Bekijk Bressers Metaal B.V. op:

Functie:
Systeembeheerder

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Bressers Metaal
Apollostraat 10
5047 TV Tilburg

Contactpersoon:
Theo Geurs
013 57 848 56

Plaatsingsdatum:
03/11/2022

Systeembeheerder

Heb jij ervaring in een MKB ICT omgeving? Ben jij verantwoordelijk geweest voor het algemeen systeembeheer van een organisatie? Kom dan werken als Systeembeheerder bij Bressers Metaal B.V. in Tilburg.

Wat ga je doen?

Als Systeembeheerder bij Bressers Metaal heb je veel vrijheid en krijg je de ruimte zelfstandig invulling te geven aan jouw rol.  Je plaatst, installeert en onderhoudt de hard- en software op de werkstations. Verder beheer je en bied je ondersteuning bij het gebruik van audio visuele middelen en de diverse installaties (machine sturing, camera systeem e.d.). Het aanleggen en onderhouden van ICT-administratie is daarbij essentieel.

Je hebt een adviserende rol bij de aanschaf van apparatuur en je bent in nauw contact met leveranciers en uitvoerende bedrijven.

Wie ben jij?

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over ervaring met:

  • het beheren van de Windows Server omgeving en diverse ondersteunende softwarepakketten;
  • het beheren van een ERP pakket;
  • netwerkbeheer;
  • Android en Apple telefonie.

Jij bent een puzzelaar die doorgaat waar anderen stoppen met het zoeken naar oplossingen. Door jouw innovativiteit en proactieve houding weet je passende oplossingen te bedenken al dan niet in combinatie met onze externe leveranciers voor ieder ICT-probleem!

Wat biedt Bressers Metaal?

Bressers Metaal laat zich kenmerken als een professionele, dynamische en informele organisatie met een lange betrouwbare geschiedenis. Als Systeembeheerder bij Bressers Metaal heb je veel vrijheid en krijg je de ruimte zelfstandig invulling te geven aan jouw rol. Natuurlijk word je daarbij goed ondersteund door onze leveranciers. We ondersteunen je bij je ontwikkeling en dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast bieden wij:

  • Salaris tussen de €2.750 en €3.400 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen + 12 ADV dagen;
  • Premievrij pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mobiele telefoon.

Wie zijn wij?

Bressers Metaal B.V. gevestigd in Tilburg, is opgericht in 1893 en van oudsher een familiebedrijf. Bressers levert voornamelijk constructie en- wapeningsstaal, behandeld of onbehandeld, aan een groot aantal verschillende afnemers. Het gaat hierbij vooral om staalconstructiebedrijven, betonstaalvlechtbedrijven, bouw- en betonbedrijven en verschillende andere metaalverwerkende industrieën.

De producten worden op voorraad gehouden en bewerkt in een van de grootste staaldistributie- en staalservicecentra in de Benelux.

Interesse?

Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de sollicitatiebutton.  

Kijk voor meer informatie op www.bressers.nl.

Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen met Theo Geurs via 013–5784856. Theo is onze huidige Systeembeheerder en al jaren bij ons werkzaam. Theo gaat over een jaar met pensioen en hierdoor is het mogelijk om een goed inwerktraject te bieden waarin jij alle ins en outs krijgt bijgebracht die belangrijk zijn voor de rol van Systeembeheerder bij Bressers Metaal.

Trefwoorden: ICT medewerker, junior systeembeheerder, linux, thuiswerk, thuiswerken, ICT beheerder, netwerkbeheerder systeembeheer, beheerder, beheer, systemen, informatica, MBO, netwerkbeheer, server, serverbeheer, Tilburg, Breda, Dongen, Waalwijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.