• Sales & Marketing

Vacatures Sales & Marketing

30/07/2021

Backoffice Medewerker Service

Kun je snel schakelen en staat klanttevredenheid voor jou op de eerste plaats? Ben je daarnaast praktisch ingesteld? Kvik Den Bosch is op zoek naar een Backoffice medewerker service. Dit is jouw kans als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service- of Backoffice medewerker!

29/07/2021

Accountmanager Binnendienst Office (32 – 40 uur)

Ben jij servicegericht en denk je in oplossingen? Ben jij graag het aanspraakpunt en een goede gesprekspartner voor je klanten? Help en adviseer jij je klanten bij het maken van de juiste keuzes? Dan geven wij je op een briefje dat je bij IGEPA past!

29/07/2021

Marketing Communicatie Professional

Bij Pondres zijn we voor onze Marketing & Communicatie afdeling, op zoek naar een resultaatgerichte en daadkrachtige marketing communicatie professional met passie voor impactvolle content creatie.

28/07/2021

Customer Service Medewerker – Frontoffice

Textaafoam (Tilburg), een industriële Groothandel in meubelstoffen, is op zoek naar een collega voor de Customer Service / Frontoffice. In deze rol ben jij samen met een enthousiast team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de servicemeldingen en daarnaast draag jij ook bij aan de juiste opvolging van het verkoopproces. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om altijd op zoek te gaan naar een klantgerichte oplossing? Dan maken wij graag kennis met jou!

27/07/2021

Content Specialist

Smartwares Group is looking for a Content Specialist (40 hours) for our German market with a passion for E-Commerce. Ist dein Deutsch perfekt und haben Sie Erfahrung in der Keyword-Analyse und ein solides Verständnis für SEO-Probleme? Then we would like to meet you!

19/07/2021

Verkoop Adviseur Chalets & Mobile Homes

Ter uitbreiding van de Nederlandse markt is Siblu Villages voor de verkoop van chalets aan Nederlandse, Duitse en Belgische consumenten op zoek naar een klantgerichte en gedreven fulltime Verkoop Adviseur Chalets & Mobile Homes

16/07/2021

Sales Professional (32-40 uur)

Zoek jij een sales rol waarbij je de ruimte krijgt om te groeien als commercieel professional, de kans krijgt om te werken binnen een klein en hecht team, maar de voordelen hebt van een grote organisatie? Ben jij gedreven om elke dag te scoren? Dan zoekt Gripp jou!

15/07/2021

Accountmanager Recruitment Software (24-32 uur)

Heb jij ervaring in recruitment en zoek je een commerciële rol binnen het recruitment vak zonder het gesleur met kandidaten? Dit is je kans. TOOL2MATCH heeft een uitdagende rol in het team beschikbaar als inside sales / accountmanager!

09/07/2021

Inside Sales Specialist

Het verkoopkantoor van TME voor de Benelux (op De Hurk in Eindhoven) zoekt een Inside Sales Specialist. Bouw jij mee aan een duurzame klantrelatie door uitstekende service en adequate verwerking van bestellingen, offertes en claims? Wil je werken in een klein en informeel team, binnen een internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

08/07/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-38 uur)

Meatstreet (Born) is op zoek naar een ambitieuze commercieel medewerker binnendienst die onze accountmanager en onze klanten gaat ondersteunen. Daarnaast moet jij ook de ambitie hebben om zelf door te groeien naar de functie van accountmanager. Ben jij niet op zoek naar zomaar een baan maar een loopbaan. Reageer dan snel!

 

 

07/07/2021

Commerciële Binnendienst Coördinator

Faber Electronics groeit! Wil jij je de komende jaren ontwikkelen in een coördinerende functie in de commerciële binnendienst en ordermanagement? Technische kennis is niet nodig. Jouw klantgerichte, commerciële en organisatorische talenten ontwikkelen we samen tot gewaardeerde vaardigheden.

