Bekijk Driscoll’s op:

Functie:
Tax Accountant

Locatie:
Driscoll’s
Bijster 26
4817 HX Breda

Contactpersoon:
Ronald Dankers
+31 653956083

Plaatsingsdatum:
16/05/2019

Tax Accountant

Driscoll’s in Breda is op zoek naar een ambitieuze Tax Accountant! Binnen deze fiscale positie zorg jij voor de voorbereiding van belastingaangiften en financiële administratie van de Europese entiteiten van Driscoll’s en geef je fiscaal advies. Ben jij analytisch en heb jij minimaal 1-2 jaar ervaring bij een belastingafdeling in een internationale organisatie? Kom dan ons energieke Finance-team versterken en solliciteer direct!

Als Tax Accountant maak je deel uit van ons energieke Finance-team. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor de accurate en tijdige registratie, reconciliatie, analyse en wettelijke financiële administratie van de Europese entiteiten. Ze houden zich ook bezig met de consolidatie en rapportage aan lokaal en wereldwijd management. Onderdeel hiervan is ook belastingnaleving en de interne advisering hieromtrent.

Wat zeg je als iemand je vraagt wat je de hele dag doet?

“Mijn belangrijkste focus is de tijdige en accurate voorbereiding en reconciliatie van diverse belastingaangiften en zorg dragen voor de juiste verantwoording in de boekhouding.”

Als onderdeel van de belastingafdeling ben je (mede)verantwoordelijk voor de EMEA-naleving van relevante Europese wetgeving met betrekking tot directe (vennootschapsbelasting) en indirecte belastingen (btw, douane- en verpakkingsbelasting). Dit in samenwerking met lokale accountants en externe partners. De Tax Accountant maakt deel uit van het Northern accounting-team en zal proactief meewerken aan procesverbeteringen op fiscaal gebied.

Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Het voorbereiden en samenstellen van belastingaangiften en statistieken in samenwerking met externe adviseurs;
 • Het assisteren bij boekhoudkundige belastingactiviteiten en de directe en indirecte belastingberekeningen voor externe rapportage vereisten beoordelen;
 • Het zorgen voor bijgewerkte en nauwkeurige richtlijnen voor alle belastingaangelegenheden;
 • Ervoor zorgen dat alle juridische entiteiten zich houden aan de richtlijnen en het identificeren van potentiele risico’s;
 • Helpen bij belastingaudits in lokale landen en het initiëren en implementeren van procesverbeteringen inzake belastingaangiften.

Bijkomende taken:

 • Zorgdragen voor en verbeteren van de IT-systemen op het vlak van belastingaangiftes;
 • Begeleiden, adviseren en trainen binnen EMEA om het bewustzijn van belastingkwesties te vergroten;
 • Ondersteunen van de finance-afdeling in algemene zin, buiten de belangstingaangelegenheden om.

Wie wij zoeken:

Je werkt voornamelijk vanuit het Europese hoofdkantoor in Breda. Aangezien de medewerkers zich overal in Europa bevinden, moet jouw Engels, mondeling en schriftelijk sterk ontwikkeld zijn. Kennis van de Spaanse taal is erg handig.

Jij omschrijft jezelf als analytisch, stressbestendig en communicatief vaardig. Je hebt ondernemerskwaliteiten en een goed zakelijk inzicht.

 • HBO/WO opleiding richting accountancy of gerelateerd;
 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in een relevante omgeving; bijvoorbeeld bij een belastingafdeling in een internationale omgeving;
 • Je bent een expert in Excel.

Driscoll’s biedt:

Naast een passend loon afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt, geeft Driscoll’s jou de mogelijkheid om succesvol te zijn in een ambitieuze werkomgeving. Ons succes creëren we door een stimulerende werkomgeving te bieden waarin onze mensen energiek, gemotiveerd en de kans krijgen om op het hoogste niveau te presteren.

Over DRISCOLL’S

Driscoll’s heeft een sterke positie op de Europese bessenmarkt aangestuurd vanuit ons EMEA-hoofdkantoor in Breda. Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Californië, met een echte liefde voor bessen. Door de jaren heen is Driscoll’s uitgegroeid tot een aansprekend merk dat op elk continent vertegenwoordigd is. We geloven echt dat onze heerlijke vruchten elk moment in het leven specialer kunnen maken. Help ons om onze passie voor bessen te delen en wordt ons nieuw teamlid!

Lees meer over onze organisatie op: https://www.driscolls.nl/

Interesse of meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Ronald Dankers, onze Talent Acquisition specialist EMEA: 06-53956083 / rdankers@driscolls.eu. Of klik op de sollicitatieknop om direct te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.