Bekijk Autotaalglas Nederland BV op:

Functie:
Teamlead financiële processen

Dienstverband
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Autotaalglas Nederland BV
Ellen Pankhurststraat 13
5032 MD Tilburg

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
088–5325111

Plaatsingsdatum:
02/11/2018

Teamlead financiële processen

Denk jij in journaalposten, communiceer je graag met klanten en ben je sterk in procesanalyse? Dan is Autotaalglas (Tilburg), voor de afdeling debiteurenbeheer grootzakelijke relaties, op zoek naar jou!

Autotaalglas

Elke bezitter van een auto heeft er ooit mee te maken, ruitschade. Een sterretje in de ruit, een barst, een ingeslagen ruit na een inbraak, er zijn vele verschillende redenen waarom de klant Autotaalglas bezoekt. Iedereen wil snel en veilig weer op weg. Autotaalglas is de specialist als het gaat om ruitreparaties en ruitvervangingen.

Het hoofdkantoor van Autotaalglas Nederland BV ondersteunt franchisenemers op het gebied van Marketing, Communicatie, Inkoop, Verkoop, ICT en op Financieel Administratief gebied. Autotaalglas Nederland is onderdeel van Belron®, wereldwijd marktleider in het repareren en vervangen van voertuigbeglazing.

Dit ga je doen:

Als Teamlead financiële processen ben je mede verantwoordelijk voor het facturatieproces waarbij je ervoor zorgt dat landelijke klanten snel en foutloos worden bediend, zodat de gemiddelde openstaande termijn van de vorderingen laag blijft. Jouw belangrijkste taak in dit facturatieproces is het analyseren van het zeer ver geautomatiseerde proces van batchgewijs facturen, om te achterhalen welke zaken niet goed lopen. Doordat ons proces verre integratie heeft met de administraties van onze klanten, loopt het gros van het facturatieproces zeer soepel. Echter, bij ongeveer 1 à 2% van de verstuurde facturen is er iets mis of incompleet waardoor deze facturen niet geaccepteerd worden door de klant. Als Teamlead financiële processen achterhaal jij de reden waarom deze facturen niet worden geaccepteerd en los jij de oorzaak van het probleem op. Dit kan een automatiseringsoorzaak hebben, maar het kan ook aan menselijk gedrag of de communicatie ergens in de keten liggen. Daarnaast fungeer jij in het facturatieproces als vraagbaak en steun voor zowel onze franchisenemers als de landelijke klanten. Je ziet het facturatieproces en het daaruit voortvloeiende debiteurenbeheer als relatiebeheer en bent hiervoor één van de contactpersonen.

Tenslotte geef je in deze rol ook aansturing aan je collega’s op de financiële afdeling en je rapporteert aan de Financieel Manager.

Dit is je profiel:

Omdat je veelvuldig in contact bent met onze landelijke klanten en franchisenemers heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je service gericht ingesteld. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO+/HBO niveau aangevuld met relevante werkervaring. Administratief ben je goed onderlegd en je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband en je hebt een proactieve en accurate werkhouding.

De organisatie:

De organisatie is plat, de sfeer is informeel en de cultuur is open. Verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn twee belangrijke pijlers. Onze ambitie is om een krachtige tweede speler op de markt van autoruitservice te blijven en ons marktaandeel de komende jaren te laten groeien.

Dit bieden we je:

Een zeer uitdagende functie in een groeiende onderneming met veel verantwoordelijkheden. Een rol op het snijvlak van debiteurenbeheer, proces(automatisering)analyse en procesverbetering. Wij bieden je de mogelijkheid elke dag een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het succes van gemotiveerde zelfstandige ondernemers en daardoor aan het succes van de formule Autotaalglas. De organisatie biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing, er zijn korte communicatielijnen. Er heerst een open en informele cultuur. Bij de vacature hoort een salaris van rond de €3000 b.p.m. aangevuld (bij geschiktheid) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Het hoofdkantoor zit in Tilburg.

Zo kom je meer te weten:

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Primatch HR Groep. Contactpersoon voor deze positie is Jeroen Bergen (088) 5 325 111.

Zo reageer je:

Je sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie, ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.