Bekijk Van Spaendonck Online op:

Functie:
Teamleider Salarisadministratie

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
Van Spaendonck Online
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Contactpersoon:
Afke Vissers
013 – 303 1600

Plaatsingsdatum:
28/11/2018

Teamleider Salarisadministratie

Zie jij waar kansen liggen om de dienstverlening verder te optimaliseren? En weet jij jouw team op een inspirerende wijze daarin mee te krijgen? Ben jij een People Manager met een duidelijke visie op klantgericht werken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Als Teamleider bij Van Spaendonck Online heb je een gedegen kennis op het gebied van salaris- en personeelsadministraties en ben jij de inhoudelijke expert op de afdeling. Binnen Van Spaendonck Online staat de klant centraal; dit begrijp jij als geen ander en je weet dit door te vertalen naar een concrete visie en acties binnen de teams.

Je zet een duidelijke koers uit binnen het team en je zorgt voor borging en sturing op duidelijke doelstellingen. Daarnaast leidt je projecten op het gebied van het verbeteren van de dienstverlening en bezoek je regelmatig onze klanten. Een veelzijdige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden!

Van Spaendonck Online

Als Teamleider kom je te werken bij Van Spaendonck Online (VSO), onderdeel van Van Spaendonck Services, in Tilburg. VSO is al meer dan 50 jaar deskundig op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. Deze jarenlange ervaring en deskundigheid is binnen Van Spaendonck Services gebruikt voor de ontwikkeling van Loket.nl, de slimme online applicatie voor salaris en personeel. Dat VSO voor de salarisverwerking gebruik maakt van Loket.nl, zal je dan ook vast niet verbazen.

VSO verwerkt zo’n 30.000 jaaropgaven per jaar, voor ongeveer 1.000 klanten. Dit betreft zowel grote internationaal opererende organisaties als lokale MKB-ondernemingen. Samen met je manager en 12 salarisadministrateurs- en adviseurs van VSO zal jij klanten optimaal ondersteunen om de dienstverlening nog verder te optimaliseren. Precies passend bij de wensen van de klant. 

De relatie met Loket.nl

VSO is het modelkantoor van de applicatie Loket.nl. Dit betekent dat alle nieuwe ontwikkelingen binnen Loket.nl worden getest en als eerste geïmplementeerd worden bij VSO. Dat betreft niet alleen software updates, maar ook nieuwe functionaliteiten en betaversies van nieuwe releases. Na een release van updates krijg je direct respons van je klanten. Door dit directe klantcontact van VSO ben je voor Loket.nl een belangrijke bron voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

Wij bieden

Een dynamische functie waarbij een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit, creativiteit en helikopterview en ruimte is om uitdagingen op jouw eigen manier op te pakken en vorm te geven. Je komt te werken binnen een vooruitstrevende organisatie, waar samenwerking de sleutel tot succes is.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denk niveau en bent in het bezit van het diploma PDL en VPS.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een team en/ of projecten (en project teams).
  • Je communiceert op een open duidelijke manier in samenwerkingen.
  • Je bent standvastig en overtuigend richting klanten en collega’s.
  • Klantgericht werken is voor jou vanzelfsprekend en je legt makkelijk nieuwe contacten.
  • Je neemt vakinhoudelijke kennis en ervaring over salarissen mee. Je bent namelijk voor collega’s het eerste aanspreekpunt op dat vlak.
  • Ervaring met de salaris- en personeelsadministratie in Loket.nl is een pré.
  • Heb je nog geen leidinggevende ervaring maar herken je je wel in het profiel en heb je een duidelijk beeld van hoe jij deze rol zou invullen? Dan nodigen wij je uit om te reageren.

Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en winstdelingsregeling. De standaard arbeidsduur is 36 uur per week.

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden van deze rol? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Je kunt je sollicitatie versturen via de sollicitatiebutton.

Mocht je meer informatie willen hebben dan kun je contact opnemen met Afke Vissers, manager VSO (013-3031600).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.