Bekijk Burg Service op:

Functie:
Tankoplegger Monteur

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Burg Service
Veemweg 8
3771 MT Barneveld

Contactpersoon:
Adriaan Chrispijn of Evert van Maanen
088 – 00 30 875

Plaatsingsdatum:
04/07/2019

Tankoplegger Monteur

In onze werkplaats in Barneveld bieden we een one-stop-service voor alle merken van tankopleggers. Op deze vestiging zijn we per direct op zoek naar een Tankoplegger Monteur. Heb jij ervaring in de metaal en affiniteit met lassen, slijpen, constructie-, bank- en plaatwerk? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

Dit doet een Tankoplegger Monteur

Als Tankoplegger Monteur zorg jij dat complete tank-, melk- en mestopleggers goed functionerend onze werkplaats uitgaan. We maken hoofdzakelijk nieuwe (melk)opleggers, maar doen ook onderhoud, renovatie en schadeherstel, van grote tot kleine klussen.

We staan voor de kwaliteit van ons eigen merk HOBUR dat voldoet aan hoge standaarden.

Taken Tankoplegger Monteur 

 • Constructie-, slijp-, bank en plaatwerk
 • Laswerk (RVS TIG – MIG)
 • Bekleden van tankopleggers
 • Monteren en afbouwen van pompinstallaties
 • Eventueel aanpassingen aanbrengen 

Benieuwd naar onze metaalwerkplaats en de collega’s?

Ga dan naar https://werkenbijburgservice.nl of bekijk het vacaturefilmpje op YouTube: https://youtu.be/HWRHf2fStCc.

De werksfeer bij Burg Service Barneveld

We hebben een informele werksfeer met Veluwse nuchterheid, waar lekker wordt doorgewerkt en een goede arbeidsethos is. Je gaat onderdeel uitmaken van een groep van 15 collega’s in onze werkplaats; vakmannen met lange dienstverbanden, waar je van op aan kunt.

“We werken lekker door, maar niet zonder een geintje op zijn tijd.”

Tankoplegger Monteur is een mooie baan

Je bent bij ons op je plek als je van afwisselend werk in de metaal houdt en allround inzetbaar wil zijn. Dus niet alleen lassen of alleen sleutelen. Nee, geen “lopende band” werk bij Burg Service. Elke klus is anders, omdat elke klant andere wensen heeft. En elk tankoplegger project wordt JOUW project, omdat je van begin tot eind betrokken bent.

Beschikking over eigen volledig uitgeruste gereedschapswagen

Om goed werk af te leveren krijg je de beschikking over een eigen, volledig uitgeruste, gereedschapswagen. We werken met kwaliteitsmachines en -hulpmiddelen, zoals laswagens van Kemppi, een kantbank van Deratech en slagschaar van Haco.

Doorleren en zelfstandig werken

Als team leren we veel van elkaar. En is er externe scholing nodig? Dan regelen we dat gewoon! De Productieleider verdeelt het werk en is tevens de vraagbaak bij onduidelijkheden. We hebben geen Voorman, dat betekent dat je vrij zelfstandig moet kunnen werken.

Perfecte arbeidsvoorwaarden, met winstdeling

 • Salarisindicatie: € 2.500 – € 2.950 bruto per maand
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, 13 adv-dagen conform CAO Metalektro en een winstdeling
 • Werktijden van 7:30 tot 16:30 uur

“Moet er een klus af, dan werken we wel eens over om samen de piek weg te werken.”

Jouw profiel

 • Opleiding in metaal of werktuigbouwkunde
 • Ervaring/ affiniteit met constructiewerk in metaal (lassen, slijpen, bank- en plaatwerk)
 • Woonachtig binnen 30 kilometer van Barneveld
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Fulltime beschikbaar

Over ons

Burg Service (www.burgservice.nl) biedt een one-stop-service voor ons eigen merk HOBUR, maar ook voor ALLE andere merken van tankopleggers en tankcontainers. In Nederland hebben we vestigingen in Moerdijk en Barneveld. We maken onderdeel uit van CIMC ENRIC, een Chinese multinational.

Solliciteren

Interesse? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. Je kunt tot en met 23 augustus reageren. Een cv meesturen mag, maar is (nog) niet nodig! Voor vragen bel je naar Adriaan Chrispijn (Productieleider) of Evert van Maanen (Vestigingsleider). Bereikbaar via telefoonnummer 088 00 30 875.

Burg Service wordt door Primatch ondersteund met de werving en selectie. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!