Bekijk Luxaflex Nederland BV op:

Functie:
Servicemonteur Buitendienst

Dienstverband:
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Luxaflex Nederland B.V.
Hakgriend 22
3371 KA Hardinxveld-Giessendam

Contactpersoon:
Chantal Mulder
0184 – 674 100

Plaatsingsdatum:
01/07/2019

Servicemonteur Buitendienst

Luxaflex in Hardinxveld-Giessendam is op zoek naar een Servicemonteur Outdoor producten voor 32-40 uur per week. Lekker buiten werken, werkbus en gereedschap van de zaak en een direct dienstverband. Interesse? Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld!

Jouw functie

Als Servicemonteur maak je onderdeel uit van de Customer Order Service afdeling. Onze dealers dienen hier serviceaanvragen in voor outdoor producten. En de binnendienst plant na goedkeuring jouw werkzaamheden in.

En weet je wat fijn is? Dat jouw weekplanning bij ons volledig geautomatiseerd is. Jij weet wat je moet doen en welke hulpmiddelen je daarvoor nodig hebt. Zo kom je maar voor weinig verrassingen te staan en kun jij gewoon lekker doorwerken!

Jij bezoekt klanten thuis voor reparaties binnen de garantietermijn, vooral aan zonweringen en screens. Lekker praktisch, zonder veel geneuzel. Je maakt de mensen blij en hebt eer van je werk omdat we weten dat je ongeveer 75% direct kunt oplossen.

Een kleiner deel van je werkzaamheden is gericht op het onderhouden van shop-in-shop concepten bij onze dealers. Daar zorg jij ervoor dat alles er top uitziet.

Waarom is dit een leuke baan?

Omdat een Monteur bij Luxaflex geen vies werk heeft. Want jij repareert alleen nieuwere producten binnen de garantietermijn. En bij slechte weersomstandigheden word je binnen ingezet.

Afwisseling is er ook genoeg. Je doet 2 à 3 opdrachten per dag door heel Nederland en krijgt van huis-tot-huis betaald. In het hoogseizoen (als het lekker weer is) lekker uren maken, gemiddeld zo’n 20 overuren per maand die later worden gecompenseerd.

Wij zorgen ervoor dat jij je werk goed kunt doen

Je krijgt een Volkswagen werkbus van de zaak met airco en navigatie uitgerust met goed gereedschap, een eigen laptop, en iPhone 7 met slimme software; thuis hoef je geen administratie meer te doen. Ook zorgen we voor opslagruimte bij jou thuis in de buurt om je spullen te stallen.

Bij Luxaflex doen we veel aan innovatie en werken we met moderne Smart Home huisautomatiseringssystemen. Wij zorgen voor een goed kennisniveau door jou gerichte opleidingen aan te bieden.

Jouw profiel

  • Ervaring met de Luxaflex Outdoor-collectie (zonwering, screens)
  • Kennis van (elektro)techniek en interesse in innovatie en huisautomatiseringssystemen
  • Woonachtig in Midden-Nederland en reisbereid

Verder vinden we het naast je vakmanschap het belangrijkst dat je goed met klanten bent. Want met begrip en geduld krijg je bijna alles voor elkaar!

Arbeidsvoorwaarden

  • Eigen keuze voor een 32-40 urige werkweek, knallen in het hoogseizoen en uren compenseren in het laagseizoen
  • Salaris: € 2.500 – € 3.000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro, waaronder 27 vakantiedagen, 13 ATV-dagen, eindejaarsuitkering van 2-5%, ziekteverzuimbonus en een vitaliteitsprogramma
  • Direct contract bij Luxaflex met de intentie dat dit snel een vast dienstverband wordt

Over Luxaflex

Luxaflex (www.luxaflex.nl) is het belangrijkste raamdecoratiemerk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Wij verkopen onze raambekledingsproducten via dealers zoals woninginrichters, zonweringsspeciaalzaken, verf- en behangspeciaalzaken en projectinrichters. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en in Nederland produceren we zelf.

Solliciteren

Interesse? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. Een cv sturen mag, maar is (nog) niet nodig.

Voor vragen kun je contact opnemen met Chantal Mulder (Manager Personeel & Organisatie) via telefoonnummer 0184 674 100.

Luxaflex nodigt kandidaten uit om direct bij ons te solliciteren. Primatch ondersteunt bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!