Bekijk Optiwa (onderdeel van Frencken Europe) op:

Functie:
Teamleider Frezen

Locatie:
Optiwa
Molenweg 3
5953 JR Reuver

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
05/12/2018

Teamleider Frezen

Heb je ruime ervaring als frezer en ambieer je een coachende rol? Optiwa (Reuver) zoekt een Teamleider Frezen!

Wat ga je doen?

Als Teamleider Frezen stuur je de productie aan volgens de voorliggende planning, kwaliteit- en productienormen. Een team van 9 frezers die je coacht en begeleidt in hun ontwikkeling. Naast je coachende taken sta je ook zelf aan de freesbank, de verhouding leidinggeven/meewerken is ongeveer 70/30.

We werken met hoogwaardige machines: Hermle, Matsuura en Heller.

Wij vragen

Een afgeronde opleiding verspanen en een passie voor techniek. Je hebt ruime ervaring als CNC-frezer in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities. Je bent proactief en flexibel. Verschoven diensten (tot max. 20.00u) is voor jou geen bezwaar. Kennis van Siemens besturing is een voordeel.

Wij bieden

Kun je meer? Wil je beter? Uitdagender? Welkom bij Optiwa. Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek. Daarnaast bieden wij jou een volledig geklimatiseerde werkomgeving. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Over Optiwa

Bij Optiwa produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-micron bereik.

Meer weten en solliciteren

Wilbert van Hoof, Productieleider van Optiwa, vertelt je inhoudelijk graag meer over je functie: 077-4769900.

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Marco van de Vliet, recruiter, via 06-43764121.

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton.