• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

20/02/2019

OPLAGE / BRAND MANAGER

Ben jij de nieuwe collega die een bijdrage kan leveren aan onze oplage- en imago doelstellingen? En samen met het team van Vriendin, Mijn Geheim, Santé, Weekend, Royalty, Party, Glossy, Girlz, CosmoGIRL! en Hitkrant onze marktpositie te verstevigen? Lees dan verder!

20/02/2019

SALES SUPPORT EMPLOYEE SPAIN

Smartwares Group is looking for a customer-oriented, Sales Support Employee for the Spanish department with excellent commercial skills. Are you native Spanish and do you want to work at a young and dynamic company operating in the market of consumer goods worldwide? Then come work at Smartwares!

19/02/2019

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Vollenhoven Olie (Tilburg) is op zoek naar versterking voor de afdeling Sales Support. Ben jij klant- en servicegericht en graag een spin in het commerciële web? Dan komen wij graag in contact met jou!

19/02/2019

VERKOOPADVISEUR

Vanwege het succes van onze nieuwe winkel in Woerden zijn we op zoek naar een Verkoopadviseur Keukens. Heb jij vanuit je werkervaring affiniteit met interieur en design? Of werk je nu als keukenverkoper en wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen met doorgroeimogelijkheden tot Store Manager? Dan is dit jouw baan!

18/02/2019

COMMERCIEEL ADVISEUR

Legent in Tilburg, is op zoek naar een Commercieel Adviseur voor het bewerken van de markt voor de FaillissementsVerzekering. Wat is de FaillissementsVerzekering? Een unieke propositie waarbij je direct de positie hebt als trusted advisor. Heb jij de ambitie om dit concept met ons verder uit te bouwen? Ben jij commercieel, cijfermatig sterk en toe aan een tweede of derde stap in je carrière, dan komen wij graag in contact met jou!

15/02/2019

VERKOPER SANITAIR

Lindhout Badkamers is voor de showroom in Bergen op Zoom op zoek naar een fulltime Verkoper van sanitair en tegels. Heb jij relevante verkoop- en sales ervaring en wil jij onafhankelijk, alleen het beste advies geven? Dan is dit jouw baan!

11/02/2019

TRADE MARKETEER PRINCESS

Zit het ondernemerschap in je bloed en wil je samen met ons bouwen aan Marketing en Communicatie die de business optimaal ondersteunt? Wil je werken in een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan zit je bij ons goed!

07/02/2019

ACCOUNTMANAGER VAKHANDEL

Coenecoop Wine Traders is de specialist en marktleider op het gebied van duurzame wijnen op de Nederlandse markt. Om ons succes verder uit te bouwen zijn we per direct opzoek naar een accountmanager Vakhandel voor de regio Zuidoost-Nederland.

06/02/2019

E-COMMERCE MARKETEER

Voor de verdere groei van VDH b.v. in Utrecht zijn wij op zoek naar een E-marketeer. Een veelzijdige en allround functie met ruimte voor eigen initiatief! Ben jij praktisch aangelegd en wil jij jouw ideeën ook zelf kunnen implementeren? Vind jij het daarnaast tof om VDH nog beter in de markt te positioneren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

06/02/2019

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (BINNENDIENST)

Voor de verdere groei van VDH BV in Utrecht zijn wij op zoek naar een Customer Service medewerker. Een veelzijdige en allround functie met ruimte voor eigen initiatief! Ben jij degene die onze klanten het beste kan adviseren met welke machines en gereedschappen hij zijn klus klaart? Heb jij ervaring in een technische (B2B-) omgeving en zoek jij een toekomstgerichte baan? Dan zoeken wij jou!

04/02/2019

SALES SUPPORT EMPLOYEE ONLINE

Smartwares Group is looking for a Sales Support Employee Online with a passion for sales.

31/01/2019

JUNIOR ACCOUNTMANAGER VERTALINGEN

Voor het salesteam van the Language Lab zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste, zelfstandig ingestelde Junior Accountmanager Vertalingen voor 32 tot 40 uur per week, die zich bezighoudt met het uitbrengen en opvolgen van offertes voor vertaalwerk en die meedenkt met marketingactiviteiten.

28/01/2019

ASSISTENT CATEGORY MANAGER

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Assistent Category Manager. Wil je samen met het team bouwen aan het productassortiment van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

25/01/2019

MEDEWERKER COMMERCIËLE BINNENDIENST

Hoppe Food Group, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar kandidaten voor de functie van Medewerker Commerciële Binnendienst (28-32 uur).

