Bekijk Bolster op:

Functie:
(Senior) Leadership & Strategy Consultant

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Bolster
Doelstraat 7
2011 XA Haarlem

Contactpersoon:
Guus Regelink
06 83047714

Plaatsingsdatum:
24/10/2022

(Senior) Leadership & Strategy Consultant

Heb jij ervaring in het leiden van strategie sessies en kun jij leiders helpen bij het identificeren van de échte problemen binnen een team? Bezit jij de inhoudelijke kennis om verbeteringen voor de leiderschapsstijl aan te dragen bij toonaangevende klanten en een duidelijke strategie voor hen neer te zetten? Lees dan verder!

Wat doe je en breng je mee vanaf dag 1?

Verbinden en faciliteren is waar je goed in bent. Jij maakt snel een positieve impact bij klanten en brengt 5 tot 8 jaar werkervaring mee om klanten te ondersteunen bij verscheidene activiteiten:

 • Als nieuwe medewerker bij Bolster durf jij vanaf het begin jouw faciliterende skills in te zetten tijdens strategie sessies met de klant.
 • Als (Senior) Leadership & Strategy Consultant bezit jij over de vaardigheden om de leider en zijn management team centraal te stellen. Vanuit ervaring creëer jij een omgeving waarin een team de mentale veiligheid ervaart om zich open op te stellen. Jij kan persoonlijke belemmeringen wegnemen, waardoor de échte diepgaande problematiek bespreekbaar wordt.
 • Jij beschikt over het vermogen om passende methodieken in te zetten en de juiste vragen te stellen om problemen op strategisch en leiderschapsniveau op te lossen.
 • Daarnaast kun jij de uitkomsten van de strategie sessies vertalen naar een lange termijn roadmap en planning. Hiermee draag jij bij aan een concrete en snelle oplossing voor de klant.
 • Om succesvol te zijn heb je in deze rol de drive om een klant écht verder te helpen, complexe problemen te doorzien, snel te schakelen bij klantvragen en prioriteiten te stellen.
 • Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het managen van het project. Jouw positieve houding heeft een stimulerend effect op teamleden, waarbij jij overzicht houdt, de project voortgang monitort en continue bijstuurt.
 • Bovendien geven wij jou graag de ruimte om zelfstandig te handelen en weet jij actief een netwerk van nieuwe en bestaande klanten op te bouwen en onderhouden.

De wereld van Bolster

Bolster is een boutique consultancy voor leiders. Bij Bolster werk je voor toonaangevende beursgenoteerde bedrijven, waarbij een unieke aanpak wordt toegepast. Dit doe je bij de klant, thuis of vanuit ons fijne kantoor met een betrokken en positief team. Daarbij vind je bij ons een open, positieve en no-nonsense sfeer. Het teamgevoel wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten die regelmatig worden georganiseerd, zoals externe teamdagen, team trainingen, strand sessies, een jaarlijkse barbecue of nieuwjaarsdiner!

Ontwikkeling van jouw leiderschap

Bij Bolster dragen wij niet alleen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jij in jouw kracht durft te staan en geven jou graag de ruimte bij klanten om te laten zien wat je kan. De persoonlijke ontwikkeling en reflectie die jij de klant biedt tijdens klantsessies, onderga jij ook als individu tijdens het uitvoeren van de functie. Daarnaast bieden wij (externe) trainingsmogelijkheden om jouw skills verder uit te breiden.

Wat bieden wij?

 • Eigen verantwoordelijkheid en autonomie
 • Een mentor bij wie je altijd terecht kunt
 • Een bruto maandsalaris tussen €4.200 en €6.200
 • Salaris dat wordt aangevuld met een bonus, 13e maand en pensioenopbouw
 • Flexibel mobiliteitsbudget of een auto van de zaak
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract

Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan door op de ‘solliciteren knop’ te klikken. Mocht je overigens vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Guus Regelink via 06-83047714.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.