Bekijk Transsmart op:

Functie:
Supply Chain Consultant met IT-affiniteit

Locatie:
Transsmart
Ellen Pankhurststraat 1C
5032 MD Tilburg

Contactpersoon:
Marko van Beurden
088 – 126 03 74

Plaatsingsdatum:
22/05/2019

Supply Chain Consultant met IT-affiniteit

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Supply Chain Consultant met IT-affiniteit. Maak jij onze groeiambities mee waar?

Doelstelling van de functie

Transsmart (www.transsmart.com) bouwt innovatieve verzendsoftware die meer dan 50 webshops, ERP- en WMS-systemen verbindt met meer dan 300 vervoerders wereldwijd.
Met ‘out of the box’ oplossingen voorzien wij onze klanten in binnen- en buitenland van oplossingen die hen helpen het verzendproces transparanter, goedkoper en efficiënter te maken. Wist je dat ons systeem 24/7 gebruikt wordt door ruim 2500 bedrijven wereldwijd? Wij groeien hard in zowel dienstverlening als in klanten. Om die reden is ons operations team op zoek naar een enthousiaste Supply Chain Consultant die onze bestaande klanten helpt nóg beter gebruik te maken van onze innovatieve oplossingen!

Wat ga je bij ons doen?

Je bent de spil tussen klanten, vervoerders, IT-partijen en de Transsmart organisatie. Je communiceert met deze partijen op verschillende niveaus: van warehouse manager tot directie en van IT-ontwikkelaar tot vervoerder. Met jouw reeds opgebouwde logistieke ervaring, IT-kennis en inlevingsvermogen bepaal je mede het succes van onze oplossingen bij alle partijen.
Je vertaalt de vraag van onze klant naar een oplossing die past op de diensten van de vervoerders. Je configureert/implementeert dit in de Transsmart omgeving, die gekoppeld is aan de systemen van de vervoerders. Bij nieuwe ontwikkelingen stem je dit af met onze IT-ontwikkelaars en test je de nieuw opgeleverde omgevingen.
In deze rol zijn klantbelang, eigenaarschap en samenwerken essentieel. Dit vraagt van medewerkers een persoonlijkheid die herkenbaar een klantgerichte vakman of vakvrouw is.

Jouw profiel

Wij zoeken een collega die het leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. Daarbij ben je nieuwsgierig naar, heb je passie voor en ervaring met transport/logistieke processen gecombineerd met IT. Veelvuldig klantcontact geeft jou energie.

Bij voorkeur heb je 3 tot 6 jaar relevante werkervaring en heb je een hbo-opleiding afgerond.

Je bent van nature een spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert, goed kan plannen en zelfstandig kan werken. Je hebt doorzettingsvermogen, analytisch inzicht en gevoel voor humor.
Omdat het tempo hoog is, gaan we er van uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent zelfstandig en soms onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken!

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een jonge, informele en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief van je verwacht wordt. Er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden richting algemene of specialistische functies.

Uiteraard worden je werkzaamheden beloond met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris;
  • Vers fruit;
  • Telefoon;
  • Laptop;
  • 25 vakantiedagen.

Enthousiast?

We komen graag met jou in contact! Solliciteren kan door het versturen van je sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over de functie en de organisatie Transsmart.
Neem gerust contact op met Marko van Beurden (Operations Manager) via 088 – 126 03 74.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.