Bekijk KYBYS op:

Functie:
Senior Werkvoorbereider Sport en Civiel

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
KYBYS
Bosscheweg 107-08
5282 WV Boxtel

Contactpersoon:
Merel Loog
06 333 72 567

Plaatsingsdatum:
02/12/2022

Senior Werkvoorbereider Sport en Civiel

Hey sportieve techneut, wil jij voor samenwerkingspartners zoals de KNVB, diverse Eredivisieclubs, projectontwikkelaars en verschillende gemeentes jouw creativiteit kwijt in het technisch ontwerpen van sport- en civiele projecten. Met jouw kennis van bestekschrijven en ervaring als werkvoorbereider in de openbare ruimte, kun je een maatschappelijke bijdrage leveren voor nu en de toekomst. Gaat jouw (sport)hart hier sneller van kloppen? Kom dan werken bij KYBYS in Boxtel en zorg voor de nieuwe wereldkampioenen van 2030!

Wat ga je doen?

Bij KYBYS creëren wij voor jou een baan op maat, want iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor projecten en kwaliteiten in werkzaamheden. Dat betekent niet dat je met maar één taak bezig bent. Jij bent juist een belangrijke schakel en begeleidt een project van begin tot het eind. Vind je het leuk om ook naar buiten te gaan? Dan zetten wij je graag in bij het houden van toezicht en de directievoering. Op dagelijkse basis ben jij:

 • Betrokken van het startoverleg tot het definitieve ontwerp;
 • In Autocad technisch aan het ontwerpen;
 • Bezig met bestekschrijven;
 • Kostenramingen aan het opstellen;
 • Een sparringpartner voor de uitvoeringsbegeleiding.

Op z’n KYBYS’

Bij KYBYS werken we hard, maar is er ook genoeg tijd voor gezelligheid. Samen lunchen, eeuwige roem verdienen aan de tafeltennistafel of verkleden met carnaval: plezier tijdens werktijd staat bij ons centraal. Maar ook na het werk ondernemen we veel. Zo zijn er regelmatig pubquizzen, padelavondjes, gaan we mountainbiken én op vrijdagmiddag mag een borrel op kantoor of in de kroeg ook niet ontbreken.

Wat krijg jij van ons?

 • Een salaris vanaf €4.000,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Wat kun je maximaal verdienen? The sky is the limit bij KYBYS! Wij doen jou een aanbieding passend bij wat jij meebrengt aan kennis, kunde, ervaring en toegevoegde waarde;
 • Een baan op maat;
 • KYBYS vindt een juiste werk/privé balans erg belangrijk, een fulltime of parttime dienstverband bepalen we in overleg;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 31.5 vakantiedagen, 8.25% vakantiegeld en een bijdrage aan je pensioenpremie;
 • Een enthousiast en deskundig team;
 • Zowel binnen als buiten aan de slag kan met leuke projecten;
 • Werken voor toffe partners zoals de KNVB en diverse Eredivisieclubs; Jouw inbreng wordt gewaardeerd! Wij stimuleren jou om mee te denken in de organisatie;
 • Uitstapjes, borrels en gezamenlijke lunches met collega’s!

Een zelfstandige aanpakker: dat ben jij!

Jij hebt een sporthart wat je combineert met affiniteit voor civiele projecten en duurzaamheid. Jij zoekt een nieuwe uitdaging om jouw kennis en ervaring in te zetten en die vind je in de complexere projecten die wij kunnen bieden. Het liefst ben jij verzonken in je eigen creatieve projecten, maar bij KYBYS zijn wij ook echte teamspelers. We lossen problemen samen op en vieren onze successen samen. Zo is het controleren van een stuk van je collega geen probleem omdat wij werken als een team, we samen problemen oplossen en successen samen vieren. Wij tonen graag onze menselijke kant naar onze samenwerkingspartners, wij zien ze dan ook als echte teamgenoten.

Naast deze skills, heb jij:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau verkregen door jouw ervaring als (Senior) Engineer, (Senior) Projectmedewerker, Civil Engineer, Bestekschrijver, Calculator, (Senior) Werkvoorbereider of in een technische studie zoals Civiele techniek, MTS, HTS, Civil Engineer, Management van de leefomgeving aan de HAS of Hogeschool van Hall Larenstein;
 • Ervaring en/of affiniteit met sport- of civiele techniek;
 • Ervaring met Autocad en RAW-systematiek;

Waar ga je werken?

KYBYS bevindt zich op de tweede etage van een kantoor verzamelpand in Boxtel, op een paar minuten van de A2. Hier word jij ontvangen door een van de collega’s, die jou een kop koffie met een chocolaatje aanbiedt. Werken bij KYBYS kenmerkt zich door hardwerkende collega’s met een gedeelde passie, een platte organisatie en een gemoedelijke sfeer tot we het sportweekend bespreken.

Wil jij vrijblijvend contact over deze functie? Druk op de knop hieronder en laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou terug! Je kunt ook bellen, appen of mailen naar onze HR Adviseur Merel Loog via 06-33372567 of merel.loog@kybys.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.