Bekijk Inforing B.V. op:

Functie:
Servicedesk Medewerker

Dienstverband:
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Inforing B.V.
Verlengde Poolseweg 24
4818 CL Breda

Contactpersoon:
Barry Knobel
0643098180

Plaatsingsdatum:
22/07/2020

Servicedesk Medewerker

Inforing in Breda is op zoek naar een Servicedesk Medewerker. Heb jij ervaring op een eerstelijns of tweedelijns helpdesk in de IT en ben je toe aan een inhoudelijke vervolgstap met meer uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Jouw uitdaging

Bij Inforing zijn onze Programmeurs elke ochtend een uur en ’s middags een half uurtje bezig met tickets oplossen. Dat kan beter en slimmer. Want die uren bij elkaar opgeteld zijn samen goed voor een fulltime baan. Dus willen wij jou er graag bij hebben als nieuwe collega!

Als Servicedesk Medewerker krijg je bij ons een blanco canvas waar jij de lijnen op mag zetten. Want een Servicedesk, die hebben we dus nog niet. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten. Dat betekent: tickets verwerken, vragen oplossen, vragen uitzetten, voortgang bewaken en terugkoppelen. Want wij vinden dat communicatie niet moet blijven liggen, klanten willen immers weten wanneer een “probleem” wordt opgelost. En daarin ga jij het verschil maken.

Je krijgt eenvoudige vragen over niet kunnen aanmelden of een omgeving die moet worden vrijgegeven. Maar het wordt ingewikkelder als het om rapportages gaat of online webshops verhuizen. Dat is geen automatische pilotenwerk, maar vraagt om analytisch denkvermogen. En leer jij onze zelfgebouwde applicaties beter kennen? Dan kun jij steeds meer klantvragen zelf oplossen, zonder dat je codes hoeft te tikken.

Wij bieden jou 

  • Pioniersbaan met veel contacten, jij bent de lijm tussen klanten, Accountmanagers en Programmeurs;
  • Kleine kantoorsetting waar we ons best doen om het leuk te maken, samen plezier maken staat voorop;
  • Genoeg tijd voor wat écht telt, effectief communiceren doen we met pas geïmplementeerde Teamleader CRM software;
  • Toffe werklocatie in Breda, goed te bereiken met auto én openbaar vervoer;
  • Salarisindicatie: € 2.300 – € 2.800 bruto per maand op basis van fulltime en daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Jij …

Hebt al kilometers gemaakt in de IT op een Servicedesk. Met alleen eerstelijns of tweedelijns helpdeskje spelen ben jij wel klaar; jij wil meer uitdaging. Opleiding maakt bij ons niks uit. Maar je moet écht wel wat meer kunnen en willen dan iemand met een EDCL computerrijbewijs om van deze baan een succes te maken!

Over Inforing 

Inforing (www.inforing.nl) is een software leverancier die uitblinkt in de techniek, het kloppend hart van elke online applicatie en website. Onze op maat gemaakte software maakt het werk van vele gemeenten, welzijnsorganisaties, hogescholen én ondernemers vooral makkelijker. Want poespas, daar doen we niet aan. Voor een compleet pakket werkt Inforing samen met professionals die net zo bevlogen zijn als wij.

We werken vanuit Breda, en delen met 15 medewerkers één grote etage. Communicatielijnen zijn kort en informeel. We schakelen snel, kunnen elkaars werk zo nodig overnemen. Dat maakt ons flexibel dat we klanten er regelmatig mee verbazen.

Solliciteren

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar Barry Knobel (barry@inforing.nl). Voor vragen kun je Barry bellen of appen: 06 43098180.

Inforing wordt door Primatch ondersteund bij de werving en selectie van deze vacature. In verband met de Coronaperiode zullen eerste gesprekken waarschijnlijk op afstand plaatsvinden via Whatsapp Video Call, Skype of Facetime. Acquisitie door bemiddelingsbureaus of online vacatureverspreiders stellen we niet op prijs.