Bekijk Hero Benelux op:

Functie:
Systeem- en Werkplekbeheerder

Locatie:
Hero Benelux
Teteringsedijk 279
4817 ME Breda

Contactpersoon:
Dere van Velzen
recruitment@hero.nl

Plaatsingsdatum:
09/11/2018

Systeem- en Werkplekbeheerder

Hero Benelux in Breda zoekt een Systeem- en werkplekbeheerder. Ben jij accuraat, servicegericht en zelfstandig? Heb jij brede technische ICT kennis en ben je flexibel, lees dan verder.

Doel van de functie

Als systeem- en werkplekbeheerder is het jouw taak om de ICT systemen en het netwerk binnen Hero Benelux optimaal te laten functioneren. Ons serverpark bestaat uit 70 gevirtualiseerde servers. Enerzijds ben je het eerste aanspreekpunt voor alle Benelux medewerkers met betrekking tot eerstelijns ICT vragen (helpdesk). Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het beheren van het virtuele platform en de 80 werkplekken.

Hoe ga je dit doel bereiken?

In onze ondernemende omgeving met een groep gemotiveerde collega’s ben je in deze rol verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen op server en eindgebruiker niveau. Je bent als helpdesk verantwoordelijk voor een correcte call registratie en afhandeling. Je zorgt dat iedere medewerker optimaal kan werken met de ter beschikking gestelde devices. Daarnaast beheer je de servers en de uitwijkomgeving. Je begeleidt changes met bijbehorende tests in de virtuele omgeving. Samen met de collega’s van Hero Group IT zorg je ook voor een optimale beschikbaarheid en performance van de Hero Group applicaties. Daarnaast heb je nauw contact met tweede en derdelijns support partners. Het is hierbij van belang om accuraat te werk te gaan en tevens proactief te communiceren. Jouw resultaat- en klantgerichte werkhouding zorgen ervoor dat je de vertaalslag kan maken in de organisatie om het serviceniveau te optimaliseren. Jouw technische kennis draagt bij aan het optimaal functioneren van de systemen.

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent flexibel, accuraat, zelfstandig, klant- en resultaatgericht. Je hebt een proactieve houding en jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Verder ben jij analytisch onderlegd en kan je goed plannen en organiseren met jouw ‘hands on’ mentaliteit. Je bent een leergierige flexibele team speler. Het is een pré als je een goede beheersing hebt van de Engelse taal.
Om echt te kunnen slagen in deze rol, heb je in ieder geval de volgende items op je CV staan:

 • Een relevante MBO 4/ HBO ICT opleiding;
 • Minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie;
 • Kennis van technische werkplekcomponenten
 • Basiskennis netwerken (TCP/IP);
 • Diepgaande kennis van Windows (AD, DNS, OS, Windows OS, Windows 10)
 • Kennis van User en device beheer in Active Directory;
 • Kennis van VMware/vShere;
 • Kennis van Citrix (XenApp) en RES/Ivanti kennis;
 • Kennis van Nutanix is een pré.

Dit bieden wij

Een baan bij Hero Benelux staat garant voor een afwisselende baan met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte aan onze werknemers om proactief te zijn en ondernemerschap te tonen. Hierdoor groei jij met onze successen mee. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit.

Wij stimuleren durf en teamgeest bij onze medewerkers. Bovendien kun je rekenen op het volgende:

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • 34,5 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een uitdagende en inspirerende werkplek met ruimte voor flexibel werken.

Interesse?

Heeft onze vacature je interesse gewekt en ben jij de gedreven Systeem en werkplekbeheerder? Solliciteer dan door middel van de sollicitatiebutton.

We zien je cv en motivatiebrief graag zo snel mogelijk tegemoet, uiterlijk voor 23 november 2018. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Dere van Velzen via recruitment@hero.nl.

Over Hero Benelux

Hero gelooft in de kracht van de natuur. Onze missie is dan ook niet voor niets ‘Conserving the goodness of nature’. We willen zowel jong als oud op een gezonde manier laten genieten. Dat is te zien aan onze Hero fruitproducten, het Hero Baby assortiment en Organix. We zijn trots op onze successen, maar we beseffen ons ook dat het allemaal niet vanzelf gaat. Op alle bedrijfsniveaus wordt er gewerkt aan de hand van 5 kern-waarden: ondernemerschap, verandering, snelheid, verantwoordelijkheid en familie. Ook jouw inzet is nodig om onze successen voort te zetten. Hero Benelux is onderdeel van de in Zwitserland gevestigde Hero Group, waarbij internationaal wordt samengewerkt in diverse projectteams.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.