Bekijk Hoefnagels Safety Services op:

Functie:
Servicemonteur regio Noord-Holland

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Hoefnagels Safety Services
Zevenheuvelenweg 50
5048 AN Tilburg

Contactpersoon:
Marco van Vlimmeren
06-23387448

Plaatsingsdatum:
14/10/2019

Servicemonteur regio Noord-Holland

Hoefnagels Safety Services, zoekt voor de regio Noord-Holland Servicemonteurs die op zoek zijn naar een afwisselende en niet standaard baan binnen een organisatie die volop in beweging is! Benieuwd? Lees dan snel verder..

Hoefnagels Safety Services houdt zich bezig met het keuren en onderhouden van (brandwerende) rolschermen, rolluiken en schuifdeuren van zowel Hoefnagels Branddeuren als van andere leveranciers. Wij hebben een groeiambitie en zijn daarom op zoek naar een:

Fulltime Servicemonteur

Functie

Als Servicemonteur bij Hoefnagels Safety Services ben je verantwoordelijk voor alle service- en keuringswerkzaamheden van Hoefnagels Safety Services in de regio Utrecht / Noord-Holland. Doordat je zowel verantwoordelijk bent voor het onderhoud en de keuringen als voor het oplossen van storingen en reparaties aan de brandwerende rolschermen, rolluiken en schuifdeuren, leer je jouw klanten echt kennen en bouw je een hechte klant relatie op.

Je komt op enorm veel verschillende soorten locaties. Denk bijvoorbeeld aan het Anne Frank Huis, Schiphol, Friesland Campina DMV, verschillende overheidsgebouwen en de Noord/Zuid lijn. Het mooie is dat je binnen deze locaties op plekken komt die normaal gesproken voor bijna niemand toegankelijk zijn. Dat maakt je werk enorm afwisselend, uitdagend en zeker niet standaard!

Jouw profiel

  • MBO opleiding richting Metaal, Elektro, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • In bezit van geldig rijbewijs B.

Als persoon ben je klantgericht, kan je zelfstandig werken, ben je probleemoplossend en maak je makkelijk contact.

Ben je in bezit van een diploma Elektrisch Schakelen, Storing Zoeken, Hoogwerker-certificaat en/of VCA basis dan is dat fijn. Maar is dat niet het geval dan hoeft dit geen probleem te zijn. De drive en ambitie een succes te willen maken van je baan vinden wij belangrijker dan het bezit van een diploma. Heb jij dezelfde ambitie als wij dan investeren wij graag in jouw ontwikkeling d.m.v. opleiding en/of training. Schoolverlaters nodigen wij dan ook van harte uit te solliciteren!

Aanbod

  • Salaris tussen de € 2.000 en € 3.000 bruto per maand.
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen, reistijd vergoeding, interessante toeslagen op over-, nacht- en weekendwerk.
  • Opleidingsmogelijkheden.

Info en reageren

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Marco van Vlimmeren (Manager Verkoop en Service) via 06-23387448.

Zo enthousiast dat je meteen wilt reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij zien jouw reactie graag tegemoet!

Kijk voor meer informatie op www.hoefnagels.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.