Bekijk Koninklijke Goedhart Sevenum op:

Functie:
Teamleider Bakkerij Vlaaien

Dienstverband:
Fulltime (38 uur)

Locatie:
Koninklijke Goedhart Sevenum
Steeg 27
5975 CD Sevenum

Contactpersoon:
Babs Schins
077 467 2626

Plaatsingsdatum:
18/08/2022

Teamleider Bakkerij Vlaaien

HÉ, WORD JIJ VLAAIEND ENTHOUSIAST VAN ONZE PRODUCTEN!

Elke dag rollen er duizenden bakkerijproducten uit onze bakkerij in Sevenum. Deze leveren wij aan onze klanten in het gehele land. Houd jij van een afwisselende werkweek en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de productie van verschillende soorten Gebak en vlaaien? Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Mede dankzij jou staan onze lekkere vlaaien op tafel bij 8 van de 10 Nederlanders.

ZONDER JOU GEEN VLAAIEN IN DE WINKEL. LETTERLIJK.

WAT GA JE DOEN?

Als teamleider ben je eindverantwoordelijk dat het proces op jouw afdeling goed verloopt. Zo geef je operationeel leiding aan 15-20 medewerker, zorg je dat de lijnen goed draaien en de middelen hiervoor aanwezig zijn. Dit alles rapporteer jij aan de Bakkerij Manager, Leon. Leon komt regelmatig over de vloer gelopen om onder andere even een praatje te maken met jou en de andere twee teamleiders, Richard en Willibrord. Aan Richard en Willibrord hebben wij gevraagd waarom het zo leuk is om als teamleider te werken voor Goedhart Patisserie.

Richard: “Ik ben 29 jaar geleden begonnen op de inpakafdeling, om vervolgens de stap te maken naar operator en langzaam ben ik doorgegroeid naar meewerkend voorman en nu ben ik al geruime tijd teamleider. Dat laat zien wat voor bedrijf Goedhart Patisserie is. Nu geef ik dagelijks aan zo’n 18 medewerkers leiding, waarvan 11 operators en 7 productiemedewerkers.” 

Willibrord: “Zelf ben ik begonnen op de bakkersopleiding, maar heb ik binnen de organisatie ook de kans gekregen mijzelf te ontwikkelen als Teamleider. Je hebt bij ons veel doorgroeimogelijkheden, maar ook als je al veel ervaring hebt als leidinggevende pas je bij ons perfect. Als teamleiders in Sevenum werken we echt samen, duidelijke communicatie is daarin echt superbelangrijk. Zo weet ik elke dag van Richard wat er in zijn shift gebeurd is, dat maakt het ook lekker makkelijk als ik wat van zijn werkzaamheden moet overnemen.

WIE ZOEKEN WE?

We zoeken een kandidaat met leidinggevende werkervaring in de foodsector, met bij voorkeur een diploma in de richting Logistiek/productie of levensmiddelentechnologie. Heb je geen diploma? Dan is een MBO 3 of 4 werk- en denkniveau gewenst. Het allerbelangrijkste is dat je communicatief vaardig bent, in staat ben je standpunten op meerdere niveaus in de organisatie uit te dragen en je leidinggevende kwaliteit hebt. We zijn ondernemend en creëren kansen, dit wordt ook van jou verwacht. En dat maakt de rol juist interessant, omdat je flexibel mee kunt schakelen met hetgeen wat er gebeurt in de wereld om je heen.

Heb jij nog geen leidinggevende ervaring, maar is deze functie jou helemaal op het lijf geschreven? Laat zeker je contactgegevens achter. Bij Goedhart staan wij altijd open om talent een kans te geven. Goedhart Patisserie zorgt niet alleen voor lekker gebak, ze zorgt ook goed voor haar personeel. Je krijgt veel mogelijkheden en ruimte om je talenten te laten zien én te ontdekken. Jouw collega teamleiders Richard en Willibrord zijn hier een goed voorbeeld van.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

  • Je gaat tussen de €2425 en €3344 per maand verdienen, op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur en afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 15% extra aan toeslagen, dat is wat jij gemiddeld nog boven op je basissalaris gaat verdienen;
  • Jouw salaris en toeslagen per 4 weken uitbetaald;
  • Een reiskostenvergoeding en een goed pensioen volgens het Bakkerspensioenfonds;
  • Volgens de cao krijg je 27 vakantiedagen, maar als je extra vakantiedagen wil kun je deze bijkopen;
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om vlaaien met korting te kunnen kopen.

OVER KONINKLIJKE GOEDHART SEVENUM

Het geheim van een lekkere vlaai? Vlaaienbakker Joan Wanten moet er even over denken. ‘Genoeg water’, besluit hij dan. ‘Dat zorgt voor die lekkere krokante vlaaibodem.’ In Sevenum bakken ze wel zestig verschillende soorten. Hippe varianten als een American-cookievlaai, de donutvlaai of de frambozenmascarponeevlaai, maar natuurlijk ook gewoon aardbeienvlaai, rijstevlaai en kruimelvlaai.

Wie aan vlaai denkt, denkt aan Limburg. Toch was het een Amsterdammer die de vlaai landelijk bekend heeft gemaakt. ‘Maar wel een met een Limburgse vrouw’, vertelt bakkerijmanager Leon van Wijlick. De Amsterdammer kreeg het lumineuze idee om vlaaien uit Limburg te ‘exporteren’ naar het noorden van het land. Het was het begin van een vruchtbare samenwerking met de zwagers Hay van Enkevort en Joep Peters en hun bakkerijtje in Sevenum. Het idee groeide uit tot Multivlaai. ‘Best een bijzonder verhaal eigenlijk, als je er zo bij stilstaat’, vindt Van Wijlick.

ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

AAN INTERMEDIAIRS

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.