Bekijk ETF Machinefabriek op:

Functie:
Software Engineer PLC

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
ETF Machinefabriek
Randweg Zuid 11
6031 SX  Nederweert

Contactpersoon:
John Wilmer
06 292 213 00

Plaatsingsdatum:
17/01/2020

Software Engineer PLC

ETF Machinefabriek B.V (Nederweert) zoekt wegens uitbereiding van de afdeling software en elektro engineering een Software engineer PLC.

Wie zijn wij?

ETF Machinefabriek B.V. is een gezonde, moderne, onafhankelijke organisatie in Nederweert. Zo’n 65 medewerkers vormen ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems. Wij ontwerpen en bouwen verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie, alsmede attracties voor amusements- en themaparken. Allemaal maatwerk. Circa 95% wordt geëxporteerd naar Europa, Midden- en Verre Oosten en de USA. ETF bestaat al sinds 1951 en is een begrip in de beide markten. We blijven groeien en zijn daarom op zoek naar een Software engineer.

Wat ga je doen?

 Een Software engineer PLC bij ETF Machinefabriek B.V. is een techneut die op basis van projecten voor zowel de Machinefabriek als Ride Systems software ontwikkelt, schrijft, implementeert, test, verbetert en onderhoudt. Als Software engineer draag je verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete software-oplossingen. Het gaat dus niet alleen om programmeren, maar ook om alle zaken hieromheen, zoals de planning van je eigen werkzaamheden, het overleg met andere afdelingen, het mee opstellen van specificaties en bijbehorende projectdocumenten.

 

Wat zijn je vaardigheden?

 Jij hebt een elektrotechnische opleiding op hbo-niveau met kennis van besturingstechniek en industriële automatisering. Bovendien heb je kennis en ervaring met PLC software (o.a. Siemens S7 en Siemens TIA Portal), moderne technieken zoals industriële netwerken en frequentieregelaars. Je bent representatief, communicatief, hebt een flexibele instelling en kunt zowel zelfstandig als ook in teamverband werken met een klantgerichte instelling. Verder is Engels voor jou geen probleem en je hebt geen bezwaar tegen werken in het buitenland (±20% op jaarbasis).

               

Dit heeft ETF te bieden

 Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een internationaal, veelzijdig en dynamisch bedrijf. De functie is zeer afwisselend door de uiteenlopende projecten waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je maakt deel uit van een team van specialisten die behoren tot de besten in hun vakgebied. De nadruk ligt daarbij op collegialiteit en het leveren van een teamprestatie. Uiteraard wordt deze functie beloond met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Kom jij bij ons team?

Ben jij de collega die we zoeken? Stuur dan vandaag nog jouw CV via onderstaande sollicitatie-button.

Heb je vragen over deze functie? Bel of app dan met John Wilmer (06 29221300). Primatch ondersteunt ETF bij de werving en selectie van deze vacature. Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie door derden niet.