Bekijk Ricoh op:

Functie:
Supply Chain Support Coördinator

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Ricoh Europe Supply Chain Management
Blankenweg 24
4612 RC Bergen op Zoom

Contactpersoon:
Britt van Kappel
0164-280728

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Supply Chain Support Coördinator

Ricoh Europe Supply Chain in Bergen op Zoom is op zoek naar een fulltime Supply Chain Support Coördinator! Ambieer jij een customer service gerichte carrière in een internationale supply chain omgeving? En heb jij een HBO Bachelor opleiding in logistiek/ supply chain óf MBO opleiding met relevante ervaring? Lees dan snel verder!

Hoe ziet de baan als Supply Chain Support Coördinator eruit?

Jij wordt als eerste aanspreekpunt, verantwoordelijk voor het faciliteren van de dagelijkse operatie van de aan jou toegewezen sales landen of satelliet vestigingen. Met deze contacten bouw je echt een relatie op via telefoon, e-mail en chat.

Als Supply Chain Support Coordinator zorg jij voor een optimaal verloop van het order proces. Wanneer er problemen zijn met de uitlevering van goederen of transport als er een grote tender in een land is gedaan, dan los jij dit mede op. Bijvoorbeeld door te zorgen dat vergelijkbare machines beschikbaar worden gesteld of door hulp te vragen aan jouw collega’s. Vaak gaat het om balanceren: Wat kan, wat is beschikbaar, hoe lang duurt het. En welke orders hebben prioriteit?

Met jouw proactieve attitude weet je te anticiperen op mogelijke vragen van de klant en zorg je voor een maximale order-output. Daarnaast ben je betrokken bij verbeterprojecten om onze diensten verder te ontwikkelen.

In deze functie ben je ontzettend veel aan het communiceren met collega’s van Ricoh Europe. Samen bouw je aan ultieme oplossingen voor de klant, want onze belangrijkste KPI is customer satisfaction. Hier willen we een 8 voor scoren, ieder jaar weer!

Dit is jouw afdeling

Als Supply Chain Support Coördinator maak je onderdeel uit van de afdeling Supply Chain Support & Optimisation dat bestaat uit 25 personen. Hierbij heb je nauw contact met onze sales organisaties in de EMEA regio.

Dit staat op je cv

  • Je beschikt over een afgeronde HBO Bachelor opleiding óf MBO opleiding met relevante ervaring in de Logistiek/Supply Chain
  • Microsoft Excel kent geen geheimen voor jou
  • Wanneer je kennis hebt van ERP systemen is dat een pré (wij werken met Oracle)
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift

Verder ben je een analytisch, gedreven en servicegericht persoon die een carrière in de Supply Chain (verder) wil opbouwen. Fulltime is een must omdat de aan jou toegewezen klanten 5 dagen per week opereren.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Ricoh Europe Supply Chain Management is een heel dynamische organisatie met internationaal karakter. Je ontmoet bij ons veel internationale collega’s, de voertaal is Engels en we werken in een supply chain wereld die continue verandert waardoor we veel uitdagingen hebben.

Wij bieden je verder onder andere:

  • Salaris van € 2.300 – € 2.600 op basis van een fulltime dienstverband
  • 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen
  • Bonusregeling gebaseerd op bedrijfsdoelstellingen én individuele doelstellingen
  • 8% vakantiegeld

Wie zijn wij, Ricoh Europe Supply Chain Management?

Ricoh Europe Supply Chain Management is verantwoordelijk voor voorraadmanagement, warehousing en order management van Ricoh producten binnen EMEA zoals printers, kopieermachines, projectors, multifunctionals, supplies en serviceparts.

Vanuit de vestiging in Bergen op Zoom wordt de Supply Chain aangestuurd voor finished goods en service parts en worden goederen geleverd aan de sales organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De Supply Chain organisatie in Bergen op Zoom heeft een magazijn met een oppervlakte van meer dan 50.000 m2 van waaruit dagelijks meer dan 5000 producten worden vervoerd.

Meer weten over Ricoh? Kijk op www.ricoh.com.

Enthousiast geworden over de functie Supply Chain Support Coördinator?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wij zien jouw reactie graag tegemoet! Ricoh nodigt ook kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt uit om te reageren. Ons moderne kantoor heeft daarvoor de juiste faciliteiten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Britt van Kappel (HR Business Partner) via telefoonnummer 0164-280728.

Ricoh wordt bij het invullen en verspreiden van deze vacature geholpen door Primatch. Acquisitie door bemiddelingsbureaus wordt niet op prijs gesteld.