Bekijk Basiq Dental op:

Functie:
Senior .NET ontwikkelaar

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Basiq Dental
Bedrijfsweg 4
5061 JZ Oisterwijk

Contactpersoon:
Jos van Kempen
013 529 9067

Plaatsingsdatum:
30/11/2018

Senior .NET ontwikkelaar

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime .Net ontwikkelaar, een professional die samen met zijn collega’s onze ICT-omgeving naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versteken?

Introductie

Basiq Dental is een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de Europese dentale sector. Het succes van de onderneming komt voort uit onze focus op innovatie en de voortdurende zoektocht naar kansen en verbeteringen en de slagkracht om dat te verzilveren.

Word jij onze nieuwe collega, dan kom je terecht in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Wij bieden een ICT-rol voor een doorzetter met ervaring, die onderdeel wil zijn van een dynamisch team en meebouwt aan de verdere groei van de onderneming.

Wat ga je doen?

Ons ICT-landschap wordt gevormd door software van onder andere SAP, SANA, Knapp en Slimstock. De .NET applicaties worden onder meer ingezet als interface tussen deze applicaties en als webservices naar externe partijen.

De sleutelrol die ICT in de onderneming speelt maakt dat je met alle disciplines te maken hebt, waar onder warehouse, logistiek, marketing en verkoop en customer service. Tezamen met met de IT- Architect kom je tot programmaspecificaties en stel je applicatiestructuur op. De veelal hoogwaardige software ontwikkel je geheel zelfstandig of in teamverband. Je bent secuur in het vastleggen van afspraken en business rules rondom het gebruik en beheer van de programmatuur. Daarnaast zorg je voor adequaat testen en onderhouden van alle .NET programmatuur. Je bent iemand die snel en gemakkelijk schakelt tussen UI, backend, middleware en databases?

Wie we zoeken?

Wij komen graag in contact met een ervaren (senior) .NET ontwikkelaar die denkt in oplossingen en verbeteringen, gaat voor kwaliteit en tevens voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
  • Minimaal 5 jaar ervaring als .NET Developer C#
  • Kennis van object oriented software ontwikkeling, bij voorkeur in C#
  • Een brede kennis van het .NET platform (o.a. C#, ASP.NET, WCF, Entity Framework)
  • Ruime ervaring met SQL en SQL-server
  • Bij voorkeur ervaring met TFS

Gevraagde competenties

Pragmatisch, hands-on, probleemoplossend, secuur, collegiaal en een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Standplaats

Oisterwijk – Noord-Brabant

Interesse en vragen

Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jos van Kempen via telefoonnummer 013-5299067.

Je sollicitatie, CV inclusief motivatie, kun je sturen via de sollicitatiebutton.

Kijk voor meer informatie op www.basiqdental.nl.