Bekijk Tricorp BV op:

Functie:
Team Lead Online Marketing

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Tricorp BV
Stedenbaan 11
5121 DP Rijen

Contactpersoon:
Jeanette Hermus
06 272 000 70

Plaatsingsdatum:
15/01/2020

Team Lead Online Marketing

Heb jij brede online markering ervaring, sterke management skills en wil jij het nieuwe jaar goed van start gaan? Wellicht ben jij dan de geschikte kandidaat om versterking te geven aan ons marketingteam in de rol van: Team Lead Online Marketing.

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding gevestigd in Rijen, Nederland.

Ons succes hebben wij te danken aan onze mooie collectie, uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, korte levertijden en hoge voorraden. Maar niet onbelangrijk hebben onze marketing- en sponsoractiviteiten ook bijgedragen aan ons enorm succes! Vanwege de vele marketingactiviteiten en oneindige ambities zijn wij op zoek naar verdere uitbreiding van ons marketingteam in de rol van:

Team Lead Online Marketing (Fulltime)

Als team lead van ons marketingteam, ga je je focussen op het vormgeven, implementeren en begeleiden van online marketingstrategieën. Je adviseert proactief over online branding, campagnes en mogelijkheden die leiden tot meer conversies en hebt hier ook ruime aantoonbare ervaring in.

Ten aanzien van het team, neem je een coachende en leidinggevende rol en ben je dagelijks bezig om de ambities van de organisatie en de afdeling verder te ontwikkelen. Je levert met je kennis en ervaring een waardevolle bijdrage aan de tactische, maar vooral strategische vraagstukken op het gebied van marketing; uitbreiding van ons netwerk, customer journey, online marketing, (digitale) marketingcampagnes etc.  Je hebt dan ook brede online marketing ervaring, ben innovatief en weet het marketingteam en hun talenten verder te laten groeien.

Met het team wordt er vooral vooruit gekeken: hoe kunnen wij met een goede marketingstrategie de ambities van Tricorp verder verwezenlijken en hoe vertalen we onze ideeën en strategieën tot uitvoerbare en realistische werkwijzen en uitingen? 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van marketing.
  • Je hebt brede online marketing ervaring.
  • Je hebt goede management/coach vaardigheden, weet anderen te motiveren en daarbij samenwerking en resultaatverantwoordelijkheid te stimuleren.
  • Je bent zeer pro-actief, resultaatgericht en flexibel ingesteld.
  • Je bent In het bezit van een rijbewijs. 

Wat hebben wij te bieden?

  • Uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende organisatie;
  • Verantwoordelijkheid binnen een organisatie waar kwaliteit op 1 staat;
  • Brede naamsbekendheid door de coöperatieve betrokkenheid;
  • Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en ontwikkeling;
  • Informele en prettige werkomgeving.

Wie zijn wij?

Tricorp is een écht Nederlands bedrijf met een kantoor in het Brabantse Rijen. Hier werken meer dan 70 medewerkers samen aan ons doel: professionals in Nederland en de west Europese markt voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen. Wij vinden het belangrijk dat onze professionals trots zijn op hun Tricorp werkkleding. En daarom stellen wij meer eisen aan onze werkkleding. Natuurlijk moet werkkleding functioneel en veilig zijn, maar wij vinden dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Tricorp werkkleding is daarom niet alleen functioneel en van een hoge kwaliteit, maar heeft ook uitstraling en een optimaal draagcomfort.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te sturen via de sollicitatiebutton.

Vragen?

Kun je per mail sturen naar jeanette.hermus@tricorp.com of telefonisch contact opnemen met Jeanette Hermus op telefoonnummer: 0031 (0)627200070

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.