• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

10/08/2022

Commercieel Consultant

Falck in Breda zoekt een Commercieel Consultant die de wereld een stukje veiliger wil maken! Heb jij commerciële ervaring, kennis van het veiligheidsdomein en ben je vertrouwd met een rol als accountmanager of consultant? Ben jij goed in het binnenhalen, uitvoeren én afronden van projecten? Wellicht ben jij dan de persoon die wij zoeken. Lees snel verder!

10/08/2022

Commercieel Manager

Falck in Breda zoekt een Commercieel Manager die mee wil werken aan de ontwikkeling van de strategie van Falck in Nederland. Zit je in jouw kracht als je kunt schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen én commerciële doelen en uitdagingen? Ben jij creatief in het vinden van oplossingen en heb je kennis van outsourcing? Wellicht ben jij dan de persoon die wij zoeken. Lees snel verder!

08/08/2022

Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil jij je als Commercieel Medewerker Binnendienst graag ontwikkelen binnen jouw eigen specialisme? Kom dan werken bij de groothandel AGC Nederland in Goor waar jij verantwoordelijk wordt voor FINEO vacuümglas, het nieuwe isolatieglas product wat de markt aan het veroveren is!

29/07/2022

Sales Support Employee Amazon

Smartwares Group is looking for a Sales Support Employee Amazon (40 hours) with a passion for sales! As Sales Support Employee Amazon you play an important role in developing our Amazon business within the EU market.

29/07/2022

Assistent Category Manager

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Assistent Category Manager (40 uur). Wil jij samen met je team bouwen aan de productassortimenten binnen onze divisie Safety (Fire Safety, Door Entry, Home Automation & Home Security) van onze merken Smartwares en Byron? En wil je werken in een dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

28/07/2022

Junior E-Commerce Marketeer

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Junior E-Commerce Marketeer (40 uur). Loods jij ons door het commerciële hoogseizoen? Kies nu voor een prachtige start van een veelbelovende e-commerce carrière!

25/07/2022

Marketing & Communicatie Coördinator (24 – 32 uur)

Bolster is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie Coördinator die de volgende stap wil zetten in het marketing vak. Coördineer jij graag verschillende communicatie activiteiten en kan jij je energie en creativiteit kwijt in het creëren van content? Neem jij graag de verantwoordelijkheid voor het bouwen van een merk dat echt iets bijdraagt? Werk jij graag in een hecht team? Dan komen we graag in contact met jou.

19/07/2022

Jr. Category Manager

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Jr. Category Manager (40 uur). Wil jij samen met het team bouwen aan het productassortiment Outdoor van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

04/07/2022

Amazon Advertising Manager

Smartwares Group is looking for a driven Amazon Advertising Manager. Would you like to continue your career in a dynamic company that focuses on marketing consumer goods worldwide? And are you a proactive and data-driven person that gets energy from turning products into bestsellers? Then we would like to meet you!

24/06/2022

Marketplace Specialist

Heb jij passie voor E-commerce, oog voor detail en een ‘can do’ mentaliteit? Smartwares Group is op zoek naar een Marketplace Specialist. Voel jij je helemaal thuis in een internationale, dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

21/06/2022

Sales Engineer

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg is op zoek naar een Sales Engineer. Ben jij die ervaren onderhandelaar die op een integere en professionele wijze overtuigt? Dan komen wij graag in contact met jou!

13/06/2022

Marketing Medewerker

Pepperl+Fuchs in Den Bosch zoekt een Marketing en Communicatie Medewerker (40 uur). Je wil je ideeën werkelijkheid laten worden en tegelijkertijd je grenzen verleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen. Ben jij er ook van overtuigd dat toegewijde en sterk gemotiveerde medewerkers cruciaal zijn voor succes? Dan komen wij graag in contact met jou!

13/06/2022

Sales en Marketing Manager Internationaal

Door groei verwelkomen wij graag een sales en marketingmanager in ons Management Team.  Wij zijn Ice-World uit Soest en misschien ken je ons wel. Van het ijsbaantje op het dorpsplein, Het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI of het WK allround schaatsen in het Olympisch stadion.  In een team van 11 sales en marketing collega’s wereldwijd, ben jij de strateeg die ook prima de saleskar weet te trekken. Kortom; jij zet de lijnen uit, vertaalt naar kansen in de markt en hebt het talent om collega’s met je mee te krijgen. Interessant? Wij maken graag kennis met jou.

© Copyright - Primatch