• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

17/01/2018

TRADE MARKETEER (BENELUX)

Zit het ondernemerschap in je bloed en wil je samen met ons bouwen aan Marketing en Communicatie die de business optimaal ondersteunt? Wil je werken in een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

12/01/2018

SENIOR BUSINESS CONSULTANT

Het salesteam van Andriessen in Oisterwijk is op zoek naar een commercieel gedreven senior consultant die onze positie in het marktdomein ‘Overheid’ verder uitbouwt en daarmee tevens verantwoordelijk wordt voor het grootste key-account van Andriessen.

12/01/2018

MEDEWERKER BINNENDIENST (BENELUX)

 Smartwares Group is op zoek naar een Medewerker Binnendienst voor het Benelux team met een passie voor verkoop.

05/01/2018

ONLINE MARKETEER

Ben jij degene die de eindverantwoording op zich durft te nemen om voor onze B2B congressen in Nederland en België de marketingdoelstellingen te realiseren? Heb je lef, ben je online en conversiegericht? Dan is dit de functie voor jou.

 

28/12/2017

(SHOWROOM) VERKOOP MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij die commerciële man of vrouw? Satelliet Meubelen is voor de hoofdvestiging en showroom in Breda op zoek naar een (Showroom) Verkoop Medewerker Binnendienst (fulltime).

22/12/2017

KEUKENADVISEUR

Kvik Leiden-Leiderdorp zoekt ter uitbreiding van ons team verkoop een Verkoopadviseur voor 32-40 uur per week. Heb jij vanuit je opleiding of werkervaring affiniteit met retail en detailhandel? Dan is dit misschien wel jouw baan.

 

20/12/2017

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie binnen de media? Ben jij communicatief, organisatorisch sterk, gestructureerd en een echte spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!

18/12/2017

TRADE & SHOPPER MARKETEER

Brabantia in Valkenwaard is op zoek naar een Trade & Shopper Marketeer die Trade & Shopper Marketing binnen de organisatie op de kaart gaat zetten.

15/12/2017

ACCOUNTMANAGER INDUSTRIE EN DIENSTVERLENING

Ben jij de professional die affiniteit heeft met het ontwikkelen van kwaliteitsprogramma’s voor diverse branche en beroepsorganisaties, dan zoekt Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) jou!

15/12/2017

ACCOUNTMANAGER ARBEIDSVERHOUDINGEN EN HRM

Heb jij kennis rondom ontwikkelingen en veranderingen in CAO’s, AVV, flexibiliteit en ZZP-ers en zie jij daarin de uitdagingen voor ondernemers, branches en werkgevers- en werknemersorganisaties, dan zoekt Wissenraet Van Spaendonck jou!

01/12/2017

MANAGER TANKSTATIONS

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt voor 3 De Meeuw servicestations in de regio Zeeland (Rilland, Bergen op Zoom, Goes) een gedreven clustermanager. Heb jij al relevante leidinggevende ervaring en ben je toe aan een 2e of 3e stap in je loopbaan? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren!

27/11/2017

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST

Medidis BV in Lelystad zoekt per direct een fulltime Medewerker Verkoop Binnendienst (40 uur). Ben jij een enthousiaste en gedreven persoon die de verkooporganisatie komt versterken en inspireren? Reageer dan snel!

23/11/2017

SALES ASSISTANT

Maak jij er chocola van?!
Delicia in Tilburg, werelds grootste producent van chocolade hagelslag en chocolade snacks, is op zoek naar een Sales Assistant die zorg draagt voor een gestroomlijnd verkoopproces en vorm geeft aan onze nieuwe marketing strategie. Ben jij op zoek naar een brede functie op het gebied van sales en marketing? Dan komen wij graag met jou in contact!

17/11/2017

SALES EN MARKETING MEDEWERKER (V/m)

Ben jij die allround sales en marketing professional die in staat is hoog gekwalificeerde leads te generen en om te zetten naar klanten? Dan is Movenext in Leiden op zoek naar jou!

16/11/2017

MARKETING COÖRDINATOR (FRANS SPREKEND)

Maak jij Brabantia zichtbaarder als Marketing Coördinator Benelux? Est-ce que le Français est ton deuxième langue?

10/11/2017

ONLINE MARKETEER

HAVEP in Goirle is op zoek naar een creatieve Online Marketeer. Door jouw digitale vakkennis en positieve drive, kun je bijdragen aan een succesvolle online strategie bij HAVEP! Kom jij ons team versterken?

09/11/2017

ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS

Stroomt het salesbloed door jouw aderen? Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het creëren van verkoopkansen en het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de mediabranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

07/11/2017

COPYWRITER / CONTENT WRITER

Ben jij die creatieve Copywriter die klanten en collega’s verrast met krachtige content? Heb jij ervaring met het genereren van zowel blog, e-mail als product content? Dan is CYS op zoek naar jou!

07/11/2017

CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM) BEHEERDER

Ben jij een ervaren CMS beheerder met kennis en gevoel bij content creatie? Heb je ervaring met HTML en marketing automation, dan zoekt CYS jou!

24/10/2017

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE

Fellowes in Tilburg is voor de afdeling Customer Service op zoek naar een parttime Medewerker Customer Service voor 25 uur per week. Heb jij een passie om voor klanten het maximaal haalbare te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

© Copyright - Primatch