Bekijk Webo Heftrucks op:

Functie:
Service Coördinator

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Webo Heftrucks B.V
Van Hilststraat 6
5145 RL Waalwijk

Contact:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
11/04/2022

Service Coördinator

Wij willen graag gebruik maken van jouw scherpe blik op service en processen! Webo Heftrucks B.V. in Waalwijk heeft een vacature voor een service coördinator. Een dynamische functie, waar jij onze monteurs bij klanten en projecten plant. En jouw rol pakt hoe we nog slimmer en efficiënter kunnen werken. Interessant? Wij maken graag kennis met jou.

WIE BEN JIJ?

Er gebeurt van alles op een dag; er komen storingen binnen, vragen van klanten en monteurs die jou even nodig hebben. Dat maakt voor jou niet uit, want jij weet alles slim te plannen. We werken met Navision en hierdoor kun je al slim en efficiënt werken, want alle mogelijkheden zitten in het systeem. Het juist inzetten van dit systeem en verbanden leggen tussen de afdelingen, daar maak jij het verschil. Daarnaast heb je ook rekening te houden met jouw collega’s en is het prettig als door jouw efficiënte en effectieve planning hun werkdag goed is geregeld. Van nature ben je service gericht en kunt ook snel handelen in het commerciële proces. Je hebt technische affiniteit door werkervaring of opleiding maar wij vinden het nog veel belangrijker wie jij bent als persoon.

WAT GA JE DOEN?

Als Service Coördinator ben jij de schakel tussen de klant en de monteurs. Onze opdrachtgevers variëren van grote internationale bedrijven tot MKB-bedrijven die een heftruck bij ons hebben aangeschaft met een onderhoudscontract. Jij bent het eerste aanspreekpunt en luistert naar de klant wat er aan de hand is. Hoe beter jij het probleem begrijpt hoe makkelijker de keuze naar een vervolgtraject. Wellicht is er een nieuw onderdeel nodig, of is het beter om een offerte op te stellen voor een nieuwe heftruck. Meedenken en meehelpen hoe we nog slimmer kunnen werken horen wij graag. Het is ook jouw baan om daar het team en afdelingen in mee te krijgen. Verder werk je nauw samen met het MT, waardoor jullie samen kort op de bal zitten om veranderingen op te pakken en door te voeren.

Een aantal werkzaamheden:

 • Klanten en monteurs kunnen bij jou terecht voor vragen.
 • Je werkt in ons systeem Navision waarvan uit je de digitale planning organiseert voor de onderhoudswerkzaamheden.
 • Houdt overzicht van de status van de verschillende werkzaamheden en onderhoudsbeurten die lopen.
 • Je plant onze klanten voor het onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan het intern transportmaterieel.
 • Je zorgt voor een afgeronde administratie met betrekking tot facturatie en beoordelen werkbonnen.

JIJ NEEMT HET VOLGENDE MEE

 • Ervaring met Navision of een soortgelijk systeem.
 • Je kunt goed organiseren, schakelen en plannen en jij bent proactief.
 • Je bent een teamspeler met een klant en servicegerichte houding.
 • Je bent 40 uur beschikbaar. 

WIJ BIEDEN JOU

 • Salaris tussen de € 3000 en €4000 bruto per maand.
 • Een werkgever die jou en jouw kwaliteiten als medewerker waardeert.
 • Een nieuwe werkplaats in een jong en vernieuwd pand.
 • Een fulltime, vaste baan voor langere tijd en wat ons betreft tot aan jouw pensioen.
 • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien.
 • Uitdagende projecten zodat geen dag hetzelfde is.

OVER ONS

Webo Heftrucks B.V. is al meer dan 70 jaar specialist op het gebied van interne transportmiddelen en magazijninrichtingen.

Ons team van 18 personen houdt zich dagelijks bezig met verkoop en verhuur van heftrucks, onderhoud en reparaties (op locatie of in onze eigen werkplaats) door heel Nederland en België. Wij zijn no-nonsense en onze klanten omschrijven ons als loyaal, betrouwbaar en leveren echte kwaliteit. 

SOLLICITEREN

Heb je interesse in deze vacature? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. Druk op de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Je krijgt binnen 48 uur een reactie van onze recruiter Sandra Bruurmijn. In een telefoongesprek nemen we de vacature samen nog eens door en plannen een afspraak. Een kennismaking met collega’s zorgt ervoor dat jij je nog beter kunt oriënteren op de baan en op jouw team. Als het van beide kanten klikt krijg je van ons een aanbieding. Welkom bij Webo Heftrucks!

Heb je vragen? Bel of app dan naar Sandra Bruurmijn, 06-40895134.deel hebben in het veranderen en verbeteren van processen.