• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

24/04/2019

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Medewerker Sales Support voor 32-40 uur. Zoek jij een baan waarbij je het verkoopproces ondersteunt van een wereldwijd A-merk in de Automotive sector? Dan zoekt Autotaalglas jou!

23/04/2019

WEEKENDHULP TANKSTATION BEEK EN DONK

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation in Beek en Donk een gedreven Verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken en vind je het leuk om het gezicht van ons tankstation in Beek en Donk te zijn? Lees dan snel verder….

16/04/2019

VERKOOPMEDEWERKER TANKSTATION ITTERVOORT

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstations in Ittervoort een gedreven verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken? Ben je commercieel ingesteld en vind je het niet erg om alleen te werken? Lees dan snel verder….

16/04/2019

OPROEPKRACHT AVIA TANKSTATION TILBURG

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation aan de Noordhoekring in Tilburg een Weekendkracht voor met name de zondag. De ene week werk je in de ochtenddienst, de andere week in de middagdienst. Verder kun je ingezet worden als Oproepkracht op andere AVIA locaties in Tilburg ter vervanging van collega’s tijdens vakanties of ziekte. Interesse? Lees snel verder!

15/04/2019

VERKOOPMEDEWERKER TANKSTATION

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation in  St. Oedenrode een gedreven Verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken en vind je het leuk om het gezicht van ons tankstation in St. Oedenrode te zijn? Lees dan snel verder….

15/04/2019

WEEKENDHULP ST. OEDENRODE

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation in  St. Oedenrode een gedreven Verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken en vind je het leuk om het gezicht van ons tankstation in St. Oedenrode te zijn? Lees dan snel verder….

11/04/2019

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Delta Wines, in Waddinxveen, is voor de afdeling Sales Support op zoek naar een Medewerker Sales Support. Spreken de kernwoorden verkoop, commercieel, service, dynamisch maar ook zeker wijn jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

10/04/2019

ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS REINIGINGS- ONDERHOUDSMIDDELEN ZUIDWEST BRABANT / ZUID HOLLAND

Profclean Europe te Schijndel, is wegens uitbreiding op zoek naar een proactieve Accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Zuidwest Brabant / Zuid Holland onze diverse producten te verkopen!

04/04/2019

ALLROUND MARKETEER

Heliview Conferences & Training in Breda is op zoek naar een Allround Marketeer. Ben jij een Marketeer die van alle markten thuis is? Lees dan snel verder!

 

03/04/2019

JUNIOR VERKOOPADVISEUR

Kvik is ter uitbreiding op zoek naar een Junior Verkoopadviseur voor de winkel in Rotterdam Alexandrium én Woerden. Heb jij affiniteit met retail en klanten. En wil jij worden opgeleid tot Verkoper van design interieur? Dan is dit jouw baan!

 

01/04/2019

PARTNER MANAGER

Ben jij de Partner Manager die we zoeken?

Het online platform waar Loket.nl deel van uitmaakt zoekt in Tilburg een Partner Manager. Heb jij een commerciële drive, ben je goed in het onderhouden van contacten en zie je waar kansen liggen om samenwerkingen met partners te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel de Partner Manager die we bij Loket.nl zoeken!

 

19/03/2019

ONLINE MARKETEER 24 TOT 32 UUR

Een startup naar de top brengen met jouw online marketing skills? Werken in een omgeving waar jouw ideeën worden omgezet naar concrete acties? Ga de uitdaging aan en kom het team van tool2match versterken als Online Marketeer.

19/03/2019

KEY-ACCOUNTMANAGER EUROPA

Heb je een stevig commercieel trackrecord, een passie voor techniek en heb je de ambitie om commercieel directeur te worden van een organisatie die succesvol is in zelf geëngineerde metaalproducten in een innovatieve hoogtechnische nichemarkt? Ga dan met ons in gesprek!

15/03/2019

JUNIOR ACCOUNTMANAGER

De Hoppe Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, commerciële en ondernemende Junior Accountmanager out of Home met “Passion for Food”. Herken jij jezelf hierin, dan gaan we graag met jou in gesprek!

13/03/2019

CONFERENCE PRODUCER

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een (senior) Conference Producer. Een uitdagende rol op het snijvlak van Congres-thema ontwikkeling, commercie en congres projectmanagement. Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct!

13/03/2019

ACCOUNTMANAGER SPANTECHNIEK WEST-MIDDEN NEDERLAND

SCHUNK is voor de regio West-Midden Nederland op zoek naar een Accountmanager Spantechniek, die de top van de Nederlandse markt vanuit technische kennis gaat adviseren en acquireren op het gebied van spantechniek.

