Bekijk Evers Kassasystemen B.V. op:

Functie:
Senior ICT-Support

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Evers Kassasystemen B.V.
Zilverenberg 17
5234 GL ‘s-Hertogenbosch

Contact:
Jeroen Bergen
06 54 737 585

Plaatsingsdatum:
08/04/2022

Senior ICT-Support

Begrijp jij de impact voor een bakker als zijn kassasysteem het niet doet? Voel jij de frustratie van een winkelier als niemand kan pinnen? Snap jij de horecamanager, die meer personeel moet inzetten door een storing in zijn handhelds? Wij zijn Evers Kassasystemen, wij zorgen dat deze storingen tot een minimum beperkt blijven en mocht er toch een storing voorkomen, dan fixen we dat. Zo werkt dat bij Evers. Betaalsystemen waar je op kunt rekenen!  

Wat ga je doen

Als Senior ICT-Support ben je verantwoordelijk voor de complexe ICT en software vraagstukken, die spelen bij onze klanten. Je kunt daarbij denken aan Security-vragen, verbindings-issues, of server configuratieproblemen. Maar vaker nog vragen over het uitgebreidere beheer van de kassa-applicaties, rapportages en of de API-koppelingen met de externe partner-applicaties. Vragen zijn breed en verschillen in complexiteit. Soms is het snel opgelost maar regelmatig vraagt het meer uitzoekwerk en afstemming met collega’s, leveranciers of andere externe partijen, waaronder de IT-beheerder van de klant. Veel vragen kunnen remote worden opgelost, als dat niet zo is dan escaleer je richting een collega van het technische serviceteam, om het probleem op locatie op te lossen. Je zorgt dan wel voor een duidelijke briefing richting je collega en je bent beschikbaar, wanneer hij op locatie vragen krijgt. De vragen komen per telefoon en per mail binnen en je bepaalt hierin zelf de prioritiet, waarbij je altijd redeneert vanuit het klantprobleem.

Je werkt met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn in onze sector, maar komt ook oude applicaties en systemen tegen. Dat maakt deze rol tot een leuke job, waarin je technisch steeds nieuwe uitdagingen zult ervaren.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO-niveau, verkregen door opleiding of werkervaring, bijvoorbeeld MBO ICT (niveau 3 of 4);
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling en je bent een echte teamplayer;
  • Communicatief vaardig en klantgericht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling).

Daarnaast ben je goed georganiseerd en kun je in stressvolle situaties de juiste keuzes en prioriteiten bepalen. Je kunt meerdere taken tegelijk uitvoeren en verliest daarbij niet de details uit het oog. Tenslotte beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je betrokken bij de organisatie waarvoor je werkt.

Geboden

Een afwisselende, zelfstandige, technisch uitdagende, fulltime functie in een groeiende organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en humor op de werkplek. Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden behoort de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen tot het totale arbeidsvoorwaardenpakket.

Evers Kassasystemen bv (www.evers-kassasystemen.nl) heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardig technologische kassa- en betaalsystemen gericht op bakkerijen, horeca, retail en de zorg-markt. Evers heeft een unieke positie binnen deze sectoren. Naast deze specialisering levert Evers touchscreen kassasystemen voor foodservice en bedrijfscatering. Evers Kassasystemen is een informeel, jong, gezellig en dynamisch bedrijf. Het team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s.

Standplaats

De standplaats is ’s-Hertogenbosch, maar omdat wij een goede privé- en werkbalans belangrijk vinden, woont onze nieuwe collega bij voorkeur in de regio tussen Tilburg, Waalwijk, Vught, Eindhoven of Veghel.

Primatch ondersteunt Evers Kassasystemen bij deze procedure in de werving en selectie.

Heb je vragen over de vacature, Evers, of de procedure, neem dan contact op met Jeroen Bergen (recruiter). Jeroen mag je bellen of appen op 06 54 737 585.

Contactpersoon voor deze functie is Jeroen Bergen. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor aanvullende informatie over deze vacature kijken je op www.evers-kassasystemen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Evers niet op prijs gesteld.