Bekijk Team Rockstars IT B.V. op:

Functie:
Strategisch accountmanager Den Haag – Rotterdam

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Team Rockstars IT B.V.
Lekkerbeetjesstraat 8
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Kirsten Oostrik
06 523 01 943

Plaatsingsdatum:
02/12/2022

Strategisch accountmanager Den Haag – Rotterdam

Heb jij werkgeluk op 1 staan en wil jij samen met onze IT-Rockstars de wereld van morgen bepalen? Wij zijn TeamRockstars IT en met onze kijk op goed werkgeverschap, detacheren en software solutions groeien we hard. Wil jij als strategisch accountmanager vrijheid in je werk en de betrokkenheid en waardering voor jouw ideeën? Lees dan snel verder. 

JE ROL

Je richt je op de kansen in de markt voor de korte en lange termijn. Waar liggen de mooiste IT-projecten voor onze Rockstars? Welke trends en ontwikkelingen zorgen voor een ander speelveld en welke vorm van dienstverlening past het beste bij onze klanten, Rockstars en de organisatie?

Onze opdrachtgevers werken met ons samen omdat we met de beste mensen een capaciteitsprobleem oplossen, maar ook omdat we kennispartner zijn op IT-gebied. Van hands-on capaciteit tot volledige implementatie rondom de thema’s Cloud, Secure Software, DevOps en DevHappiness. Hiervoor denk je inhoudelijk mee met de IT-vraagstukken van de klant. Onze klanten werken graag met ons samen, want we zijn goed voor onze mensen, snel in het bieden van oplossingen en zorgen voor een super goede screening aan de voorkant. Hierdoor steken onze IT-Rockstars er op professioneel en kwalitatief vlak met kop en schouders bovenuit. Kun jij mooi met de klant bouwen aan een duurzame samenwerking.

EN VERDER

 • Je hebt volledige sales ownership – van prospecting tot (strategisch) accountmanagement.
 • Je werkt bij de klant, thuis of op een van onze kantoren.
 • Inzetten van jouw kennis, expertise en netwerktalent om new business te realiseren en bestaande klanten uit te bouwen. We gaan voor langdurig partnership.
 • Naast jouw eigen team werk je veel samen met de sales collega’s van andere regio’s en ook met onze partners van AWS/Microsoft.
 • In een multidisciplinair team werk je samen aan de mooiste resultaten; met corporate IT recruiters, talent managers, IT Rockstars en Chapter Chief. Samen zorg je ervoor dat je chapter rockt!

OVER JOU

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een achtergrond in sales, recruitment, accountmanagement of IT. Strategisch accountmanagement is een logische stap in jouw carrière.
 • Kennis of affiniteit van IT, zelf coderen is niet nodig hoor, maar affiniteit zorgt ervoor dat je de klant en Rockstars sneller begrijpt. Er is genoeg kennis in huis, dus je kunt altijd intern mensen aanhaken om te snappen wat de techniek achter de opdracht is.
 • Je houdt van netwerken zowel bij de klant als daarbuiten, weet wat er speelt in jouw regio en staat bekend om jouw handige sales competenties zoals; enthousiast, creatief, gedreven en resultaatgericht.
 • Je kan je vinden in onze kernwaarden HOERA: Hartelijk, Open, Energiek, Rebels en Ambitie.
 • Je zet goed werkgeverschap en werkgeluk echt op 1 en maakt daardoor het verschil voor de klant en rockstar. 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Een mooie, serieuze volgende stap in jouw carrière die je naar je hand kunt zetten met allerlei mogelijkheden voor jouw ontwikkeling en ambities, gefaciliteerd door onze interne Rockacademy en huiscoaches. Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur en vinden werkgeluk, waardering en complimenten belangrijk. We bieden je een veilige werkomgeving waar je kritiek mag hebben en er ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven.

Verder hoort daarbij:

 • uiteraard een mooi salaris, bonusregeling, een flexibel mobiliteitsbeleid, thuiswerkvergoeding, laptop en telefoon;
 • werken in een jong ervaren, dynamisch team met veel flexibiliteit zoals onbeperkt verlof, flexibel werken, mogelijkheid tot workations in het buitenland;
 • de Team Rockstars Thuiswinkel in samenwerking met Coolblue waar je voor € 750,- aan producten mag aanschaffen om je hybride thuiswerkplek mee in te richten!
 • vette events, feestjes (zoals trips naar Dublin en Berlijn en ons Chapter Zero festival, Ground Zero move over!) en tech sessies!
 • vele verwen-momentjes op kantoor, zoals een masseur, nagelstyliste, barber, luxe maandlunches, was-en strijkservice (ja echt, je hoeft je overhemden en/of jurken niet meer zelf te stomen en strijken) en de mogelijkheid om samen met je team te sporten bij onze personal trainer;
 • last but not least: de kans om mee te bouwen aan één van de snelst groeiende software dienstverleners van Nederland!

OVER ONS

Team Rockstars IT is sinds de oprichting in 2015 gegroeid naar een top-3 developershuis van Nederland met een team van 400 geselecteerde Native Software Developers. We hebben nog steeds de energie van een start up, maar zijn gegroeid en geprofessionaliseerd naar een scale up. De komende jaren groeien we steeds meer van detacheerder naar IT-partner. Op projectbasis ontwikkelen wij IT-oplossingen voor onze klanten. We groeien hard door en onze ambities zijn eindeloos (denk aan overnames en buitenland). Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders. Bij ons is de carrière en het geluk van de IT-er waar het om draait, hij of zij is namelijk onze “IT-Rockstar”!

Vanuit onze filosofie “We change lives, by making impact” hebben we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken opgestart; volledig afgestemd op de wensen van de IT’ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Onze klanten herkennen dit en weten ons hierdoor meer en meer te vinden en profiteren hiervan. Klanten als Justeat takeaway, ASML, Jumbo, Lightyear, Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en Belastingdienst zijn hier voorbeelden van. 

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Kom jij impact maken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Laat simpelweg je CV of LinkedIn profiel achter en wij nemen contact met jou op. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bekijk onze website of neem contact op met onze Recruiter Kirsten op 06-52301943.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.