13/03/2019

WEEKENDHULP TANKSTATION BEEK EN DONK

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation in Beek en Donk een gedreven Verkoopmedewerker. Weet jij van aanpakken en vind je het leuk om het gezicht van ons tankstation in Beek en Donk te zijn? Lees dan snel verder.

12/03/2019

KEY ACCOUNTMANAGER

De Smartwares Group is op zoek naar een Key Accountmanager. Als Key Accountmanager ben je in deze functie verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van het productassortiment Safety & Lighting. Je voelt je verbonden met je klanten en weet als geen ander wat er speelt en waar je ze mee van dienst kan zijn. Ondernemend, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou de sleutelwoorden in deze job. Herken jij jezelf hierin? Dan ben je bij Smartwares van harte welkom!

08/03/2019

E-COMMERCE MARKETEER

Weet jij alles van e-commerce? Ben jij gespecialiseerd in conversieoptimalisatie en ben jij in staat deze kennis om te zetten in een indrukwekkend conversiepercentage? Dan zoeken wij jou!

07/03/2019

ACCOUNTMANAGER OVERHEID

Inforing in Breda is op zoek naar een Accountmanager Overheid. Heb jij een netwerk in gemeenteland en affiniteit met IT en software oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

06/03/2019

MARKETING COMMUNICATIE COÖRDINATOR

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Marketing Communicatie Coördinator voor 32 uur per week. De Marketing Communicatie Coördinator draagt de visie, missie en kernwaarden uit van Autotaalglas en heeft als doel om Autotaalglas als (A-)merk te laten groeien, zowel intern als extern

20/02/2019

OPLAGE / BRAND MANAGER

Ben jij de nieuwe collega die een bijdrage kan leveren aan onze oplage- en imago doelstellingen? En samen met het team van Vriendin, Mijn Geheim, Santé, Weekend, Royalty, Party, Glossy, Girlz, CosmoGIRL! en Hitkrant onze marktpositie te verstevigen? Lees dan verder!

20/02/2019

SALES SUPPORT EMPLOYEE SPAIN

Smartwares Group is looking for a customer-oriented, Sales Support Employee for the Spanish department with excellent commercial skills. Are you native Spanish and do you want to work at a young and dynamic company operating in the market of consumer goods worldwide? Then come work at Smartwares!

18/02/2019

COMMERCIEEL ADVISEUR

Legent in Tilburg, is op zoek naar een Commercieel Adviseur voor het bewerken van de markt voor de FaillissementsVerzekering. Wat is de FaillissementsVerzekering? Een unieke propositie waarbij je direct de positie hebt als trusted advisor. Heb jij de ambitie om dit concept met ons verder uit te bouwen? Ben jij commercieel, cijfermatig sterk en toe aan een tweede of derde stap in je carrière, dan komen wij graag in contact met jou!

11/02/2019

TRADE MARKETEER PRINCESS

Zit het ondernemerschap in je bloed en wil je samen met ons bouwen aan Marketing en Communicatie die de business optimaal ondersteunt? Wil je werken in een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan zit je bij ons goed!

06/02/2019

E-COMMERCE MARKETEER

Voor de verdere groei van VDH b.v. in Utrecht zijn wij op zoek naar een E-marketeer. Een veelzijdige en allround functie met ruimte voor eigen initiatief! Ben jij praktisch aangelegd en wil jij jouw ideeën ook zelf kunnen implementeren? Vind jij het daarnaast tof om VDH nog beter in de markt te positioneren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

06/02/2019

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (BINNENDIENST)

Voor de verdere groei van VDH BV in Utrecht zijn wij op zoek naar een Customer Service medewerker. Een veelzijdige en allround functie met ruimte voor eigen initiatief! Ben jij degene die onze klanten het beste kan adviseren met welke machines en gereedschappen hij zijn klus klaart? Heb jij ervaring in een technische (B2B-) omgeving en zoek jij een toekomstgerichte baan? Dan zoeken wij jou!

31/01/2019

JUNIOR ACCOUNTMANAGER VERTALINGEN

Voor het salesteam van the Language Lab zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste, zelfstandig ingestelde Junior Accountmanager Vertalingen voor 32 tot 40 uur per week, die zich bezighoudt met het uitbrengen en opvolgen van offertes voor vertaalwerk en die meedenkt met marketingactiviteiten.

© Copyright - Primatch