• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

31/03/2020

Online Account Manager

Smartwares Group is looking for an Online Account Manager (40 hours). If you are looking for an analytical sales position that requires you to think more from the consumer perspective, this could be your new role! We are looking for a new colleague who wants to make a significant impact on our platform sales and someone who adds significant value to our key accounts (f.e. Amazon). A great opportunity to learn a lot within an international ambitious organization!

19/03/2020

Technisch Commercieel Medewerker

Spekking, gevestigd in Belfeld, zoekt een commercieel technisch medewerker die onze klanten adviseert over de juiste onderdelen voor hun veegmachines.

18/03/2020

Key Accountmanager Zorg regio Midden en West Nederland

Q Care medical services in Oisterwijk is op zoek naar een Key Accountmanager Zorg voor de Regio Midden en West Nederland.

17/03/2020

Medewerker Customer Service & Verkoop (NL, DE of FR)

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar nieuwe collega’s ter versterking van het team Customer Service & Verkoop.

16/03/2020

Sales Engineer fulltime

Ben jij die Sales Engineer die van afsluiten houdt? Bij Linssen Yachts zoeken wij een Sales Engineer. Iemand die niets liever doet dan afsluiten. Niet alleen de entree van onze showroom, als de laatste klant tevreden naar buiten loopt. Of de kajuitdeur van één van onze topmodellen. Maar vooral ook het ‘closen’ van de uiteindelijke deal. Weet jij als geen ander hoe je deze sleutelrol moet spelen bij de verkoop van onze luxueuze stalen jachten? Lees dan vooral verder

16/03/2020

Customer Service Medewerker

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Customer Service Medewerker. Kom jij ons team versterken?

13/03/2020

Accountmanager Raak Metals Groep

Raak Metals Groep zoekt een Accountmanager voor de regio Breda tot Weert en Nijmegen tot en met Arnhem. Een commerciële uitdaging waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden, initiëren en proactief uitbreiden van klantleveranciers. Kom jij ons team versterken?

13/03/2020

Customer Service Medewerker

Ben jij op zoek naar een baan binnen customer service die in het teken staat van service i.p.v. harde targets? Smartwares Group is op zoek naar een Customer Service Medewerker (40 uur) die klaarstaat voor onze klanten. Wij gaan graag met jou in gesprek!

13/03/2020

Commercieel Medewerker Binnendienst

Smartwares Group is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst ter versterking van onze afdeling Sales Support. Denk jij commercieel, ben je dienstverlenend ingesteld en heb je interesse in E-commerce? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

10/03/2020

Verkoopadviseur

Kvik Eindhoven is op zoek naar een Verkoopadviseur voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur, styling & design en relevante ervaring in de retail? En wil je sociaal én persoonlijk verkopen en zelf kiezen of je parttime of fulltime wil werken? Dan is dit jouw kans!

05/03/2020

Accountmanager Export

Ben jij een Accountmanager met sterke commerciële skills, passie voor het vak en word je getriggerd door het internationale aspect? Smartwares Group is op zoek naar een Accountmanager Export voor Midden- en Oost Europa!

04/03/2020

Sales Support Medewerker – 24 uur

Customer service is not a department, it’s everyone’s job within Brabantia, but you are the top! Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Sales Support Medewerker (24 uur), die de Nederlandse en Franse taal beheerst en communicatief vaardig is. Wil jij samen met je collega’s de “stem” van ons merk zijn? Lees dan snel verder!

28/02/2020

Accountmanager (Zuid-Nederland)

Hoefnagels Branddeuren in Tilburg zoekt een Accountmanager voor het rayon Zuid Nederland. Een commerciële, bouw gerelateerde uitdaging waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden, initiëren en proactief uitbreiden van het klantenbestand en netwerk bij zowel architecten, aannemers en gebouweigenaren. Kom jij ons team versterken?

28/02/2020

Accountmanager

Wil jij een groot succes maken van een scale up company? Ben jij de commerciële man of vrouw voor wie iedere deur zich opent? Iemand die klanten overtuigt om te investeren in state-of-the-art toegangscontrole op basis van volledige AVG-proof gezichtsherkenning?

27/02/2020

Online Marketing Specialist

Word jij enthousiast van het optimaliseren van online conversie? Zoek jij een functie op het snijvlak van marketing automation, e-mailmarketing en webconversie? Wil jij ons helpen onze online conversie te verbeteren? Reageer dan meteen!

27/02/2020

Online marketing strateeg (parttime of fulltime)

Adem je online marketing en wil je de drijvende kracht zijn achter de groei van een ambitieuze Customer Experience consultancy?

18/02/2020

Sales Medewerker Binnendienst

Zou jij willen en kunnen bijdragen aan de gaafste afdeling van Concapps, de leukste mobiele app- en websitebouwer die je je maar kan bedenken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

28/01/2020

Category Manager

Smartwares Group is op zoek naar een Category Manager (40 uur) voor de productgroep Breakfast. Heb je interesse in assortimenten, volg jij trends op de voet en wil jij internationale én leidinggevende ervaring opdoen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

28/01/2020

Event Marketeer

Smartwares Group is op zoek naar een Event Marketeer (24-32 uur). Ben jij een fikser, creatief, sociaal en kan jij 4 dingen tegelijk? Dan ben jij misschien wel het organisatietalent die wij zoeken!

27/01/2020

Export Manager

Smartwares Group is looking for an energetic and passionate Export Manager with excellent commercial skills.

23/01/2020

Customer Service Medewerker Machines & Gereedschappen

VDH BV in Utrecht is op zoek naar een Customer Service Medewerker Machines & Gereedschappen. Een veelzijdige en allround functie met ruimte voor eigen initiatief! Ben jij de persoon die onze klanten het beste kan adviseren met welke machines en gereedschappen de klus kan worden geklaard? Solliciteer dan bij VDH BV!

17/01/2020

Medewerker Verkoop Binnendienst

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV zoekt een Medewerker Verkoop Binnendienst. Ben jij accuraat, communicatief vaardig en heb je een goede dag gehad als de order intake, productie, uitlevering en communicatie naar de klant vlekkeloos op elkaar aansluit? Dan zoeken wij jou!

© Copyright - Primatch