Bekijk Tarkett op:

Functie:
Storingsmonteur

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Tarkett
Taxandriaweg 15
5142 PA Waalwijk

Contact:
Frans Willem Dieleman
06-57745016

Plaatsingsdatum:
19/09/2022

Storingsmonteur

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Tarkett zoekt een ondernemende servicemonteur voor in onze productie. Ben jij een topper in het oplossen van storingen, voer jij met gemak zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit en voel jij je op je best in een productieomgeving? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Als storingsmonteur / onderhoudsmonteur maak je onderdeel uit van de technische onderhoudsdienst. In deze rol voer je onderhoudswerkzaamheden uit en los je (ver)storingen op. Dit doe je zelfstandig of met behulp van collega’s, contractors en/of leveranciers. Je bent in hoge mate betrokken bij het productieproces en medeverantwoordelijk voor de inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de diverse productiemiddelen en installaties. Je voert preventief en correctief onderhoud, inspecties en modificaties uit. Daarnaast neem je initiatief bij structurele problemen op het gebied van productie, veiligheid, milieu en kwaliteit. Je voert de werkzaamheden op een veilige manier uit. Je onderkent onveilige situaties en draagt zorg dat na werkzaamheden de productiemiddelen en installaties weer op een veilige manier in gebruik genomen kunnen worden.

Jouw hoofdtaken zijn te beschrijven als:

 • Gestructureerd onderhouden van de aanwezige apparatuur, zodat stilstand en stagnatie van het productieproces en installaties zo min mogelijk voor komt;
 • Aanwijzingen geven aan operators / andere collega’s, zodat zij op correcte wijze met het werk en de productiemiddelen en installaties om gaan;
 • Werken aan een continue verbetering van de techniek, de processen en het onderhoudsplan op het gebied van Engineering;
 • Afstemming over de voortgang van de werkzaamheden met je leidinggevende;
 • Gebruikmaken van het onderhoudssysteem (SAP PM).

Je rapporteert in deze rol aan de teamleider Technische Dienst.

Wat bieden wij?

Bij Tarkett investeren we in jou als storingsmonteur / onderhoudsmonteur. Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie aan binnen een ervaren en enthousiast team bij een topspeler in de markt. Je krijgt ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit doen we door een combinatie van ‘training on the job’ door een ervaren collega en, waar nodig, externe trainingen. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een goed salaris inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Maar liefst 37 verlofdagen (bestaande uit 24 vakantiedagen plus 13 atv-dagen).
 • Een dynamische, internationale werkomgeving waarin je met verschillende culturen zult gaan werken.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en toegang tot het online leerplatform Goodhabitz.
 • Wij stimuleren sport. Om die rede kan je als onze medewerker bij een sportschool naar keuze met flinke korting sporten.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatige toffe activiteiten organiseert.
 • Vers fruit op de werkplek.

Wie zijn wij?

Met een geschiedenis van 140 jaar is Tarkett een wereldwijde leider in innovatieve vloer- en sportoppervlakoplossingen, met een netto omzet van €2,8 miljard in 2021. Met een breed scala aan producten waaronder vinyl, linoleum, rubber, tapijt, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient Tarkett klanten in meer dan 100 landen over de hele wereld. Tarkett heeft 12.000 werknemers en 34 productielocaties en verkoopt dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloerbedekking aan ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. Toegewijd aan het veranderen van het spel met circulaire economie en het verminderen van de CO2-voetafdruk, heeft de Groep een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd op basis van Cradle to Cradle®-principes, volledig in lijn met de Tarkett Human-Conscious Design®-benadering.

Locatie Waalwijk is het epicentrum voor duurzame en innovatieve tapijtvloeren met een sterke positie in kantoren, onderwijs- en overheidsinstellingen, gezondheidszorg, hotels, cruiseschepen, luchtvaartmaatschappijen en particulieren toepassingen. Tarkett heeft met het merk Desso een missie: het ontwikkelen van unieke producten die zorgen voor een veel beter binnenmilieu, wat de gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komt. In Waalwijk zijn ruim 300 medewerkers werkzaam in Productie, Supply Chain, Sales, Marketing, HR, Finance, IT, Inkoop en Design & Technical Development.

Wie ben jij?

Als storingsmonteur / onderhoudsmonteur heb je:

 • Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau 3, richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een industriële productieomgeving;
 • Kennis van SAP PM;
 • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen (zowel in- als extern);
 • Als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat is dat een pré;
 • De bereidheid om incidenteel in het weekend of tijdens geplande stilstand over te werken.

Tevens ben je hands-on, leergierig, een doorzetter en ga je gestructureerd te werk. Wanneer je kennis van en inzicht in productieprocessen en het machinepark hebt, heb je zeker een streepje voor.

Solliciteren op deze functie?

Herken je jezelf in deze vacature en wil je direct reageren? Wij kijken uit naar je reactie! Wij kijken uit naar je reactie! Solliciteer via de sollicitatiebutton!

Voor nadere informatie rondom het selectieproces kan je contact opnemen met Frans Willem Dieleman via 06-57745016, appen mag natuurlijk ook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.