Bekijk Inforing B.V. op:

Functie:
Servicedesk Medewerker

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Inforing BV
Verlengde Poolseweg 24
4818 CL Breda

Contact:
Barry Knobel
06 43098180

Plaatsingsdatum:
22/06/2021

Servicedesk Medewerker

Inforing in Breda is voor de uitbreiding van haar servicedesk op zoek naar twee Servicedesk Medewerkers. Heb jij ervaring op een eerstelijns of tweedelijns helpdesk in de IT en ben je toe aan een inhoudelijke vervolgstap met meer uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Jouw uitdaging

Bij Inforing zijn onze Programmeurs elke ochtend een uur en ’s middags een half uurtje bezig met tickets oplossen. Dat kan beter en slimmer. Want die uren bij elkaar opgeteld zijn samen goed voor een fulltimebaan. Dus willen wij jou er graag bij hebben als nieuwe collega!

Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten. Dat betekent: tickets verwerken, vragen oplossen, vragen uitzetten, voortgang bewaken en terugkoppelen. Want wij vinden dat communicatie niet moet blijven liggen, klanten willen immers weten wanneer een “probleem” wordt opgelost. En daarin ga jij het verschil maken.

Je krijgt eenvoudige vragen over niet kunnen aanmelden of een omgeving die moet worden vrijgegeven. Maar het wordt ingewikkelder als het om rapportages gaat of online webshops verhuizen en SQL-query’s uitvoeren. Dat is geen automatische pilotenwerk, maar vraagt om analytisch denkvermogen. En leer jij onze zelfgebouwde applicaties beter kennen? Dan kun jij steeds meer klantvragen zelf oplossen, zonder dat je codes hoeft te tikken.

Wij bieden jou 

  • Baan met veel contacten, jij bent de lijm tussen klanten, Accountmanagers en Programmeurs
  • Kleine kantoorsetting waar we ons best doen om het leuk te maken, samen plezier maken staat voorop
  • Genoeg tijd voor wat écht telt
  • Toffe werklocatie in Breda, goed te bereiken met auto én openbaar vervoer
  • Salarisindicatie: € 2.300 – € 2.800 bruto per maand op basis van fulltime en daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Samenwerken in een team van in totaal 4 servicedesk medewerkers 

Jij …

Hebt al kilometers gemaakt in de IT op een Servicedesk of ben je een applicatiebeheerder die toe is aan een nieuwe uitdaging? Met alleen eerstelijns of tweedelijns helpdeskje spelen ben jij wel klaar; jij wil meer uitdaging. Opleiding maakt bij ons niks uit. Maar je moet écht wel wat meer kunnen en willen dan iemand met een ECDL-computerrijbewijs om van deze baan een succes te maken!

Over Inforing 

Inforing (www.inforing.nl) is een softwareleverancier die uitblinkt in de techniek, het kloppend hart van elke online applicatie en website. Onze op maat gemaakte software maakt het werk van vele gemeenten, welzijnsorganisaties, hogescholen én ondernemers vooral makkelijker. Want poespas, daar doen we niet aan. Voor een compleet pakket werkt Inforing samen met professionals die net zo bevlogen zijn als wij.

We werken hybride vanuit huis en onze kantoorlocatie in Breda, en delen met 17 medewerkers één grote etage waar voldoende ruimte is om afstand te houden. Communicatielijnen zijn kort en informeel. We schakelen snel, kunnen elkaars werk zo nodig overnemen. Dat maakt ons flexibel dat we klanten er regelmatig mee verbazen.

Solliciteren

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar Barry Knobel (barry@inforing.nl). Voor vragen kun je Barry bellen of appen: 06 43098180.

Inforing wordt door Primatch ondersteund bij de werving en selectie van deze vacature. In verband met de Coronaperiode zullen eerste gesprekken waarschijnlijk op afstand plaatsvinden via Whatsapp Video Call, Skype of Facetime. Acquisitie door bemiddelingsbureaus of online vacatureverspreiders stellen we niet op prijs.