Bekijk Eco Steam and Heating op:

Functie:
Service Monteur

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Eco Steam and Heating
Hectorstraat 23
5047 RE Tilburg

Contactpersoon:
Rowan Evers
088-5325 125

Plaatsingsdatum:
18/06/2019

Service Monteur

Ga jij graag op pad en wil jij werken met echte techniek, met zowel wtb als elektronica? Is het voor jou elke keer weer een uitdaging om de klant de beste service te bieden? Kom dan ons team versterken bij Eco Steam and Heating Solutions, in Tilburg als Service Monteur!

Wat ga je doen en bij wie?

Eco Steam and Heating Solutions verhuurt en verkoopt stoom- en warmwaterketels. Bij warmwaterketels kunnen de meeste mensen zich nog wel iets voorstellen, maar stoomketels? Wist je dat er zonder stoom geen voedsel geproduceerd kan worden? En wist je dat er dan bijvoorbeeld ook geen staal, benzine of papier zou zijn? In veel grote productie omgevingen is er behoefte aan stoom. En wij weten er alles van!

Als service monteur heb jij een brede kennis van techniek. Je hoeft geen kennis te hebben van stoom, dat leren wij je wel. Wel moet je interesse hebben om met grote industriële ketels te werken en te willen leren hoe deze werken en hoe je ze moet onderhouden. Een productieproces is afhankelijk van de stoomketel, dus daarom staat bij ons kwaliteit, onderhoud, inspectie en preventie altijd bovenaan. Als service monteur ben je dagelijks bezig met het plaatsen, aansluiten en inbedrijfstellen van de ketels. Dit doe je bij een grote diversiteit aan industriële bedrijven in binnen- en deels buitenland, zoals bijvoorbeeld chemische plants, energiecentrales en de voedingsmiddelenindustrie. Verder begeleid je keuringsinstanties en lokaliseer, analyseer en los je storingen op. Ten slotte voer je inspecties, reparaties en (preventief) onderhoud aan onze ketels uit, zowel op locatie als in onze werkplaats in Tilburg. Jij neemt jouw werk zeer serieus aangezien de stoomketels aan strenge veiligheidsregels moeten voldoen en de klant van jouw ketel afhankelijk is. Wil je meer weten bekijk onze bedrijfsvideo: https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=bU57PGtATCg

Wat vinden wij belangrijk?

  • Jij hebt minimaal MBO niveau 3 in een technische richting of deze ervaring in de praktijk opgedaan;
  • Je hebt relevante werkervaring in b.v. metaal-, elektromechanica-, autotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Jij bent representatief, servicegericht, stressbestendig en bent pas tevreden wanneer de klant dat ook is;
  • Je bent gewend om veel onderweg te zijn. Je hebt geen moeite met een opdracht in bijvoorbeeld Duitsland en jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Overnachten in een hotel wanneer het project daarom vraagt is voor jou en je omgeving geen probleem;
  • Jij werkt nauwkeurig en gestructureerd;
  • Kennis van het Duits en/of Engels is een sterke pré.

Wat bieden wij?

Eco Steam and Heating Solutions is een familiebedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid, zelfstandigheid én samenwerken centraal staan. Werken bij Eco betekent werken in een gezond familiebedrijf dat het belangrijk vindt om goede medewerkers aan zich te binden. Wij bieden je volop kansen om je loopbaan vorm te geven in een omgeving waar techniek en innovatie hand in hand gaan. Wij denken daarom ook zeker met je mee als het gaat om jouw ontwikkeling. In de functie van service monteur volg je eerst een intern opleidingstraject om vervolgens de buitendienst in te gaan. Jij krijgt dan een auto, tablet en telefoon en je komt bij mooie, aansprekende bedrijven met afwisselende en uitdagende klussen. Wij bieden jou een uitstekend salaris (marktconform) met goede voorwaarden afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring.

Is dit jouw baan? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rowan Evers via 088-5325 125.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Eco Steam and Heating Solutions niet op prijs gesteld.