Bekijk Reijn Retro op:

Functie:
Senior Incasso Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Reijn Retro
Willem II Straat 33-35
5038 BC Tilburg

Contactpersoon:
Merel van Hoewijk
013 5838080

Plaatsingsdatum:
24/12/2019

Senior Incasso Medewerker

 

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Senior Incasso Medewerker. Ben jij communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

Bij Reijn Retro werken gedreven en betrokken collega’s waaronder een aantal deurwaarders die regelmatig op pad zijn en een binnendienst die verantwoordelijk is voor de financiële, administratieve en juridisch ondersteunende processen.

Meer informatie over ons vind je op www.reijnretro.nl.

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Senior Incasso Medewerker

In de functie van Senior Incasso Medewerker ben jij de belangrijke ondersteunende factor doordat je verantwoordelijk bent voor het juist beheren van reeds bestaande en nieuwe dossiers en losse opdrachten. Je gaat, na een korte inwerkperiode, zelfstandig zowel schriftelijk als mondeling (aan de telefoon en balie) contacten onderhouden met debiteuren, externe partijen en opdrachtgevers. Op juridisch vlak heb je taken zoals het opstellen van exploten, het plannen en begeleiden van ontruimingen en beslagroutes, het maken van betalingsafspraken, behandelen van complexe dossiers, het opstellen van processtukken en het zelfstandig procederen, enzovoorts. Je dagindeling is daardoor heel afwisselend.

Reijn Retro is een relatief kleine hands-on organisatie en is geen callcenter. Je werkt in een platte open structuur samen met een jong team dat bestaat uit 12 collega’s. Het is een zelfstandige functie waarin veel uitdaging zit en verantwoordelijkheid van je wordt verwacht.

Functie-eisen

Om de functie van Senior Incasso Medewerker succesvol in te vullen, beschik je over de volgende kwalificaties en eigenschappen:

  • Minimaal HBO opgeleid, Rechten;
  • Je hebt 3 jaar relevante juridische werkervaring;
  • Je kan zelfstandig procederen;
  • Je werkt planmatig, secuur en gestructureerd;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Als persoon ben je stressbestendig, integer, initiatiefvol en communicatief vaardig. Daarnaast is zelfstandig en gefocust werken in een gezamenlijke kantoorruimte voor jou geen probleem, wil je graag goed zijn in je werk en jezelf daarbinnen optimaal ontwikkelen.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een solide en stabiele organisatie, met veel verantwoordelijkheid. We hebben een platte organisatiestructuur. Daarnaast is er een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder een pensioen- en studieregeling, beschikbaar.

Salaris tussen de € 2.200,- en € 2.900,- bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en de werkervaring.

Standplaats

Tilburg centrum, op loopafstand van Centraal Station.

Reageer nu

Ben je enthousiast na het lezen van onze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je sturen via de sollicitatiebutton.

Contactpersoon voor deze vacature is Merel van Hoewijk, Office en Marketing Manager. Bij vragen kan je Merel bellen op 013-5838080.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt door Reijn Retro niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: incasso, administratief, deurwaarder, juridisch, notariskantoor, advocatenkantoor, www.reijnretro.nl, www.primatch.nl.