Bekijk PlayFountain B.V. op:

Functie:
Senior Service Monteur Fonteinen

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
PlayFountain BV
Weteringpad 7
3762 EN Soest

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
08/12/2022

Senior Service Monteur Fonteinen

PlayFountain heeft een vacature openstaan voor een senior monteur fonteinen. Het opbouwen van de PlayFountain in een pretpark in Duitsland, een beurs in Barcelona of een fontein in Doetinchem op het dorpsplein. Het kan allemaal op jouw pad komen. Van opbouw tot eindproduct realiseer je dit met jouw team. Heb jij een achtergrond als elektro- of installatiemonteur en word jij gelukkig van een baan vol vrijheid?  Wij maken graag kennis met jou!

Jouw uitdaging als Service monteur fonteinen

Wij installeren een nieuwe PlayFountain en lossen storingen op aan een bestaande, zodat de kinderen weer verder kunnen spelen met het water. Nadat we jarenlang hebben gewerkt aan de beste versie van onze fontein zitten we in een groeifase en wordt de PlayFountain verkocht in binnen- en buitenland. Om onze klanten de beste service te blijven verlenen breiden we ons technische team uit en is deze functie ontstaan.

  • In deze afwisselende functie, kom je echt overal. Dorpsplein met een nieuwe fontein, attractieparken of internationaal. Maar je bent ook te vinden op onze locatie in Soest. Ook op afstand kunnen we onze fonteinen monitoren en helpen we onze klanten met technische vragen en uitdagingen
  • Je bouwt de fontein op bij onze klanten en jij zorgt, samen met jouw collega’s dat alles wordt geregeld van opbouw tot een draaiende fontein. Ook wanneer deze weer gedemonteerd wordt om naar een volgend project te gaan ben je van de partij.
  • De fontein is modulair opgebouwd en dat is handig als je een storing oplost.
  • Om de techniek van de speelfontein goed te snappen, is een achtergrond in de elektro- of installatietechniek handig.

Wat wij jou bieden als Service monteur fonteinen

  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband bij PlayFountain.
  • Een dynamische functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en inbreng.
  • Je komt te werken in een internationaal en gezond bedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en samenwerken centraal staan.
  • Ook zijn er volop mogelijkheden om je nieuwe functie zelf verder vorm te geven. We zijn immers groeiend.
  • Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris tussen de €3500 en €4000 wat afhankelijk is van de ervaring en expertise die jij meebrengt.

Jouw profiel

Je bent handig, houdt van samenwerken en vindt het prima om alles aan te pakken wat nodig is om de fontein te laten werken. De fontein kan door 4 man geplaatst worden, wat inhoudt dat je wel even aan het sjouwen bent, het is maar een klein gedeelte van de baan, maar niet handig als jouw collega’s dit alleen moeten doen.  Van opbouw tot eindproduct realiseer je dit met jouw team. Specifieke ervaring met fonteinen is niet nodig, wij helpen je graag om het te leren. Een technische achtergrond als elektro en installatiemonteur of een vergelijkbare technische achtergrond is wel nodig. Zo heb je een prima basis om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wie wij zijn?

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een heel mooi uniek product, de PlayFountain en vanaf nu groeien we door. We zijn op dit moment met een klein team (maar groeiend) en we zijn gewend om met het team ervoor te zorgen dat alles gedaan wordt. Schouders eronder, samenwerken en gezelligheid dat typeert ons toch wel het beste.

Vragen of solliciteren?

Druk op de knop solliciteren. Dit mag bij de eerste stap zonder cv, dat is wel zo gemakkelijk toch? Wij nemen daarna zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om de sollicitatieprocedure door te nemen. Bij wederzijdse interesse plannen we een kennismakingsgesprek in.

Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn 06-40895134

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.