• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

15/04/2021

Marketplace Specialist

Heb jij passie voor E-commerce, oog voor detail en een ‘can do’ mentaliteit? Smartwares Group is op zoek naar een Marketplace Specialist. Voel jij je helemaal thuis in een internationale, dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

14/04/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst

Smartwares Group is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur) ter versterking van onze afdeling Sales Support. Heb jij gevoel voor commercie en ben jij dienstverlenend ingesteld? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

14/04/2021

Business Development Manager

Delta Wines in Waddinxveen zoekt een Business Development Manager. Ben jij in staat om vanuit trends en marktontwikkelingen een heldere visie en krachtige strategie te ontwikkelen die bijdraagt aan de groei van Delta Wines? Heb jij commerciële management ervaring binnen een Out of Home en Online omgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

14/04/2021

Field Sales Manager

Delta Wines in Waddinxveen zoekt een doortastende en ondernemende Field Sales Manager die het beste uit het sales team weet te halen. Ben jij een echte people manager met ervaring in het aansturen van buitendienst teams? Dan komen wij graag in contact met jou!

13/04/2021

Grafisch Designer (online)

Smartwares Group is op zoek naar een creatieve Grafisch designer (online) – voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij een passie voor vormgeving, ben je een kei in beeldbewerking en zie je het verhogen van onze ‘direct sales’ d.m.v. overtuigende content als een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

13/04/2021

Accountmanager Vakbloemisten

Als Accountmanager Vakbloemisten ga je een sleutelrol vervullen in de samenwerking tussen honderden vakbloemisten en Fleurop Interflora Nederland. Een samenwerking gebaseerd op kwaliteit, klantgerichtheid en snel inspelen op digitale ontwikkelingen. Jij ondersteunt groei en bloei in de gekozen richting.

09/04/2021

Medewerker Binnendienst

Ben je een rasechte planner en heb je affiniteit met interieur & design? Kvik Amsterdam Westpoort is op zoek naar een Medewerker Binnendienst voor 32 tot 38 uur per week. Dit is jouw kans op een toffe baan als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service-, Back Office Medewerker of Planner!

08/04/2021

Export Manager

Hoefnagels in Tilburg is op zoek naar een Export Manager. Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging, in een internationale omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitbreiden, en proactief onderhouden van een internationaal dealernetwerk voor de verkoop van brandwerende afscheidingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

01/04/2021

Key Accountmanager Nederland

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Key Accountmanager Nederland die ons mooie merk verder uit gaat bouwen bij nieuwe en bestaande klanten. Je legt daartoe intensieve contacten en onderhoudt deze met inkopers en categoriemanagers van landelijk opererende (r)etailers en inkoopcombinaties.

31/03/2021

Microsoft Office 365 Specialist

Van Spaendonck Development B.V. (Tilburg) is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Microsoft Office Specialist. Ben jij de ervaren en gecertificeerde Office 365 specialist en heeft Office 365 voor jou geen geheimen? Kun jij goed schakelen tussen de verschillende business teams èn op zowel directie als medewerker niveau? Dan zoeken wij jou!

30/03/2021

Accountmanager Zorg

Human Care werft samen met Primatch een Accountmanager Zorg. Werk jij graag in een branche waarbij je wat voor mensen kunt betekenen? Onze hulpmiddelen ondersteunen zorgmedewerkers en de cliënten, dus jouw inbreng is van grote waarde.

30/03/2021

Inside Sales Engineer Industriële sensoren

Pepperl+Fuchs is voor de Business Unit ‘Factory Automation’ in Den Bosch op zoek naar een Inside Sales Engineer Industriële sensoren.

24/03/2021

Verkoopadviseur Sanitair

Lindhout Badkamers is voor de showroom in Bergen op Zoom op zoek naar een fulltime Verkoper van sanitair en tegels die het heerlijk vind om elke zondag vrij te hebben. Heb jij relevante verkoop- en sales ervaring en wil jij onafhankelijk, alleen het beste advies geven? Dan is dit jouw baan!

24/03/2021

Commercieel Administratief Binnendienstmedewerker (32-38 uur)

BBK Ede is op zoek naar een enthousiaste collega voor de versterking van het binnendienst team (32-38 uur). Je ondersteunt de binnendienst bij het maken en het opvolgen van offertes en hebt daarbij ook direct contact met onze klanten. Je bereidt o.a. het offerte proces voor door de juiste documenten en informatie uit te zoeken. Je werkt nauw samen met je zes directe collega’s. Kortom een zeer brede commerciële functie met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheden.

