Bekijk Cosign op:

Functie:
Servicemonteur CNC Freesmachines

Dienstverband:
Fulltime (32-38 uur)

Locatie:
Cosign
Rheastraat 43
5047 TL Tilburg

Contactpersoon:
Willem Steenbakkers
06-21274640

Plaatsingsdatum:
09/01/2023

Vacature – Servicemonteur CNC Freesmachines

Hey Servicemonteur, wil jij lekker de baan op in je eigen bus of auto? Kom dan werken bij Cosign BV in Tilburg, waar je als servicemonteur het gezicht bent bij onze klanten door heel Nederland en België! Bij ons kun jij je werkdag flexibel indelen, waardoor jij tijd hebt om de kinderen naar school te brengen. 

Wat krijg jij van ons?

  • Een bruto maand salaris tussen de €2.500,- en €4.500,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring doen wij jou een passend aanbod;
  • Wij betalen 100% van jouw pensioenpremie;
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Jij gaat heel Nederland en België door, daar hoort een goede bus of auto bij;
  • Een kleine maar hechte club met fijne arbeidsomstandigheden, zoals een duidelijk inwerktraject, flexibiliteit in werktijden, vrijheid in je werk, mogelijkheid om parttime te werken en ruimte om door te groeien in functie en salaris.

Wat ga je doen?

Cosign BV is sinds 1991 fabrikant van groot formaat CNC Freesmachines. Met 7 collega’s leveren wij jaarlijks zo’n 15 tot 20 machines aan onze klanten. Wat Cosign onderscheidt is ons personeel, kwalitatief goede Europese onderdelen en onze servicegarantie waardoor machines decennialang meegaan. De servicegarantie betekent dat al onze machines elk jaar één servicebeurt verdienen op locatie. En dat ga jij doen in je eigen bus of auto!

Jouw inwerktraject start in de werkplaats in Tilburg, waar jij onze machines leert kennen met behulp van je collega’s. Terwijl je de machines leert kennen, ga jij deze kennis in de praktijk brengen met een servicebeurt bij de klant samen met collega of eigenaar. Het inwerktraject doorloop je in je eigen tempo, met als uiteindelijk doel: Zelfstandig servicebeurten uitvoeren bij onze klanten op locatie. Jij plant jezelf zo’n 3 tot 4 dagen per week bij de klant in en bent nog één dag per week in de werkplaats om je administratie en planning bij te houden.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in het onderstaande? Dan denken wij dat jij bij ons past!

  • Ervaring als Installatie-, Onderhouds-, Storings-, Buitendienst- of Servicemonteur;
  • OF een technische opleiding zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
  • OF een opleiding als Service- of Onderhoudsmonteur.

Herken jij jezelf niet in het bovenstaande, niet getreurd. Wij vinden het nog veel belangrijker wie jij bent! Dus heb jij technisch inzicht, ben je zelfstandig, heb je kennis van computersoftware voor machines en wil jij naar klanten gaan als gezicht van Cosign BV? Ook dan denken wij dat jij bij ons past, dus solliciteer snel en gemakkelijk zonder CV!

Mis jij nog de ervaring maar wil jij wel graag doorgroeien naar servicemonteur? Of klus je liever in onze werkplaats aan de machines? Ook dan ben jij bij ons van harte welkom.

Solliciteren

Druk op deze knop, dan kun je heel gemakkelijk en zonder CV solliciteren. Na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op. Wil je liever even bellen of mailen? Josien van der Hilst kun je bereiken op 013-544 31 47 of via j.vanderhilst@cosign.nl