Bekijk VDT Advocaten op:

Functie:
Teamassistent Projectmanagement / Teamsecretaresse

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
VDT Advocaten
Hart van Brabantlaan 500
5038 HA Tilburg

Contactpersonen:
Leonard Bijlsma of
Brigitte Raaimakers
013 544 0400

Plaatsingsdatum:
14/10/2020

Teamassistent Projectmanagement / Teamsecretaresse

VDT Advocaten in Tilburg is voor het Team Bedrijfsstructuur op zoek naar een Assistent projectmanagement met secretariële vaardigheden. Geef jij ons extra power?

Wie zijn wij?

Wij geloven in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval hoofdzakelijk MKB-ondernemers. Wij bedrijven uiteraard advocatuur die ondernemers te hulp schiet als er brand is uitgebroken. Maar wat wij vooral anders doen, is ondernemers helpen juridische problemen voor te blijven. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker.

Ons Team Bedrijfsstructuur is in de afgelopen periode hard gegroeid en blijft groeien. Het team houdt zich onder andere bezig met de afwikkeling van faillissementen, de begeleiding van fusies en overnames of advisering aan (ruziemakende) aandeelhouders. Kortom, ze kunnen wel wat (management)hulp gebruiken.

Waar is het Team Bedrijfsstructuur naar op zoek?

Als je het druk hebt, wil je graag dat je je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. En dat je – waar mogelijk – ontzorgd wordt. Jij bent die ontzorger! Jij neemt de regie en maakt de werkweek van het team overzichtelijk en gestructureerd en neemt werk uit handen. Je denkt altijd twee stappen vooruit.

Met jouw projectmanagement vaardigheden krijg je tevens een rol in het continu verbeteren van de binnen het team lopende processen en projecten. Jij bent de projectcoördinator die ervoor zorgt dat een project wordt gestart en succesvol wordt afgerond.

Het ene moment ondersteun je op het secretariële vlak, plan je besprekingen, beantwoord je de telefoon, organiseer je de agenda van de teamcaptain en het andere moment ben je aanspreekpunt voor de overige teams, begeleid je de facturatieronde of bedenk en organiseer je een event of een teamuitje. Je bent handig met cijfers zodat je onze curatoren kunt helpen bij de afwikkeling van faillissementen. Kennis van Excel is daarbij essentieel. Natuurlijk is een perfecte beheersing van de Nederlandse taal een must. Tot slot beschik je over HBO werk- en denkniveau.

Kortom; Ben jij het schaap met de vijf poten die open staat voor een nieuwe uitdaging en samen met ons het verschil wil maken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Kijk voor meer informatie op www.vdt-advocaten.nl.

Enthousiast?

Wij nodigen je graag uit te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Leonard Bijlsma of Brigitte Raaimakers via 013-5440400.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door VDT Advocaten niet op prijs gesteld.