Functie:
Senior Support Medewerker

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
IT’s Perfect Nederland B.V.
Kerklaan 9
1251 JR Laren

Contactpersoon:
Stefan Methorst
085 016 0175

Plaatsingsdatum:
02/09/2020

Senior Support Medewerker

IT’s Perfect Nederland B.V, in Laren, is op zoek naar een Support Medewerker. Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel begrijpt? Houd jij van complexe ERP vraagstukken, snelheid in je werk en krijg jij energie van klantcontact? Wil jij werken met de top van de fashion industrie? Dan komen wij graag met jou in gesprek!  

Over Itsperfect

Wij leveren ERP software aan meer dan 300 internationale merken voor de fashion industrie. Onze software is een geavanceerd cloud ERP systeem waarin alle fashion processen zijn geborgd. Denk hierbij aan logistiek, design, productie, verkoop, inkoop en volledige financiële afhandeling. Met onze software oplossing kun je vanaf de ontwerpfase, van stof tot eindproduct, het gehele proces inrichten tot aan de financiële afronding. Onze software is een standaard product, aan te vullen met diverse modules, maar we doen niet aan maatwerk!

Jouw rol

Als Support Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten/gebruikers, bij al hun vragen over onze software en bijbehorende modules. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van eerstelijns vraagstukken, maar ook van de meer complexe tweedelijns vraagstukken, hierbij is er altijd een escalatie mogelijkheid naar development. Om succesvol te zijn heb jij van nature een nieuwsgierige instelling en heb jij plezier in het vinden van antwoord op de vraag, hoe ingewikkeld ook.

Dagelijks behandel je vragen over implementatie van de software tot inhoudelijke gebruikersvragen, die binnenkomen via zowel mail als telefoon. Als Support Medewerker bij Itsperfect maakt je deel uit van een ervaren team. Omdat we erg geloven in de kracht van samenwerken ben je als support medewerker mede verantwoordelijk voor de continuïteit van onze software en horen we het graag als je ideeën hebt die onze oplossing nog beter maakt.

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Als persoon ben jij positief ingesteld, jij bent een vrolijke aanvulling op ons team en je bent een prettige gesprekspartner. Je vindt het belangrijk om je (technische) kennis te verbreden en te verdiepen. Verder heb of ben jij:

  • MBO+ of HBO werk- en denk niveau en relevante werkervaring;
  • Scherp analyserend, servicegericht en beschik jij over overtuigingskracht;
  • Geduldig en in staat je te verplaatsen in de situatie van de gebruiker;
  • Nieuwsgierig en leergierig; jij zoekt gemakkelijk collega’s op om snel samen van moeilijkere vraagstukken te leren. 

Wat bieden wij?

We zijn een jong en succesvol IT SaaS bedrijf, de start-up fase voorbij en hebben de ambitie de grootste ERP leverancier van de Fashion wereld te worden. We hebben jouw hulp, humor en klantgerichtheid daarbij nodig. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
  • Een aantrekkelijk salaris tussen €2500 – €3000 bij een fulltime dienstverband;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Goede pensioenvoorzieningen;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tot slot hebben we af en toe een vrijdagmiddagborrel waar we altijd naar uitkijken. Begin volgend jaar verhuizen we met Itsperfect naar Utrecht, met genoeg mogelijkheden voor een gezellige borrel!

Herken jij jezelf in ons profiel?

Dan nodigen wij jou uit direct te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 085 016 0175 en vragen naar Stefan Methorst. Meer over onze software oplossing vind je op www.itsperfect.io.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.