Bekijk IBN Productie op:

Functie:
Teamleider Productie

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
IBN Productie
Kennedylaan 10
5466 AA Veghel

Contactpersoon:
Antoon Vanhouttem
0413-282319

Plaatsingsdatum:
21/12/2018

Teamleider Productie

Ben jij een resultaat- en oplossingsgerichte teamleider met coachende vaardigheden en ervaring binnen een productieomgeving. En zoek je een omgeving waar je maatschappelijk verschil kan maken? Dan zoeken wij jou!

IBN Productie is een onderdeel van IBN te Uden (www.ibn.nl). IBN is met ruim 3800 medewerkers één van de grootste zakelijke dienstverleners in het noordoosten van Brabant. De missie van IBN is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk brengen. IBN begeeft zich hiermee op het unieke snijvlak van publiek en privaat domein. IBN werkt samen met 11 gemeenten in het werkgebied Noordoost-Brabant.

IBN Productie richt zich op het overnemen van arbeidsintensieve productieprocessen in elke denkbare branche. Dit kan zijn op één van onze eigen productielocaties in Oss, Veghel en Cuijk of bij de opdrachtgever in huis. Zo werken wij o.a. samen met aansprekende klanten als Moooi lampen, Jumbo Supermarkten, Graypants,  Kühne & Nagel, Sligro, Campina en Nespresso.

IBN Productie is voor de vestiging Veghel op zoek naar een

Teamleider Productie (36 uur)

De functie

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van het productieproces. Samen met jouw team bestaande uit een (of meerdere) 1e medewerker(s) en ongeveer 40 tot 60 medewerkers ben je constant bezig met zowel langdurige als kortstondige productie opdrachten. Belangrijk is dat je knelpunten tijdig signaleert, rapporteert en meedenkt in oplossingen hiervoor. Tevens ben je als leidinggevende verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele personeelsbeleid. Je instrueert, motiveert en stimuleert de medewerkers tijdens hun werkzaamheden en in hun persoonlijke ontwikkeling. Alles draait in deze functie om communicatie. Hierbij is het vertonen van voorbeeldgedrag van groot belang. Je rapporteert in deze functie aan de Supervisor Productie.

Functie-eisen, je beschikt over

  • Minimaal een MBO+ werk- en denkniveau.
  • Ervaring binnen een productieomgeving en met het inrichten van productielijnen.
  • Bij voorkeur ervaring met lean manufacturing.
  • Bij voorkeur ervaring met het werken met mensen met een arbeidshandicap.
  • Uitstekend ontwikkelde competenties als leiding geven, samenwerken en plannen en organiseren.

Wij bieden

Onze organisatie biedt je een veelzijdige functie met een salaris tot maximaal €2986,- aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering. Er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling en opleiding binnen de organisatie.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan op de vacature door je motivatiebrief en CV te mailen naar solliciteren@ibn.nl. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met de heer Antoon Vanhouttem (Supervisor) via 0413-282319 of mail naar avanhouttem@ibn.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.