Bekijk Anera op:

Functie:
Senior Finance

Locatie:
Anera
Korhoenweg 8-12
4791 RM Klundert

Contactpersoon:
Sandra Mol
06 343 41 302

Plaatsingsdatum:
29/03/2021

Senior Finance

Wil jij actief bijdragen aan de financiële processen in een snelgroeiende organisatie? Dit is jouw kans! Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Senior Finance medewerker voor minimaal 32 uur. Heb jij een afgeronde financiële opleiding en HBO werk- en denkniveau?

Anera is een producent en leverancier van lichtgewicht staalconstructies voor de logistieke sector en levert projecten binnen heel Europa.

Ons bedrijf zit enorm in de lift. Ook in coronatijd krijgen we veel nieuwe opdrachten binnen, nu vooral van internetbedrijven die online verkopen. Om deze groei op te vangen zijn wij ter uitbreiding van ons Finance team op zoek naar een ervaren en ambitieuze collega.

Jouw uitdaging

Als Senior Finance ga jij jouw kennis en ervaring actief inzetten om bij te dragen aan de groei- en kwaliteitsdoelstellingen van ons bedrijf. Jij gaat risico’s herkennen en hier op inspelen bij het stroomlijnen van nieuwe financiële processen. Er is dus veel ruimte voor jouw persoonlijke input!

Jij gaat als sparringpartner fungeren voor jouw Finance collega en een adviserende rol spelen voor jouw andere collega’s.

De projecten vinden plaats door heel Europa, dus jouw kennis van de wet- en regelgeving van buitenlandse BTW kunnen wij heel goed gebruiken! Engels spreken is voor jou geen probleem en tevens is het helemaal jouw ding om financiële rapportages en liquiditeitsbegrotingen te maken en ook jaarrekeningen geven je een warm gevoel vanbinnen. Voor de jaarlijkse controle van de registeraccountant ben jij het aanspreekpunt voor het aanleveren van alle informatie en documentatie en zorg jij ervoor dat dit in goede banen wordt geleid. Ook de wat meer routinewerkzaamheden zoals het boeken van inkoopfacturen en maken van verkoopfacturen horen bij jouw dagelijkse werkzaamheden.

Jouw inwerktraject

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in onze organisatie, tijdens het inwerktraject zul je dus niet alleen vakinhoudelijk ingewerkt worden, maar ook kennis maken met het team en ons product. Wij maken gebruik van een op maat geschreven CRM-pakket met een koppeling naar Unit4 (Multivers), vanzelfsprekend gaan we je dit ook helemaal eigen maken.

Waarom je bij ons wilt werken

  • Je hebt een veelzijdige functie in een flexibele organisatie, je bent dus een spil in ons snelgroeiende bedrijf;
  • Je kunt jouw passie voor cijfers volledig tot uiting laten komen;
  • Je bent deel van een jong, maar zeer ervaren team, de gemiddelde leeftijd van jouw collega’s is zo’n 32 jaar;
  • Je krijgt de kans om een actieve bijdrage te leveren aan het bewerkstelligen van de groei van onze bijzondere organisatie;
  • Zelfontwikkeling juichen we alleen maar toe, dus wil jij je vastbijten in een bepaald onderwerp en heb je daar een opleiding of training voor nodig? Allemaal mogelijk!

Teamwerk bij Anera

We kunnen hier een prachtverhaal wegzetten over onze organisatie, maar collega’s kunnen dit veel beter! Zij vertellen hierover in dit filmpje: https://vimeo.com/427298155

Standaard meegeleverd

  • Direct dienstverband bij Anera met de intentie: zo snel mogelijk een vast dienstverband;
  • Goed salaris dat aansluit bij jouw opleiding en werkervaring;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel

Jij hebt een afgeronde financiële opleiding en HBO denk- en werkniveau. Je bent communicatief sterk, je bent secuur, efficiënt en zelfstandig, je hebt een proactieve houding en zoekt graag naar verbeteringen. Ook heb je al zo’n 5 jaar recente werkervaring in een financiële functie. Je beheerst de Nederlandse èn Engelse taal, vanwege de internationale contacten. Duits is heel mooi meegenomen. Je stelt je ook graag ter beschikking als vraagbaak en sparringpartner voor collega’s, je houdt van lekker doorwerken, maar ook van een geintje op z’n tijd.

Over Anera

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) is als producent en innovator al meer dan 30 jaar specialist in de verkoop, productie, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Wij zorgen ervoor dat ongebruikte ruimten in magazijnen door heel Europa optimaal worden benut, maar ook vind je ons mooie bouwsysteem in tal van andere toepassingen terug.

Nieuwsgierig? Op onze website kun je meer te weten komen over ons. Voor filmpjes van onze nieuwste projecten kijk je op vimeo.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton.

Interesse maar toch nog een vraag? Neem contact op met Sandra Mol via 06-34341302.

Ook in coronatijd willen wij gewoon deze vacature invullen. Als je zonder klachten bent, dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van het RIVM.