• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

19/10/2021

Vestigingsmedewerker | Glas & Verf Almelo

AGC Nederland is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Wij zijn op zoek naar een Vestigingsmedewerker voor onze shop in Almelo. Ben jij administratief goed onderlegd en zit service verlenen in jouw DNA? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met zowel met klanten als met voorraadbeheer en glas snijden? Wij komen graag met jou in contact. Je kunt direct bij ons starten!

19/10/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (MEERTALIG)

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoog- waardige bedrijfskleding en is gevestigd in Rijen. Door de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een commercieel talent die onderdeel wordt van ons commerciële team en de contacten gaat onderhouden met (inter)nationale klanten. Afhankelijk van je van je talenkennis, heb je naast de contacten in het Nederlands en Engels tevens contact in het Duits en/of Frans en/of Italiaans.

06/10/2021

Binnendienst Medewerker | Sales Support | 32-40 uur

2Connect in Waalwijk is ter uitbreiding op zoek naar een binnendienst medewerker. In een team van 5 directe collega’s ben je ondersteunend aan het salesteam en verzorg jij o.a. het orderproces en ben je het vaste aanspreekpunt voor onze klanten. Zorg jij voor een kloppende orderadministratie en de juiste opvolging hiervan? Groei dan met ons mee en solliciteer direct!

05/10/2021

Key Accountmanager Zorg (Regio West/Midden Nederland)

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een Key Accountmanager Zorg voor de Regio West/Midden Nederland. Als Key Accountmanager in West/Midden Nederland bouw je actief mee aan de verdere groei van Q Care en dat doe je door nieuwe deuren te openen en langdurige relaties op te bouwen bij opdrachtgevers binnen de zorgsector.

05/10/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst

Versterk het team van Henry Schein Medical als Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur). Jij gaat huisartsen en andere medische professionals in Nederland blij maken met jouw luisterend oor en slagvaardig handelen.

01/10/2021

Category Developer Retail

Delta Wines is per direct op zoek naar een Category Developer. Als Category Developer ben jij de data analist van de organisatie voor het Retailkanaal. Je werkt samen met de accountmanagers Retail als objectief adviseur aan een gezond groeiende wijncategorie

30/09/2021

Adviseur communicatie (32-36 uur)

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) is op zoek naar een Adviseur Communicatie die onze klanten adviseert en ondersteunt op het gebied van communicatie, in de breedste zin van het woord.

28/09/2021

Sales Support Employee Amazon

Smartwares Group is looking for a Sales Support Employee Amazon (40 hours) with a passion for sales!

20/09/2021

Customer Service Medewerker

Promens in Zevenaar is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Heb jij kennis van verkoop en logistieke processen en heb je ervaring met orderverwerking? Word je blij van klanten informeren en kun jij ook een stevig gesprek voeren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

10/09/2021

Medewerker Verkoop Binnendienst (40 uur)

Henri in Drunen zoekt een Medewerker Verkoop Binnendienst. Ben jij proactief, daadkrachtig en heb je een goede dag gehad als de order intake, leveringen en communicatie naar de klant vlekkeloos op elkaar aansluiten? Dan zoeken wij jou!

07/09/2021

Verkoopmedewerker 32 uur AVIA Nuenen Collse Hoefdijk

AVIA Collse Hoefdijk in Nuenen zoekt Verkoopmedewerkers en Bakery Medewerkers voor 32 uur per week. Zorg jij er met jouw open uitstraling en klantgerichte instelling voor dat onze gasten zich welkom voelen en graag weer bij ons terug komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

06/09/2021

Verkoopmedewerker BP tankstation Schijndel voor 32 uur

Voor ons BP tankstation aan de Ericastraat in Schijndel zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker (32 uur). Word jij het vertrouwde gezicht van ons tankstation? Met een glimlach zorg jij binnen no-time voor een leuk gesprek en daarmee zorg je ervoor dat onze gasten graag terug komen!

06/09/2021

Marketing en Communicatiemedewerker (24-32 uur)

Vollenhoven (Tilburg) is op zoek naar een Marketing en Communicatie Medewerker die de marketing en communicatie voor Vollenhoven vorm gaat geven. Heb jij minimaal 4 jaar marketing ervaring en ben je toe aan een 2e stap in je carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

06/09/2021

Marketing Manager (32-40 uur)

Ga jij als Marketing Manager de marketingafdeling opzetten bij Woodvision in Kampen en hun passie voor hout nog meer onder de aandacht brengen bij de dealers en hun klanten?

03/09/2021

Allround Event Marketeer 32-40 uur

Heliview Conferences & Training in Breda is op zoek naar een Allround Marketeer om de marketing van onze B to B Events en congressen te verzorgen. Zoek jij een rol waar e-mail marketing, online marketing en content creatie allemaal aan bod komen? Zorg jij dat onze events goed bezocht worden! Dan zoeken wij jou en drinken we graag een kopje koffie met je.

01/09/2021

Marketing Coördinator Benelux (32-40 uur)

Met jou erbij worden dentale professionals in de Benelux blij. Versterk het team van Henry Schein Benelux als Marketing Coördinator Benelux (32-40 uur).

01/09/2021

Binnendienst Coördinator

Een combi van supply chain management, order management en procesverbetering. Organiseren, communiceren en administreren in een spilfunctie bij een snelgroeiende onderneming in de Food Branche. Ga jij je binnen Anur Halal Food ontwikkelen in een dynamische en brede bedrijfskundige en klantgerichte functie?

30/08/2021

Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux

Met jou erbij worden klanten blij. Versterk het team van Henry Schein Dental als Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux (32-40 uur). Als Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux bij Henry Schein help jij Nederlandse orthodontie en Reveal Aligner klanten hun werk efficiënt uit te voeren.

26/08/2021

Verkoper Grondverzetmachines

De huidige explosieve groei in o.a. de infra -en bouwwereld zorgt voor veel vraag naar onze grondverzet- en mechanisatie voertuigen. Voor deze dynamische wereld die volop in ontwikkeling is zoekt Geert-Jan de Kok B.V. in Esbeek ter uitbreiding van ons verkoopteam een accountmanager. Als vertegenwoordiger en relatiebeheerder ontzorg jij jouw klant met maatwerkoplossingen of ondersteun je onze dealers in het verkoopproces.

© Copyright - Primatch