• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

15/10/2019

Internationaal Field Service Engineer

Ben jij een technische en klantgerichte Field Service Engineer die overal een oplossing voor heeft? Beheers jij de Engelse taal uitstekend, en ben je bereid om frequent te reizen? Dan is dit jouw functie! Lees verder en solliciteer.

15/10/2019

Onderhoudsmonteur Procestechniek

Essity in Gennep is op zoek naar een onderhoudsmonteur voor de dagdienst. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit?  Dan maken wij graag kennis met jou!

14/10/2019

Servicemonteur regio Noord-Holland

Hoefnagels Safety Services, zoekt voor de regio Noord-Holland Servicemonteurs die op zoek zijn naar een afwisselende en niet standaard baan binnen een organisatie die volop in beweging is! Benieuwd? Lees dan snel verder..

10/10/2019

Werkvoorbereider / Productieplanner

Ben jij de Werkvoorbereider / Productieplanner die zorgt voor een optimale flow in ons productieproces, vanaf onze buislaser tot en met stoffering en eindassemblage van het meubilair? Ben jij, net als VDS Culemborg, trots is op het maken van mooie, kwalitatief hoogwaardige producten? Solliciteer dan bij ons!

08/10/2019

Service Monteur Internationaal

ETF Machinefabriek B.V. (Nederweert) zoekt een Service Monteur Internationaal voor het uitvoeren van servicewerkzaamheden voor onze attracties voor de amusement industrie en onze tapijtverwerkingsmachines. Ben jij de alleskunner die wij zoeken voor de meest fantastische projecten all over the World?

02/10/2019

Application Engineer Automation

Schunk (’s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Application Engineer Binnendienst om de klanten vanuit technische kennis te adviseren over Schunk automatiserings projecten en daarnaast zorg te dragen voor alle werkzaamheden rondom offerte- en ordertrajecten.

01/10/2019

Mechanical Engineer

Essity in Gennep is op zoek naar een Mechanical Engineer die verantwoordelijk is voor het continu verbeteren van de technische staat van de machines op mechanisch gebied. Op basis van diepgaande analyse van structurele problemen draag je oplossingen aan. Heb jij een sterk probleemoplossend vermogen en al enkele jaren ervaring met mechanisch onderhoud? Wil jij werken bij een toonaangevend productiebedrijf dat veel waarde hecht aan innovatie en duurzaamheid? Dan komen wij graag in contact met jou!

30/09/2019

Electrical Engineer

Essity in Gennep is op zoek naar een Electrical Engineer die verantwoordelijk is voor het continu verbeteren van de technische staat van de machines op elektrotechnisch gebied. Op basis van diepgaande analyse van structurele problemen draag je oplossingen aan. Heb jij een sterk probleemoplossend vermogen en al enkele jaren ervaring met productiesystemen? Wil jij werken bij een toonaangevend productiebedrijf dat veel waarde hecht aan innovatie en duurzaamheid? Dan komen wij graag in contact met jou!

27/09/2019

Technisch Operator (ploegendienst circa 34 uur per week)

Essity in Gennep is op zoek naar Technische Operators. Als Technisch Operator ben je er verantwoordelijk voor dat de productielijnen goed zijn afgesteld en productieaantallen worden behaald! Met jouw bijdrage zorgt Essity dagelijks voor hygiëne en welzijn van 500 miljoen mensen. Wil jij in een hoogtechnologische omgeving werken met innovatieve technieken? Solliciteer en kom ons team versterken!

24/09/2019

Montage Monteur (Buitendienst)

Hoefnagels Branddeuren in Tilburg is op zoek naar een constructiebankwerker. Wat is jouw uitdaging als Constructiebankwerker?

24/09/2019

Constructiebankwerker

Hoefnagels Branddeuren in Tilburg is op zoek naar een constructiebankwerker. Wat is jouw uitdaging als Constructiebankwerker?

20/09/2019

Medewerker Technische dienst

Jos van den Bersselaar Constructie BV is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in de techniek waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot een breed opgeleide technicus? Lees dan snel verder of solliciteer direct zonder CV!

20/09/2019

Lasser

Jos van den Bersselaar Constructie BV is op zoek naar een lasser MIG/MAG om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Wil jij een veelzijdige baan in de techniek waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot een top lasser? Lees dan snel verder of solliciteer direct zonder CV!

19/09/2019

Technisch Administratief Medewerker voor Engineering Afdeling

2Connect in Waalwijk is op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker voor de afdeling Engineering. Wil jij werken bij een internationaal bedrijf met expertise in verbindingsoplossingen? Ben jij administratief sterk en heb je affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

09/09/2019

Leerling Sondeermeester

MOS Grondmechanica in Helmond is ter versterking van de buitendienst op zoek naar een Leerling Sondeermeester. Ben jij een Vrachtwagenchauffeur met ambitie in (grond)mechanica? Of een Grondwerker of Loonwerker die opgeleid wil worden tot vakspecialist? Dan is dit jouw kans!

04/09/2019

Process Engineer

Cedo Recycling te Geleen is op zoek naar een gedreven Process Engineer die vanuit zijn deskundigheid en uitgebreide praktijkervaring in lean manufacturing ons productie proces naar een hoger niveau brengt.

22/08/2019

ONDERHOUDSMONTEUR

CeDo, gevestigd in Geleen heeft een vacature voor een initiatiefrijke onderhoudsmonteur. Jij krijgt de vrijheid om met originele oplossingen te komen om problemen op te lossen. Ben jij de Mac Gyver die wij zoeken?

22/08/2019

Elektromonteur

Cedo, gevestigd in Geleen is op zoek naar een Elektromonteur ter versterking van de technische dienst. Word jij gelukkig van een direct dienstverband, super veel afwisseling en een vaste standplaats lekker dichtbij huis? Dan is dit jouw baan!

© Copyright - Primatch