Bekijk Essity op:

Functie:
Starter Techniek

Locatie:
Essity Operations Gennep BV
Hoogveld 25
6598 BL Heijen

Contactpersoon:
Frans-Willem Dieleman
06-57745016

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Starter Techniek

Essity in Gennep is op zoek naar starters! Heb jij een MBO opleiding gedaan en heb jij interesse om te werken in de techniek? Ga dan in gesprek met Frans-Willem Dieleman en kom in aanmerking voor een gave startersfunctie met diverse opleidingsmogelijkheden gericht op werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek, autotechniek of procestechniek!
Heb je geen technische opleiding gevolgd en wel technisch inzicht en misschien ook wat persoonlijke ervaring met techniek, dan staat de deur bij Essity voor jou open.

Wat je gaat doen

Als Starter Techniek ga jij in een vlot tempo kennismaken met de verschillende facetten van de organisatie en wordt je opgeleid tot technisch operator, monteur of engineer; afhankelijk van jouw competenties en wensen.

Je gaat een aantal maanden werken op verschillende afdelingen, zowel binnen als buiten de productie.
Het startersprogramma samengevat:

 • Snel doorgroeien binnen een innovatieve technische omgeving;
 • Samenwerken met ervaren technische professionals;
 • Brede, praktische ervaring opdoen binnen verschillende afdelingen;
 • Vanuit een intensief opleidingsprogramma met de juiste begeleiding door ervaren
  professionals ga jij je ontwikkelen;
 • Na afloop heb jij een goed betaalde baan met een vast dienstverband.

Wij vragen

 • Minimaal MBO niveau 3;
 • Technisch inzicht;
 • Een gezonde dosis energie om in de techniek te willen werken.

Wij bieden

Essity geeft jou de zeggenschap over je carrière, waardoor jij in hoog tempo maximaal ontwikkelt. Samen met jou maakt Essity een opleidingsplan met duidelijke doelstellingen. Daarbij wordt samen met jou onderzocht welke rol of het meest passend is. Vind je meerdere disciplines leuk? Dan krijg jij de kans om op diverse afdelingen mee te werken om zo goed mogelijk te onderzoeken waar jij het beste past. Met intensieve begeleiding door professionals wordt jij in 1,5 jaar opgeleid en ingewerkt. Verder biedt Essity:

 • Een goed betaalde baan;
 • Jouw opleidingskosten zijn voor onze rekening;
 • Persoonlijke coaching en begeleiding;
 • Werken in een hightech werkomgeving.

Over Essity

Essity is een wereldwijd hygiëne- en gezondheidsbedrijf, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. De naam Essity is een combinatie van de woorden essentials en necessities. Met succesvolle innovaties en duurzame oplossingen streeft Essity ernaar om ieder jaar meer mensen te bereiken met de noodzakelijke, essentiële oplossingen voor welzijn. Wereldwijd werken er meer dan 48.000 medewerkers aan deze doelstelling. Je kunt Essity herkennen aan de labels ; TENA, Tork, Leukoplast, Libresse, Lotus en Tempo.

Vragen of solliciteren?!

Kom jij jouw talent ontwikkelen bij Essity in Gennep? En geef je jouw carrière een superstart?
We komen graag met jou in contact! Brief schrijven? Dat hoeft bij ons niet! Laat je CV achter via de sollicitatieknop en wij bellen jou!

Natuurlijk vertellen we jou graag nog meer over deze startersfunctie en welke fases je gaat doorlopen. Stel jouw vragen aan Frans-Willem Dieleman via 06-57745016. Dat kan ook via WhatsApp!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.