Bekijk Geert-Jan de Kok B.V. op:

Functie:
Servicemonteur Grondverzet

Dienstverband
Fulltime (38 uur)

Locatie:
Geert-Jan de Kok B.V.
Notelstraat 53
5085 ET Esbeek

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
12/08/2021

Servicemonteur Grondverzet

Hé, ben jij onze nieuwe servicemonteur mobiele werktuigen?

Bij ons bedrijf kloppen we ons niet op de borst maar staan we net als onze klanten met beide benen op en soms letterlijk in de grond. We zijn bescheiden maar wel trots dat we bijna 100 jaar bestaan. In bouwend Nederland gaat het goed en onze verkopers timmeren hard aan de weg. Dit betekent dat we veel klanten hebben die hun grondverzet- en mechanisatie machines bij ons kopen, in onderhoud hebben en laten servicen. Ter uitbreiding van ons service- en montage team in Esbeek (Noord-Brabant) zoeken wij een servicemonteur mobiele werktuigen voor de afdeling grondverzetmachines. Als servicegerichte monteur maak jij onderdeel uit van ons bedrijf en houd jij je bezig met service, reparaties en afleveringen. Hiermee bieden we jou een afwisselende en uitdagende baan in onze mooie wereld.

Wie ben jij?

Jij bent die graag geziene gast die onze klanten het liefst zien komen om problemen op te lossen, want ieder uur dat hun machine stilstaat kost geld. Onze klanten zitten in de bouw en landbouwwereld. Met de servicebus ga jij ook naar klanten als hun machine pech heeft. Met jouw passie voor motoren, hydraulische systemen en elektrische installaties ben jij de “Wegenwacht” voor onze klanten. Je bent sociaal vaardig en hebt passie voor de techniek in de grondverzetmachines zoals graaf, verzet en parkmachines. En ben je niet onderweg dan voer je in de werkplaats onderhoud uit aan grondverzetmachines of assembleer je onze nieuw verkocht machines met opties en accessoires naar de wensen van de klant. Eigenlijk ben je onze Willie Wortel want met jouw technische creativiteit kun jij iedere machine onderhouden, servicen en assembleren. Samen met jouw collega’s doe jij er alles aan om onze klanten blij te maken met een machine die het altijd doet. Je bent pas blij als “jouw” machine probleemloos Start & Loopt!

Wat ga je doen?

 • Onderhoud, reparatie, modificatie en assemblage van grondverzetmachines
 • Op locatie service verlenen aan machines die pech hebben
 • Diagnose stellen, sleutelen en storingen oplossen aan machines
 • Machines keuren met de juiste CE normering

Waar ben jij goed in?

 • Met je 2 rechterhanden en groot technisch inzicht ben je oplossingsgericht
 • Je weet alles over voertuigen, installaties en machines
 • Je kunt goed communiceren en bent sociaal vaardig
 • Goed humeur en flexibel want je bent ons visitekaartje
 • Je bent klantgericht en hebt een hoog serviceniveau
 • En natuurlijk ben je opgeleid tot technicus in mobiele werktuigen

Wat bieden we jou om je bij ons thuis te voelen?

Bij Geert-Jan de Kok kom je in een relaxte werkomgeving terecht waar we de klant altijd centraal stellen. We doen alles voor de klant die voor zijn kostwinning afhankelijk is van zijn machines. Onze klanten blijven voor de goede service bij ons terugkomen. Hier draag jij ook je steentje aan bij en wij bieden je de kans om je te ontwikkelen en te groeien binnen onze prettige familiebedrijf waar we het samen voor de klant doen. Jij bent voor ons erg belangrijk en bieden jou:

 • Een goed salaris, vakantiedagen en pensioen?
 • A-merk mechanisatie machines om aan te werken
 • Collegiale collega’s die altijd voor je klaarstaan
 • Veel vrijheid en als je zelf een machine nodig hebt kun je die lenen
 • Trainingen en bijscholing zodat je de nieuwste technieken beheerst

Wie is Geert-Jan de Kok?

Ons bedrijf is in 1932 als lokale smid ontstaan en sinds 1988 staat Geert-Jan als derde generatie aan het roer. Bij ons kun je terecht voor aankoop, onderhoud, reparatie en/of verhuur van nieuwe en gebruikte landbouw, mechanisatie en compacte grondverzetmachines. Dit doen we vanuit 5 vestigingen en met 110 fijne collega’s. We leveren service vanuit de vestiging Esbeek door heel Nederland aan zowel de eindgebruiker of onze grondverzet dealers. Iedere vestiging heeft ​​een eigen werkplaats, magazijn en servicedienst. Door onze lokale vestigingen zijn we altijd dichtbij onze klanten en waarborgen we de hoge klanttevredenheid. Een aantal van de A-merken die we importeren zijn John Deere, AVR, Gehl, Yanmar, Manitou en Mustang. Dankzij onze goed uitgeruste mobiele bussen kunnen we de klant altijd ondersteunen met service op locatie. Bij ons is iedereen even belangrijk en staat iedereen met beide benen op (en soms in) de grond.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Solliciteren is eenvoudig, laat je naam, e-mailadres en je telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op. Heb je interesse maar wil je eerst zeker weten of wij bij jou passen? Neem dan telefonisch of via whatsapp contact op met Gianni Mascolo, zijn nummer is 06-54967984. Geert-Jan de Kok wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch HR Groep.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.