Functie:
Support Medewerker Business Software

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Itsperfect Nederland B.V.
Kerklaan 9
1251 JR Laren

Contactpersonen:
Debby Reemers
06-216 216 93

Plaatsingsdatum:
03/12/2021

Support Medewerker Business Software (40 uur)

IT’s Perfect Nederland B.V. in Laren, is op zoek naar een Support Medewerker Business Software. Wil jij werken met de top van de fashion industrie? Kun jij je inleven in bedrijfsprocessen? Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel begrijpt? Krijg jij energie van klantcontact? Dan komen wij graag met jou in gesprek! 

Over Itsperfect

Wij leveren ERP software aan meer dan 400 internationale merken voor de fashion industrie, zoals O’neill, Cavallaro, Fabienne Chapot. Onze software is een geavanceerd cloud ERP systeem waarin alle fashion processen zijn geborgd. Denk hierbij aan logistiek, design, productie, verkoop, inkoop en volledige financiële afhandeling. Met onze softwareoplossing kun je vanaf de ontwerpfase, van stof tot eindproduct, het gehele proces inrichten tot aan de financiële afronding. Onze software is een standaard product, aan te vullen met diverse modules, maar we doen niet aan maatwerk!

Jouw rol

Als Support Medewerker Business Software ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten/gebruikers, bij al hun vragen over onze software en bijbehorende modules. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van eerstelijns vraagstukken, maar ook van de meer complexe tweedelijns vraagstukken, hierbij is er altijd een escalatie mogelijkheid naar development. Om succesvol te zijn heb jij van nature een nieuwsgierige instelling en heb jij plezier in het vinden van antwoord op de vraag, hoe ingewikkeld ook.

Dagelijks behandel je vragen over implementatie van de software tot inhoudelijke gebruikersvragen, die binnenkomen via zowel mail als telefoon. Als Support Medewerker bij Itsperfect maakt je deel uit van een ervaren team. Omdat we erg geloven in de kracht van samenwerken ben je als support medewerker medeverantwoordelijk voor de continuïteit van onze software en horen we het graag als je ideeën hebt die onze oplossing nog beter maakt.

 

Stefan Methorst (CEO) over deze rol: Jij bent de spil in ons bedrijf. Jíj zorgt ervoor dat onze klanten optimaal gebruik maken van onze software en hoort als eerste hoe we ons product verder kunnen verbeteren.

 

Michiel Dingemans (Support manager) over wat zo mooi is aan het support team:

Het is een superleuk team met een goede werksfeer, we staan er continu voor elkaar. Iedere dag is anders en deze loopt nooit volgens je planning. Ik heb veel persoonlijk contact met de klanten die mijn hulp echt waarderen voor een ERP pakket dat leeft en altijd verandert. Ik zou je graag verwelkomen binnen ons team!

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Als persoon ben jij positief ingesteld, jij bent een vrolijke aanvulling op ons team en je bent een prettige gesprekspartner. Je vindt het belangrijk om je (technische) kennis te verbreden en te verdiepen. Verder heb of ben jij:

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring;
  • Scherp analyserend, servicegericht en beschik jij over overtuigingskracht;
  • Geduldig en in staat je te verplaatsen in de situatie van de gebruiker;
  • Nieuwsgierig en leergierig; jij zoekt gemakkelijk collega’s op om snel samen van moeilijkere vraagstukken te leren.

Wat bieden wij?

We zijn een jong en succesvol IT SaaS bedrijf, de start-up fase voorbij en hebben de ambitie de grootste ERP leverancier van de Fashion wereld te worden. We hebben jouw hulp, humor en klantgerichtheid daarbij nodig. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 2.750 en € 3.250, afhankelijk van ervaringen en bij een fulltime dienstverband;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Goede pensioenvoorzieningen;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tot slot! Volgend jaar verhuizen we met Itsperfect naar Houten.

Herken jij jezelf in ons profiel?

Dan nodigen wij jou uit direct te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter van Primatch, Debby Reemers, op telefoonnummer 06-216 216 93. Meer over onze software oplossing vind je op www.itsperfect.io.

Tags: Business software, Support, IT, Customer service, Klantenservice, Support medewerker, Backoffice medewerker, helpdesk medewerker, gebruikersvragen, eerstelijns, tweedelijns, Software, ICT, ERP, IT’s Perfect Nederland B.V, Itsperfect, Laren, Noord-Holland, Houten, Utrecht, Flevoland, Hilversum, Almere, vervolgstap, fulltime.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.