24/01/2019

ERVAREN LEASEADVISEUR COMMERCIËLE BINNENDIENST

Derks Autogroep in Uden is op zoek naar een Ervaren Leaseadviseur Commerciële Binnendienst. Spreken de kernwaarden totaal, vertrouwd en tevreden jou aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

21/01/2019

VERKOOPMEDEWERKER TANKSTATION

Vollenhoven Olie zoekt voor de AVIA Tankstations voor de vestiging Beek en Donk een gedreven verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken? Ben je commercieel en klantgericht ingesteld? Lees dan snel verder….

18/01/2019

ACCOUNTMANAGER

Global-E Datacenter (Rijen) is op zoek naar een Accountmanager. De fundering voor een geheel nieuw datacenter is klaar wat betekent dat wij op zoek zijn naar een zelfstandige Accountmanager die op een positieve manier wil bijdragen aan onze verdere groei!

15/01/2019

HELPDESKMEDEWERKER

TANS (Eindhoven) zoekt een 1e lijns Helpdeskmedewerker, die onze klanten binnen de logistiek en transport onze oplossingen gaat ondersteunen en streeft naar optimale klanttevredenheid.

11/01/2019

SALES ENGINEER BUITENDIENST OOST MIDDEN NEDERLAND

Pepperl+Fuchs is op zoek naar een accountmanager buitendienst voor de divisie ‘Factory Automation’ in de regio Oost Midden Nederland.

10/01/2019

TELEFONISCHE ENQUÊTEUR / VELDWERK COÖRDINATOR

Heb jij ervaring en plezier in telefonisch enquêteren? Wil jij samen met customer succes consultants en klanten projecten succesvol maken? Dan heeft CYS Services in Breda de perfecte baan voor jou!

23/11/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een échte commerciële aanpakker met een technisch hart en op zoek naar een nieuwe stap in de binnendienst? Ben jij daarnaast sterk in het plannen en organiseren van verschillende werkzaamheden en functioneer jij goed in een hectische omgeving? Dan is Eco Steam and Heating, in Tilburg, op zoek naar jou!

28/12/2018

VERKOOPMEDEWERKER TANKSTATION (WEEKENDHULP)

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation Helden in Limburg, een gedreven verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken? Ben je commercieel ingesteld en vind je het leuk om in de weekenden te werken? Lees dan snel verder….

28/12/2018

COMMERCIEEL ACCOUNT ASSISTENT

Audax Logistiek in Gilze is op zoek naar een Commercieel Account Assistent die zorgt voor een perfecte ondersteuning van de Commercieel Manager en Accountmanagers. Kom jij ons team versterken?

21/12/2018

MARKETING COÖRDINATOR BENELUX

Fellowes in Tilburg is op zoek naar een Marketing Coördinator Benelux.

Werken in een internationale omgeving, je persoonlijke en interculturele vaardigheden inzetten om je werk en projecten een succes te maken én je marketing kennis en vaardigheden ontwikkelen naar the next level. Is dat wat jij wil? Then we’re the Fellowes to talk to!

21/12/201818

ACCOUNTMANAGER PARTICIPATIE

IBN in Uden is op zoek naar een Accountmanager met passie voor verbinden. Dit is een nieuwe rol binnen de organisatie en daarom is er ruimte voor eigen invulling om deze functie goed neer te zetten.

20/12/201818

ACCOUNTMANAGER TILBURG TRAPPERS

Tilburg Trappers zoekt een proactieve ervaren Accountmanager die verantwoordelijk is voor nieuwe sponsorovereenkomsten/arrangementen rondom de wedstrijden en het onderhouden van contacten met bestaande sponsoren.

18/12/201818

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

VDS Culemborg is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Vind je het leuk om met een team van collega’s de ordertrajecten van onze klanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen? Lees dan snel verder!

11/12/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Je wil je ideeën werkelijkheid laten worden …
… en tegelijkertijd je grenzen verleggen?

Dan ben je bij Pepperl-Fuchs aan het juiste adres! Ze bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen.

30/11/2018

EXPORT MANAGER

Tricorp in Rijen is op zoek naar een Export Manager die onze bedrijfskleding sterk in de Europese markt gaat zetten. Ben jij de internationale saleskracht die we zoeken?

30/11/2018

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Sales Support op zoek naar een Medewerker Sales Support. Spreken de kernwoorden verkoop, commercieel, service, dynamisch maar ook zeker wijn jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

23/11/2018

E-COMMERCE SPECIALIST

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime E-commerce Specialist die met zijn/haar kijk op de business onze organisatie naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versterken?

17/12/2018

VRACHTWAGENCHAUFFEUR DAGDIENST

Vollenhoven Olie Technologie (Tilburg) is op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur. Ben jij de lange ritten, ploegendiensten en het werken in de weekenden zat? Kan jij ervoor zorgen dat onze klanten op de juiste tijd en wijze worden beleverd? Dan is dit jouw baan!

© Copyright - Primatch