Bekijk IBN Holding op:

Functie:
Systeembeheerder

Locatie:
IBN Holding
Hockeyweg 5
5405 NC Uden

Contactpersoon:
Marijn Kandelaars
06-18308693

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Systeembeheerder

IBN heeft een vacature voor Systeembeheerder bij het organisatieonderdeel Dienstencentrum, afdeling IT. Zorg jij ervoor dat de systemen en netwerken voor meer dan 500 gebruikers binnen IBN met in totaal 1.500 devices altijd in de lucht blijven? Wil je werken in een team met 11 vakgenoten met de modernste techniek op het gebied van serversoftware, virtualisatie en netwerken? Dan ben jij onze Systeembeheerder.

Over IBN

IBN bestaat bijna 25 jaar en is met ruim 3.400 medewerkers één van de grootste werkgevers in het noordoosten van Brabant. In deze regio werken we voor diverse opdrachtgevers in een netwerk van zo’n 750 bedrijven. Het is de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden bij het benutten van hun talent en zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Want iemand die werkt, doet mee! Kijk maar eens naar onze filmclip: https://youtu.be/SOjV6w1Lfss

Plaats in de organisatie

Als Systeembeheerder bij IBN werk je binnen het organisatieonderdeel Dienstencentrum bij de afdeling IT. De afdeling IT bestaat uit 11 collega’s en is binnen IBN cruciaal om alle geautomatiseerde systemen, netwerken en alle (mobiele) apparaten operationeel te houden. Zie bijgaande de plek in de organisatie.
https://www.ibn.nl/media/3323/onze-organisatie.jpg

Je werk

Je werkzaamheden bestaan uit het:

 • Uitvoeren van beheertaken ten behoeve van de dagelijkse continuïteit en het lifecycle management van systemen;
 • Ondersteunen van collega’s en ervoor zorgen dat incidenten en problemen worden geanalyseerd en (duurzaam) worden opgelost;
 • Uitvoeren van complexe changes aan de hand van een implementatieplan;
 • Bijdragen aan vernieuwing en vervanging van ICT-voorzieningen die jouw vakgebied raken;
 • Bewaken van de capaciteit, beschikbaarheid en performance van de systemen;
 • Adviseren over procesmatige en technische verbeteringen op het gebied van systeembeheer, infrastructuur en architectuur.

Functie-eisen

Je bent resultaatgericht en goed in staat je eigen werk te plannen en te organiseren. Je toont een proactieve houding en levert kwaliteit in de beheer-werkzaamheden als het gaat om dienstverlening en klanttevredenheid. Je werkt graag samen met je collega’s, leert snel en bezit goede communicatieve vaardigheden. Kortom je bent een professionele en gedreven systeembeheerder met:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding op het gebied van informatica;
 • Enkele jaren relevante werkervaring en een brede functiegerichte kennis;
 • Uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van netwerk- en/of server infrastructuur;
 • Ervaring met en kennis van een Microsoft Infrastructuur (Exchange, Office365, RDSH, SCCM);
 • Kennis en ervaring met ITIL en Topdesk is een pre.

Ons aanbod

Als Systeembeheerder bij IBN werk je in een high-end omgeving in een veelzijdige functie met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Verder bieden we je:

 • Een dienstverband van 36 uur per week. We beginnen met een jaarcontract met de mogelijkheid om dit uiteindelijk om te zetten een contact voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto salaris van maximaal € 2986,- per maand, op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 6,75% en 8% vakantietoeslag;
 • Flexibele werktijden, een uitstekende verlofregeling en een prima pensioenregeling.

Meer informatie of solliciteren

Is je belangstelling gewekt? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie voor 24 juni as. naar Marijn Kandelaars (Teammanager ICT Beheer). Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact met hem op via 06-18308693. Hij staat je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.