Bekijk Frencken Mechatronics op:

Functie:
Teamleader Assembly

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Frencken Mechatronics
Hurksestraat 16
5652 AJ Eindhoven

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
25/10/2018

Teamleader Assembly

Frencken Mechatronics (Eindhoven) zoekt een Teamleader Assembly, die zich gaat richten op verbeterprocessen, die het productieproces overziet en keuzes kan maken. Wil je een team van 10-15 collega’s in de high tech assemblage aansturen? 

Over ons

Frencken Mechatronics (Eindhoven) houdt zich bezig met de assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie. Bij Frencken Engineering worden deze producten ontwikkeld, in veel gevallen op basis van een klantenspecificatie.

Wat ga je doen?

Als Teamleader Assembly stuur je, op coachende wijze, een team van 10 à 15 vakvolwassen mechatronica monteurs aan, cleanroom of non-cleanroom. Samen met de planner ben je verantwoordelijk voor de productievoortgang van je afdeling.

Je ziet toe op de verhouding VC/NC uren en minimale uitval (TR-uren) en stemt de werkzaamheden, planning en aanwezigheid van voldoende Mechatronica Monteurs af op de forecast. Frencken faciliteert in de opleiding, de behoefte vanuit jouw team leg je vast in een Skillmatrix.

Je zorgt voor een goede professionele sfeer op de afdelingen (LEAN uitstraling, discipline op de werkvloer) en ziet toe op de kwaliteit van te leveren producten.

Als Teamleader Assembly ben je tevens verantwoordelijk voor verdere optimalisatie van het productieproces. Je controleert of er volgens procedures, instructies en templates wordt gewerkt, signaleert verbeteringen en implementeert deze i.o.m. de Production Engineer.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding Mechatronica of WTB;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie in de hightech branche.

Daarnaast sta je bekend om je probleemoplossend vermogen en beschik je over coachende, instruerende en communicatieve vaardigheden. Je toont ownership, bent geduldig, gestructureerd en alert en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Behoorlijk wat! Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende high-tech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (40 vakantie- en ADV-dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

Meer weten en solliciteren

Frank de Beijer, Productiemanager Cleanroom, vertelt je graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 040-2507507. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via de sollicitatiebutton.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.