Bekijk IBN Kwekerijen op:

Functie:
Teamleider

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
IBN Kwekerijen
Udensedreef 4B
5374 RK Schaijk

Contactpersoon:
Gerard Heldens
0413 – 282 462

Plaatsingsdatum:
24/10/2018

Teamleider Kwekerijen

Ben jij een resultaat- en oplossingsgerichte teamleider met een stimulerende manier van leidinggeven, geduld en ervaring binnen een kwekerij? Dan zoeken wij jou en komen we graag met je in contact.

IBN Kwekerijen is een onderdeel van IBN te Uden (www.ibn.nl). IBN is met ruim 3800 medewerkers één van de grootste zakelijke dienstverleners in het noordoosten van Brabant. De missie van IBN is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk brengen. IBN begeeft zich hiermee op het unieke snijvlak van publiek en privaat domein. IBN werkt samen met 11 gemeenten in het werkgebied Noordoost-Brabant.

Met vestigingen in Uden en Schaijk beschikt IBN Kwekerijen over circa 39.000 m² professionele kassen voorzien van klimaatbeheersings- apparatuur, tunnels en bodemverwarming. Jaarlijks verlaten zo’n 25.000.000 stekken deze twee kwekerijen. IBN Kwekerijen is actief in de marktsegmenten sierheesters, sier- en haagconiferen, snijheesters en klimplanten en kan flexibel inspelen op wensen en eisen van de klant. Dat blijkt ook uit de jarenlange ervaring en het wederzijdse vertrouwen dat ze met haar klanten heeft opgebouwd. Het enthousiasme van de ruim 185 medewerkers, hun kennis en juiste zorg voor het stek, gecombineerd met een stekproductie gedurende het gehele jaar, maakt IBN Kwekerijen een betrouwbare partner voor gespecialiseerde kwekerijen.

IBN Kwekerijen is voor de vestiging Schaijk op zoek naar een Teamleider (36 uur).

De functie

Als Teamleider kwekerijen ben je verantwoordelijk voor  een efficiënt verloop van het productieproces. Samen met jouw team, bestaande uit ongeveer 25 tot 40 medewerkers, ben je constant bezig met zowel langdurige als kortstondige productieopdrachten. Je zorgt voor de juiste inzet van mensen en materialen om een zo optimaal mogelijk proces te realiseren. Daarnaast instrueer, motiveer en stimuleer je de medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden en in hun persoonlijke ontwikkeling. Je levert daarbij een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van het operationele personeelsbeleid op de werkvloer. Hierbij is het vertonen van voorbeeldgedrag van groot belang. Je bent voor de medewerkers namelijk het gezicht van de organisatie. Al naar gelang de prioritering van werkzaamheden word je als teamleider ingezet binnen de kwekerij en op het servicebureau kwekerijen. In deze functie rapporteert je aan de supervisor Kwekerijen.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding (MAS/MTuS) en relevante werkervaring. Je hebt kennis van moderne teelttechnieken en bent in staat deze kennis over te dragen aan onze medewerkers. Ook wil je grensverleggend en innovatief bezig zijn en zit het ontwikkelen van talenten in je bloed. De competenties plannen en organiseren, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en flexibel gedrag zijn uitstekend ontwikkeld.

Wij bieden

Een veelzijdige functie met een salaris van maximaal €2986,- per maand aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn  er volop mogelijkheden tot ontwikkeling en opleiding binnen de organisatie.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan op de vacature door je motivatiebrief en CV te mailen naar solliciteren@ibn.nl. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met de heer Gerard Heldens via 0413-282462 of mail naar gheldens@ibn.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.