Bekijk Gemeente Waalwijk op:

Functie:
Senior Projectleider Civiel Techniek

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Gemeente Waalwijk
Taxandriaweg 6
5141 PA Waalwijk

Contactpersoon:
Marijn Weterings
0416-683456

Plaatsingsdatum:
08/04/2022

Senior Projectleider Civiel Techniek

Wij timmeren al jaren aan de weg! Wij realiseren de mooiste innovatieve en duurzame projecten en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken. Met duurzaamheid en innovatie hoog op de agenda, kom je te werken op een mooi speelveld. Een uitdagende omgeving voor jou als techneut in civiele techniek. Interessant? Dan maken wij graag kennis met jou!

Waarom deze baan?

In deze baan kan je écht het verschil maken voor de bewoners, ondernemers en instellingen. Met jouw organisatietalent en ervaring in het civiele werkveld weet jij ieder project te managen. Dit met oog voor budget, partnerschap en de doelen van de gemeente Waalwijk.

Waalwijk heeft namelijk ambitieuze groeiplannen. Hierdoor groeien wij ook als team. De afgelopen jaren zijn we druk geweest met de woningbouwlocaties landgoed Driessen, De Rugt en Waesgeerd-west, binnenstedelijke herontwikkelingen en de afronding van de bedrijventerreinen aan de noordzijde van de A59. Voor de komende jaren staan meerdere projecten op de agenda op het gebied van bedrijventerreinen, wonen, binnenstad en onderhoud.

In deze baan krijg je veel vrijheid. Zowel in werktijden als in de werkzaamheden die je oppakt.

Het team

Het team bestaat uit ongeveer 25 professionals (onder andere projectleiders, werkvoorbereiders/ontwerpers, projectbegeleiders en beleidsmedewerkers) en een teammanager die zich inzetten op het gebied van groenvoorziening, water & riool, verkeer, GEO en diverse (civiele)projecten.

We zijn gewend dicht bij onze partners te staan en dicht bij de bewoners en nauw met ze samen te werken. Als team realiseren we de mooiste projecten in een erg collegiale sfeer.

 Wat doe je?

Samen met je collega’s speel je een belangrijke rol in het realiseren van de ambities voor de openbare ruimte. Als senior projectleider geef je leiding aan (grootschalige) integrale ruimtelijke projecten en houd je daarbij rekening met de politieke, financiële en maatschappelijke impact. Je coördineert de verschillende onderdelen van complexe projecten en brengt rust en structuur.

Je draagt zorg voor projectbegrotingen, ramingen, budgetbewaking, capaciteitsplanningen en tussentijdse voortgangrapportages. Je stemt af met de omgeving (inwoners, bedrijven en instellingen), ingenieursbureaus en andere overheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de advisering aan het bestuur. Je levert je bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied (projectmatig werken en ruimtelijke ontwikkeling) en werkt mee aan het verder professionaliseren van het projectteam.

Wanneer succesvol?

Je hebt een opleiding richting civiele techniek.

Je ziet de grote lijn en weet losse puzzelstukken met elkaar te verbinden. Je weet jezelf goed te verwoorden, je bent in staat mondeling en schriftelijk te adviseren en je maakt duidelijke afspraken om gestelde doelen te halen. Je bent creatief, in staat om vernieuwende ideeën te ontwikkelen in samenwerking met partners en je hebt het lef om initiatieven te nemen.

Dit bieden we

Wij bieden jou een baan aan met veel vrijheid in jouw functie, werkdagen en uren. Wij bieden zowel projecten met een stads als een dorps randje, hetgeen je werk dynamisch maakt.

Onze kernwaarden zijn; Vitaliteit, Leren & ontwikkelen, Eigenaarschap en Samenwerken. Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat jij:

  • lekker in je werk en je vel zit;
  • voldoende mogelijkheden krijgt om verder te groeien als mens en in je rol;
  • goed weet bij wie je terecht kunt voor overleg;
  • voelt dat je binnen een hecht team werkt;
  • ervaart dat je vrijheid hebt in je werk en je eigenaar voelt van je ontwikkeling, het team, de werkprocessen en de sfeer op de afdeling.

Het salaris hangt af van leeftijd, opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.372,– bruto per maand (CAO Gemeenten salarisschaal 11, peildatum 1 april 2022) bij een fulltime dienstverband. Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget. Dit is 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit budget kun je omzetten in verlof of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen.

Verder bieden we een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Hybride werken hoort daar ook bij. Tot slot zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via onze eigen Waalwijkacademie.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze leuke en afwisselende functie? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via de button.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marijn Weterings, Teammanager Ontwerp Openbare Ruimte, telefoon: 0416-683456 of mweterings@waalwijk.nl.

Heb je voldoende aanknopingspunten, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld