Bekijk Concapps op:

Functie:
Sales Mederwerker Binnendienst

Locatie:
Concapps
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Alex Eradus
073-820 0231

Plaatsingsdatum:
18/02/2020

Sales Medewerker Binnendienst

Zou jij willen en kunnen bijdragen aan de gaafste afdeling van Concapps, de leukste mobiele app- en websitebouwer die je je maar kan bedenken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Aangeboden: Een te gekke plek in ons sales team!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Maandagochtend; Yes! Een nieuwe week, nieuwe uitdagingen en nieuwe doelstellingen. Ongeduldig zit je in de wekelijks kick-off meeting want je wilt aan de gang gaan!

Nieuwe opportunity’s liggen op je te wachten en je hebt nog een paar klanten die je wilt bellen om ze enthousiast te vertellen dat er leuke nieuwe uitbreidingen op komst zijn.

Iedereen wenst elkaar succes voor de komende week en je kan daar maar 1 ding aan toevoegen… stuur die orders maar door naar mij!

Gedurende de week leg je iedere order vast in het systeem (met de benodigde gegevens) zodat we snel kunnen gaan beginnen aan de customer journey die hierop volgt.

En niet vergeten; Iedere order is een feestje waard! Jou enthousiasme maakt het nog leuker voor de sales op de weg om te scoren!

Zijn er even geen orders? Dan creëer je kansen voor orders! Je maakt afspraken voor sales om onze mooie producten aan de man te brengen tot ieder gaatje in de agenda’s zijn gevuld.

Zijn er wat onduidelijkheden bij de klant? Geen probleem, jij staat voor ze klaar om ze te helpen; zelf of de schakel te zijn naar de oplossing in de organisatie.

Wat heb je nodig om deze plek in ons team te veroveren?

  • jij & de telefoon, een match made in heaven!
  • ijs kan verkopen aan Eskimo’s (zand in de woestijn is ook goed;
  • een voorliefde hebt voor alles wat zich online afspeelt. De markt, trends en nieuwe snufjes;
  • verplicht om alle flauwe grapjes van collega’s lacht (wij zullen dan ook lachen om jouw grapjes);
  • en bereidt bent om samen met het team een feestje te vieren na het behalen van een mega doelstelling!

Tja, je hebt een diploma …. Het gaat ons niet om diploma’s maar om een praktische denkend hoofd op je schouders, een aanpakker, een echte teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel en enthousiasme. Verras ons met je achtergrond en ervaringen!

Ben jij dit allemaal?

Dan regel ik voor jou een vast loon, een werkweek die voelt als 20 uur en een werkplek op een super vette locatie in het mooie, bourgondische ’s-Hertogenbosch met fantastische collega’s!

Gaat het je vervolgens, nadat je je bewezen hebt als salestijger, ook nog lukken om niet alleen de agenda’s van je collega’s te vullen maar ook die van jezelf?

En willen al onze prospect en klanten in direct contact staan met jou vanwege je klantvriendelijkheid en doortastendheid?

Dan ligt er voor jou een sales buitendienst in het verschiet waarbij je uiteraard beloond zult worden met een bonusregeling, een auto van de zaak (een zwarte, dat je het vast weet) en natuurlijk een iPhone zodat je onderweg bereikbaar bent!

Interesse?

Wil je meer weten? Kijken of we samen kunnen gaan voor world domination? Solliciteer dan snel!

Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met Alex Eradus of Martha Piels via 073-820 0231.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.