ontwikkelen van de relaties richting kleine leasemaatschappijen en fleetowners. Heb jij een gezonde commerciële instelling, ben je communicatief vaardig en gewend om contacten te leggen en te onderhouden? Dan komen we graag met jou in contact!

03/04/2018

ASSISTENT CATEGORY MANAGER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Assistent Category Manager. Wil je samen met het team bouwen aan het productassortiment van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij Smartwares van harte welkom!

30/03/2018

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER MET COÖRDINEREDNDE TAKEN

Q CARE medical services in Oisterwijk is op zoek naar een Customer Service Medewerker met coördinerende taken.

30/03/2018

MAKELAAR

Sweere is op zoek naar een Makelaar. Heb jij ervaring in de makelaardij en binding met de gemeente Halderberge en omstreken? Dan is dit misschien wel jouw baan.

19/03/2018

COPYWRITER BIJ ERMA SPORT IN ALMELO

Denk jij bij het lezen van deze tekst; dat had wel wat spannender gekund? Dan zoekt ERMA Sport in Almelo jou voor de parttime functie van sportminded copywriter.

16/03/2018

ACCOUNTMANAGER 3D BOUWSOFTWARE

KUBUS (Eindhoven) zoekt een Accountmanager 3D Bouwsoftware, met verkoopervaring binnen een business-to-business omgeving.

14/03/2018

MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER

Casala is op zoek naar een ervaren Senior Marcom Medewerker. Ben jij die professional die diverse cross mediale uitingen gaat ontwikkelen voor award-winnende projectmeubelen? Lees dan snel verder!

13/03/2018

ACCOUNTMANAGER HONDENSNACKS

OK Nutripet in Kapelle (Zeeland) is op zoek naar een Accountmanager Hondensnacks voor Duitsland, de UK en Oost-Europa.

05/03/2018

SENIOR SALES MANAGER FOOD RETAIL (LID MT)

Delicia, werelds grootste producent van chocolade hagelslag en chocolade snacks, in Tilburg zoekt een doortastende Sales Manager. Heb jij sales management ervaring binnen de (food) productie en ben je gewend te werken met de grootste retailers van Nederland? Dan is de grootste chocolade hagelslag fabriek van Zuid-Nederland op zoek naar jou!

© Copyright - Primatch