Bekijk Brabantia op:

Functie:
Sales Support Medewerker

Dienstverband:
Parttime (24 uur)

Locatie:
Brabantia
De Haak 14
5555 XK Valkenswaard

Contactpersoon:
Afdeling HRM
hrm@brabantia.com

Plaatsingsdatum:
04/03/2020

Sales Support Medewerker

WORD JIJ ONZE NIEUWE SALES SUPPORT MEDEWERKER?

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment, dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we nu voor de ontwikkeling en (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze ‘Designed for Living’ producten. Vanuit Valkenswaard zorgt een team van 20 enthousiaste sales-toppers dat onze producten een mooie plaats krijgen in de mooiste winkels in de Benelux. Zij verwelkomen graag een

Sales Support Medewerker m/v (24 uur)

Wat ga je doen?

Customer service is not a department, it’s everyone’s job within Brabantia, but you are the top!

Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de verkoop om gestelde verkoopdoelen te bereiken. Dat doe je door vragen, klachten en wensen van de klant en consument naar volle tevredenheid af te handelen. Je bent elke dag bezig met het verbeteren van onze service aan zowel klanten als eindgebruikers.

Wie ben jij?

Jouw specialisme; het verwonderen van klanten met een op-en-top service. En ook niet onbelangrijk naast de Nederlandse taal beheers je ook de Franse taal.

Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en vindt klantcontact heerlijk. Je hebt commercieel inzicht en bent communicatief heel vaardig in stem en met pen.

Je bent servicegericht en hebt empathisch vermogen, maar vooral ben je een teamplayer en samen met je collega’s ben je de “stem” van ons merk!

Wat heeft Brabantia je te bieden?

Uitdaging, dynamiek en de kans om verder mee te bouwen aan het vernieuwende Brabantia. We betalen je een prima salaris en bieden je de mogelijkheid iedere dag te leren in een open, eerlijke en directe omgeving die stimuleert en motiveert. Waar de professionaliteit van een multinational samenkomt met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. En waar je de verantwoordelijkheid krijgt die je aankunt.

Kom je bij ons team?

Heb jij het hele pakket? Stuur vandaag nog je brief en curriculum vitae naar Brabantia, ter attentie van hrm@brabantia.com. Op www.brabantia.com vind je alles over Brabantia als bedrijf en over ons interessante werkgebied.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.