Bekijk IT Support Groep op:

Functie:
Software Ontwikkelaar

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
IT Support Groep
Kamerikstraat 23
5045 TW Tilburg

Contactpersoon:
Alexandra Deijkers
013 – 57 84 300

Plaatsingsdatum:
16/05/2019

Software Ontwikkelaar

IT Support Groep in Tilburg is op zoek naar een ervaren Software ontwikkelaar. Ben jij een .NET programmeur die ons corporate team verder professionaliseert bij het ontwikkelen van maatwerk oplossingen? Ondersteun jij het DevOp’s team bij procesoptimalisatie bij onze klanten? Lees dan verder en solliciteer!

Jouw functie

Deze nieuwe functie bestaat uit een rol als ontwikkelaar binnen een startend DevOp’s team. Binnen dit team ontwikkel je nieuwe maatwerksoftware naar aanleiding van een klantbehoefte. Het DevOp’s team heeft als focus het migreren en beheren van bestaande applicaties naar een moderne oplossing in ‘de cloud’.

Binnen jouw functie heb je voortdurend en structureel klantcontact om snel in te kunnen spelen op de vraag van de opdrachtgevers. Naast het ontwikkelen van software ben je binnen het team ook verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie en het stand houden en onderhouden van de applicaties en bijbehorende gegevensverzamelingen van de maatwerksoftware.

Als ontwikkelaar moet je de markt nauwlettend in de gaten houden om bij te blijven bij de ontwikkelingen in de markt. De ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het uitdragen van de kernwaarden van IT Support Groep. 

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur IT/informatica, aangevuld met actuele development opleiding(en);
  • Minimaal 5 jaar relevante en aantoonbare werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bereidheid zich te blijven ontwikkelen in nieuwe en actuele producten;
  • Kennis van C#, .NET Framework, MS-SQL;
  • Productkennis van aanvullende ontwikkeltalen en databases is een pré;
  • Kennis van en/of ervaring met bedrijfsprocessen is een pré.

Als persoon heb je een analytische en probleemoplossende instelling. Daarnaast ben je flexibel, werkt veelal zelfstandig en je staat stevig in je schoenen. In je dagelijkse werkzaamheden staan vertrouwen en samenwerking centraal. We zoeken dan ook een echte teamplayer. 

Wie zijn wij?

IT Support Groep B.V. is opgericht in 2000 en ondersteunen onze klanten en relaties met het beheer van hun ICT omgeving. We zijn een trotse Microsoft Gold Partner en ons aanbod aan dienstverlening is divers waardoor we voor vele bedrijven een passende dienst aan kunnen bieden. Sinds 2007 richten we ons sterk op het inrichten van Cloud diensten en lopen ver voorop in de markt als het gaat om het aanbieden van Cloud oplossingen. Mede hierdoor groeien we de laatste jaren sterk. Het team van collega’s bestaat in totaal uit ruim 40 medewerkers. Hoewel we landelijk werken hebben we onze Brabantse achtergrond nooit verloren. Voor meer informatie kijk op www.itsupportgroep.nl

Wat bieden we jou?

Een leuke en interessante functie bij het leukste en gezelligste ICT bedrijf in Tilburg. Naast onze marktconforme arbeidsvoorwaarden stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende opleidingen en trainingen. Het salaris is afhankelijk van de ervaring die jij mee brengt en ligt tussen €3500 – €4000 b.p.m. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. 

Interesse?

Ben je ervan overtuigd dat dit ‘jouw baan’ is? Reageer dan direct door je cv te uploaden via de sollicitatieknop.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Alexandra Deijkers, telefoonnummer 013 -5784300.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie/publicatie wordt niet op prijs gesteld.