Bekijk AB InBev op:

Functie:
Storingsmonteur 5-ploegen

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
AB InBev
Brouwerijplein 87
5551 AE Valkenswaard

Contact:
Frans-Willem Dieleman
06 577 45 016

Plaatsingsdatum:
02/11/2020

Storingsmonteur 5-ploegen

AB InBev in Dommelen, nabij Valkenswaard is op zoek naar een Storingsmonteur die ervoor zorgt dat onze productielijnen optimaal blijven draaien. Heb jij belangstelling voor ons brouwproces en ben jij een echte techneut met kennis van mechatronica en elektrotechniek? Wil jij werken in een unieke omgeving en ken jij de voordelen van werken in een 5-ploegen systeem? Dan zoeken wij jou!

Over AB Inbev

De Dommelsche bierbrouwerij is al decennialang verbonden aan AB-InBev. Dat is de grootste brouwerijgroep van de wereld, met als visie het beste bierbedrijf te zijn voor een betere wereld. De combinatie van duurzaam produceren en milieubewust omgaan met onze grondstoffen, maakt ons toekomstigbestendig. Met trots en passie bouwen we aan biermerken die mensen óók de komende 100 jaar samen brengen.

De functie

Als Storingsmonteur bij AB InBev ben jij het eerste aanspreekpunt bij storingen. Dit betekent dat jij een belangrijke schakel bent in ons productieproces, want we willen voorkomen dat het proces stil komt te liggen of vertraging oploopt. Je werkt in een 5 ploegendienst samen met collega’s van de productie afdelingen.

Bij de functie behorende taken:

 • Inspecteren en uitvoeren van preventief onderhoud aan diverse machines en installaties van productielijnen;
 • Inschatten en opvolging geven aan storingsmeldingen en eventueel je collega’s van de technische dienst hierin betrekken;
 • Verrichten van reparaties aan machines van de bierproces- afvulafdelingen op mechanisch (WTB) en elektrotechnisch gebied;
 • Betrokkenheid bij het proces van continue verbetering van zowel veiligheids- en kwaliteitsaspecten naast verbetering van de rendementen van de productielijnen.

Wij bieden

Je komt te werken in een van de meest geavanceerde brouwerijen ter wereld. Wat ons o.a. bijzonder maakt is de karakteristieke en authentieke uitstraling aan de buitenkant, met binnen de meest moderne, innovatieve en vooruitstrevende technieken en installaties waar we onze bieren mee brouwen en afvullen. Je wordt omarmd door de Brabantse cultuur waarbij iedereen binnen de brouwerij elkaar kent. Tegelijkertijd zijn we onderdeel van het wereldwijde AB InBev.

 • Salaris maximaal €4030,-
 • 25 vakantiedagen
 • Goede pensioenvoorziening die aansluit bij jouw behoefte en leeftijd
 • Cao à la carte met verschillende keuze mogelijkheden
 • 13e maand

Wij zoeken

Bij AB InBev hebben we jou iets gaafs te bieden; een fantastische werkomgeving, werken met geavanceerde technieken en een duurzaam beleid en wereldwijd bekende merken! Daar verwachten we ook iets voor terug. Wij zoeken techneuten, die de passie voor onze bieren met ons delen. Pas jij in ons plaatje?

 • MBO mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde (WTB) of vergelijkbaar;
 • Ervaring met werken in een ploegendienst en in een productieomgeving;
 • Nuchter met GBV (gezond boeren verstand) in combinatie met scherp technisch inzicht;
 • Hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. 

Solliciteren?

Ben jij de Storingsmonteur die ons technisch ondersteunt? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven. Vind je solliciteren lastig of twijfel je? Bel dan eerst even met Frans-Willem Dieleman voor een eerste indruk over de vacature via 06 57745016.