Bekijk Medas op:

Functie:
Teamleider

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Medas
Slochterenlaan 102
1405 AP Bussum

Contactpersoon:
Hélène Ranoe
088 – 5325 111

Plaatsingsdatum:
17/05/2019

Junior Teamleider

Medas in Bussum is op zoek naar een Junior Teamleider (fulltime) die de afdeling dossieradministratie naar een hoger niveau gaat tillen. Heb jij ruime administratieve ervaring en presteer jij het beste in een leidinggevende rol? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Als Teamleider ben jij eindverantwoordelijk voor een juist en efficiënt werkproces en behoud je het overzicht. Het team waar jij leiding aan gaat geven bestaat uit 7 medewerkers. Het team houdt zich bezig met administratieve en secretariële taken met betrekking tot het verwerken van medische documenten, het behandelen van medische dossiers en het ondersteunen van de medisch adviseurs. Je rapporteert rechtstreeks aan de bureaumanager en werkt onder andere nauw samen met de teamleiders van de andere afdelingen.

Wat zijn je belangrijkste taken?

  • Dagelijks leidinggeven aan de afdeling, tevens verantwoordelijk voor de bezetting, verzuim en functioneren en de ontwikkeling van medewerkers;
  • Het optimaal inrichten van het proces en de controle hiervan, rekening houdend met een goede afstemming van werkwijzen, prioriteiten en communicatie binnen het team;
  • Het stimuleren van de medewerkers en het signaleren van knelpunten in het proces;
  • Het maken en bijhouden van werkinstructies;
  • Het beantwoorden van vragen van medewerkers;
  • Je neemt actief deel aan het wekelijkse teamleidersoverleg;
  • Naast leidinggeven werk je zelf ook actief mee aan projecten en complexe dossiers;
  • Je communiceert met opdrachtgevers over operationele issues.

Functie-eisen

  • Tenminste een hbo-opleiding aangevuld met administratieve werkervaring;
  • Leidinggevende capaciteiten of aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol.

Persoonlijkheid

Je beschikt over natuurlijk leiderschap en neemt makkelijk en weloverwogen besluiten. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht, weet je medewerkers te motiveren en is plannen en organiseren jouw tweede natuur.

Over Medas

Als medisch adviesbureau zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het verzorgen van het gehele medisch traject in zaken rond medische claims. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk verzekeringsmaatschappijen, schaderegelings- of expertisebureaus en advocatenkantoren. Met 85 mensen werken wij hard aan het succes van Medas.

Medas biedt een werkplek in een splinternieuw modern en sfeervol kantoorgebouw naast het NS station Naarden-Bussum. We bieden je een salaris dat passend is bij de rol.  Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling op basis van beschikbare premie en deelname aan een collectieve ongevallenverzekering.

Reageren

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Stuur ons dan je cv met een motivatie via de sollicitatiebutton.

Primatch ondersteunt Medas bij de werving en selectie van deze procedure. Contactpersoon voor deze vacature is Hélène Ranoe. Heb je vragen over deze vacature, dan is Hélène bereikbaar via telefoonnummer 088-5 325 111. Of kijk op www.medas.nl.

Een integriteits- en referentieonderzoek maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.