Bekijk VNO-NCW Brabant Zeeland op:

Functie:
Secretaresse – VNO-NCW Brabant Zeeland

Dienstverband
Fulltime (36 uur)

Locatie:
VNO-NCW Brabant Zeeland
Reitseplein 1
5000 LG Tilburg

Contactpersoon:
Patricia van der Voort
06 59934824

Plaatsingsdatum:
05/11/2021

Secretaresse

VNO-NCW Midden- en Zuidoost-Brabant zoekt een enthousiaste, breed georiënteerde, communicatief vaardige professional. Krijg jij energie van een baan gericht op ondernemerschap en netwerken binnen de krachtigste ondernemersvereniging van Nederland?

WIE ZIJN WIJ?

VNO-NCW Brabant Zeeland is de ondernemingsvereniging in de provincies Brabant en Zeeland.

Met ruim 2.700 leden vertegenwoordigen wij een groot deel van de Brabantse en Zeeuwse werkgevers. In onze vestiging in Tilburg zijn 26 medewerkers met veel enthousiasme en kennis actief.

Kijk voor meer informatie op: www.vnoncwbrabantzeeland.nl.

JE FUNCTIE

Voor onze locatie in Tilburg zoeken we een energieke, proactieve secretaresse, wij noemen dat intern een regio medewerker. Omdat de rol erg veelzijdig is omschrijven we hier hoe een dag van een regio secretaresse er uit kan zien.

08.30 uur, met een heerlijke cappuccino start je samen met een aantal collega’s de dag. Hierna neem je samen met Marloes en Geri (de regiomanager) de week door. Marloes heeft eerst een afspraak met de Wethouder Economische Zaken van de gemeente Tilburg om vervolgens bij twee potentiële leden langs te gaan. Jij hebt deze afspraken gepland. Je zorgt ervoor dat Marloes haar afspraken optimaal in kan gaan door haar van de juiste informatie te voorzien.

09.00 uur, je checkt je mail en de door Geri aangeleverde notulen van de bestuursvergadering van vorige week en kijkt welke actiepunten je op je kunt nemen.

10.30 uur, de bijeenkomst van volgende week heeft nog wat losse eindjes met betrekking tot de locatie, de sprekers, aangemelde leden en de presentaties. Je regelt deze laatste zaken en communiceert hierover met de betrokkenen.

12.30 uur, even een pauze, altijd een goed moment om bij te praten met collega’s.

13.00 uur, er komt een vraag vanuit een van de regiogemeentes met belang bij de verbreding van de N65: er is een openbaar debat en of de regiomanager en/of de voorzitter hierbij willen aanschuiven. Je stemt af met Marloes en ze geeft aan dat zij zal gaan. Je loopt ook even langs bij je collega Rik, die infrastructuur in zijn portefeuille heeft. Het is van belang dat hij op de hoogte is, hij geeft aan dat hij samen met Marloes naar deze bijeenkomst zal gaan.

14.00 uur, de rest van de middag besteed je aan openstaande acties als het gaat om ledenafspraken, acquisitie en voorbereiding op geplande afspraken.

17.00 uur, einde dag, lekker gewerkt, mooie bijdrage geleverd aan ondernemend Brabant.

FUNCTIE-EISEN

Voor deze veelzijdige, zelfstandige en brede uitvoerende rol zoeken wij een collega met een HBO werk- en denkniveau verkregen door ervaring en of opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring. Gezien de veelheid en diversiteit van de werkzaamheden en contacten, zoeken we naar een proactieve kandidaat die inzicht heeft in de (impact van) in- en externe ontwikkelingen. Je bent betrokken bij de regio’s Midden- en Zuidoost-Brabant en pakt actief signalen uit de regio op. Daarnaast werk je zelfstandig, ben je zorgvuldig en secuur en beschik je over een ondernemende instelling. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

AANBOD

VNO-NCW Brabant Zeeland biedt een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke functie met veel afwisseling in een prettige, informele werksfeer. Daar horen uiteraard ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij, waaronder een dertiende maand. Het betreft een dienstverband van

36 uur (fulltime) per week. Met een all-in brutosalaris tussen de €32000 en €34000 per jaar.

BEN JIJ ONZE IDEALE KANDIDAAT?

Als je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie of andere vragen hebt kun je bellen, appen of mailen naar Patricia van der Voort, officemanager. Patricia is bereikbaar op 06 59934824 of via voort@vnoncwbrabantzeeland.nl Sollicitaties kan je sturen via de reactie knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door VNO-NCW Brabant Zeeland niet op prijs gesteld.