Bekijk IBN Productie op:

Functie:
Teamleider Productie Vestiging Oss

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
IBN Productie
Industrielaan 63
5349 AE Oss

Contactpersoon:
Johan de Laat
0413-282716

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Teamleider Productie Vestiging Oss

Ben jij een resultaat- en oplossingsgerichte teamleider met coachende vaardigheden, ervaring binnen een productieomgeving en met oog voor de ontwikkeling van medewerkers? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Over IBN

IBN bestaat bijna 25 jaar en is met ruim 3.400 medewerkers één van de grootste werkgevers in het noordoosten van Brabant. In deze regio werken we voor diverse opdrachtgevers in een netwerk van zo’n 750 bedrijven. Het is de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden bij het benutten van hun talent en zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Want iemand die werkt, doet mee! Kijk maar eens naar onze filmclip: https://youtu.be/SOjV6w1Lfss

Plaats in de organisatie

Als Teamleider Productie bij IBN werk je binnen het organisatieonderdeel Services bij de Businessunit Productie bij de vestiging Oss. IBN Productie richt zich op het overnemen van arbeidsintensieve productieprocessen in elke denkbare branche. Dit kan zijn op één van onze eigen productielocaties in Oss, Veghel en Cuijk of bij de opdrachtgever in huis. Zo werken wij o.a. samen met aansprekende klanten als Moooi lampen, Jumbo Supermarkten, Graypants, Hero, Kuehne+Nagel, Sligro, Campina en Nespresso.

https://www.ibn.nl/media/3323/onze-organisatie.jpg

Je werk

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van het productieproces. Samen met jouw team bestaande uit een (of meerdere) 1e medewerker(s) en ongeveer 40 tot 60 medewerkers ben je constant bezig met zowel langdurige als kortstondige productie opdrachten. Belangrijk is dat je knelpunten tijdig signaleert, rapporteert en meedenkt in oplossingen hiervoor. Tevens ben je als leidinggevende verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele personeelsbeleid. Je instrueert, motiveert en stimuleert de medewerkers tijdens hun werkzaamheden en in hun persoonlijke ontwikkeling. Alles draait in deze functie om communicatie. Hierbij is het vertonen van voorbeeldgedrag van groot belang. Je rapporteert in deze functie aan de Supervisor Productie.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een MBO+ werk- en denkniveau. Verder heb je ervaring binnen een productieomgeving en met het inrichten van productielijnen. Ervaring met lean manufacturing is een pré. Evenals ervaring met het werken met mensen met een arbeidshandicap. Competenties zoals leiding geven, samenwerken en plannen en organiseren zijn uitstekend ontwikkeld. 

Ons aanbod

Onze organisatie biedt je een veelzijdige functie met een salaris tot maximaal €2986,- aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering. Er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling en opleiding binnen de organisatie.

Meer informatie of solliciteren

Is je belangstelling gewekt? Klik op de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie voor 24 juni as.

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met de heer Johan de Laat via 0413-282716.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.