24/03/2021

Commercieel Technisch Adviseur (32-38 uur)

BBK Ede is op zoek naar een enthousiaste collega voor de versterking van het binnendienst team. Je hebt veelvuldig contact met klanten, je adviseert klanten en maakt klant-specifieke offertes, vaak in nauwe samenwerking met de buitendienst. Je volgt de offertes op en verwerkt de orders, samen met vier directe collega’s. Kortom een zeer brede commerciële functie met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheden.

22/03/2021

Pricing Specialist (fulltime)

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een resultaat gedreven analyticus en een sterke do-mentaliteit.

18/03/2021

Accountmanager

Smartwares Group is op zoek naar een Accountmanager (40 uur) voor het merk Tristar met een enorme passie en drive voor commercie.

18/03/2021

Key Accountmanager E-commerce

Wil jij als ervaren (Key) Accountmanager de stap maken naar grotere klanten, budgetten en jouw E-commerce kennis naar een hoger niveau tillen? Smartwares Group is op zoek naar een Key Accountmanager E-commerce (40 uur) voor o.a. onze productcategorie Tristar.

15/03/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst

Hoefnagels Fire Safety in Tilburg is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die zorgt voor een perfecte ondersteuning bij onze commerciële werkzaamheden. Heb jij een commerciële drive en ben je toe aan een mooie nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou!

12/03/2021

Bedrijfsleider Café Stoffel

Dat we weer opengaan staat vast, en als we opengaan, gaan we volle bak! Zoek jij een rol waarin je eindverantwoordelijk bent voor de complete bedrijfsvoering van Café stoffel? Reageer dan meteen, we verwelkomen je zoals je in Stoffel mag verwachten. Met open armen en een glimlach!

10/03/2021

International Sales Manager Zorg

Geen probleem met veel reizen? Als stevige gesprekspartner voor onze huidige en toekomstige distributeurs ben je binnen Europa vaak op pad om Human Care verder uit te bouwen.

08/03/2021

Verkoopmedewerker Tankstation Dongen

Wil jij 24-32 uur per week werken als verkoopmedewerker op ons AVIA tankstation in Dongen? Dan zoeken wij jou!

08/03/2021

Senior Verkoopmedewerker Tankstation

Heb jij ervaring als (senior) verkoopmedewerker of ervaring als (senior) medewerker in de horeca? Dan past deze job waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat perfect bij jou!

03/03/2021

Accountmanager Loket.nl

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck, is op zoek naar een Accountmanager Accountantskantoren voor de noordelijke helft van Nederland die samen met onze klanten wil groeien. Ben jij een ambitieuze Accountmanager met minimaal vijf jaar ervaring en vind je het een uitdaging om accountantskantoren met onze toonaangevende online applicatie voor salaris en HR iedere dag net weer een stuk verder te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

02/03/2021

Junior Content Marketeer

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Junior Content Marketeer (40 uur). Ben jij een copywriter in hart en nieren? Ben je creatief, punctueel, georganiseerd en taalkundig de beste uit de klas? Werk je graag in teamverband in een dynamische omgeving? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

01/03/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

T&F is op zoek naar een ervaren, hands-on commercieel medewerker binnendienst die enerzijds het eerste aanspreekpunt is voor klanten en leveranciers, en anderzijds meebouwt aan de duurzaamheid, circulariteit en bio-based ontwikkelingen van de organisatie. Haal jij je energie uit service gericht werken, het samen laten groeien van de organisatie en zoek je verantwoordelijkheid en afwisseling in je functie? Solliciteer dan nu bij ons!

19/02/2021

Team Leader Customer Service

Smartwares Group is looking for a Team Leader Customer Service (40 hours). Are you looking for a job within customer service that is all about service instead of hard targets and are you the person who can further transform our customer service department to the next level? We are happy to talk to you!

17/02/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur)

Trekatex in Tilburg is vanwege sterke groei op zoek naar een enthousiaste en proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst. Ben jij de persoon die onze binnendienst afdeling op een zelfstandige manier verder kan professionaliseren? Vind jij het een uitdaging om met veel vrijheid en verantwoordelijkheid te werken in een klein team en binnen een jong, snel groeiend en gezond bedrijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

17/02/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst

Kinderen laten spelen in een veilige buiten speelomgeving, waar ze uitgedaagd worden dingen te ontdekken dat is wat we bij Repcon in Heerewaarden (nabij Zaltbommel) belangrijk vinden. Ben jij een servicegerichte Commercieel Medewerker Binnendienst met technisch gevoel en affiniteit met speeltuinen en speeltoestellen. Zoek jij een mooie uitdaging bij een fijn bedrijf? Reageer dan direct.

16/02/2021

Commercieel Manager Daken Nederland

KIMMENADE GROEP, gevestigd in Helmond, zoekt een Commercieel Manager Daken die bijdraagt aan de verdere ambities en groei van ons bedrijf.

© Copyright - Primatch