 

30/06/2021

Junior Salesmedewerker

CoPilot (Tilburg) zoekt een junior Salesmedewerker.
De markt van salarissoftware en HR dienstverlening is sterk in beweging. Weet jij wat er speelt bij HR managers en ondernemers in het MKB? En zie je bijvoorbeeld kansen waarmee we met onze online applicaties in kunnen spelen op de behoeftes bij bedrijven? Of weet jij onze hoge waardering van klanten te vertalen naar nieuwe deals? Dan ben jij de medewerker binnendienst die we zoeken!

24/06/2021

Servicemedewerker Evenementen (20-40 uur)

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een servicegericht commercieel talent dat het primaire aanspreekpunt is voor onze eventdeelnemers.

22/06/2021

Accountmanager Binnendienst (36 uur)

Koninklijke Van Eerd in Tilburg zoekt een Accountmanager Binnendienst. Ben jij in staat om de wensen en behoeften van de klant te vertalen naar een goed en onderbouwd advies? Voel jij je thuis in een dynamische omgeving? Wil je werken in een stabiel familiebedrijf gevestigd in Tilburg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

21/06/2021

Verkoopmedewerker Tankstation Tilburg

AVIA, onderdeel van Vollenhoven Olie, in Tilburg is op zoek naar nieuwe collega’s! Wil jij werken als Verkoopmedewerker op onze AVIA tankstations in Tilburg (24-32 uur)? Lees dan snel verder!

17/06/2021

Junior Marketeer

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Junior Marketeer; een hands-on marketeer die met alle facetten van de marketing afdeling in aanraking komt. Ben jij een aanpakker, coördinatie talent, is punctualiteit ‘your middle name’ en zoek je een afwisselende functie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

17/06/2021

Sales & Operations Planner

Woodvision in Kampen is op zoek naar een Sales & Operations Planner. Voor jou ligt er een hele mooie uitdaging om door middel van het introduceren van en het succesvol opvolging geven aan een Sales & Operations Planning het voorraadbeheer (stock control) te optimaliseren en te zorgen dat er voor elk product het wenselijke voorraadniveau is.

16/06/2021

Online Marketeer bij uitvaartproducten.nl

Ben jij een enthousiaste, ervaren online marketeer die samen met ons ideeën omzet naar concrete acties? Onze doelstelling is om binnen vijf jaar de grootste leverancier te worden van de particuliere markt. Voor jou als marketeer is dit een hele uitdagende baan in een bijzondere industrie!

01/06/2021

Administratief Sales Support Medewerker

Zoek jij een goed betaalde parttime baan? Ben je administratief goed onderlegd, accuraat en stressbestendig? Driscoll’s in Breda, de marktleider in zacht fruit, zoekt Administratieve Sales Support toppers. Jij bent de ruggengraat en het vaste aanspreekpunt voor de accountmanagers en zorgt voor de juiste opvolging van het administratieve proces op de afdeling Sales. Vind jij het leuk om te werken in een internationale en dynamische omgeving? Dan ben je bij ons direct welkom!

01/06/2021

New Business Sales Consultant

Merino Consulting Services is looking for an international New Business Sales Consultant for the European market. Merino Consulting Services is part of Merino Group and is represented in 12 countries worldwide. The European headquarters is located in Tilburg. Due to the strong growth and ambitions of our company, we are looking for an independent sales professional with knowledge and experience in selling ERP solutions and who can also carry out key account management.

01/06/2021

Verkoopmedewerker BP tankstation Schijndel (32 uur)

Op ons BP tankstation in Schijndel aan de Ericastraat ben jij het vertrouwde gezicht. Jij bent namelijk de eerste die onze gasten te zien krijgen. Met een glimlach zorg jij binnen no-time voor een leuk gesprek. Onze gasten komen graag terug om een broodje te halen of om te tanken dankzij jouw klantgerichte instelling.

© Copyright - Primatch