• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

30/07/2021

Technisch Beheerder Dordrecht

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en heb jij de juiste skills om het serviceteam aan te sturen? Lees verder en solliciteer bij Optisport!

27/07/2021

Installateur Werktuigbouwkundige Installaties

We zoeken dus een man of vrouw die past bij onze ervaren Installateurs Kees en Jos. Je hoeft geen kopie te zijn; liever niet… Wel heb je als installatiemonteur in de WTB werkervaring opgedaan en bent nu toe aan je 2e, 3e of gewoon volgende stap als werktuigbouwkundige installateur. Ben je op zoek naar nieuwe technische uitdagingen, verdieping in je werk en wil je niet alledaagse kwalitatieve projecten maken op bijzondere locaties? Wil je daarnaast ook de carrière ladder beklimmen i.p.v. alleen de ladder op de bouw? Lees dan verder en ontdek zelf of ons bedrijf bij jou past.

22/07/2021

Teamleider Productie- Afdeling Verpakkingen

Döhler in Oosterhout is op zoek naar een Teamleider Productie voor de verpakkingslijnen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het productieproces. Heb jij kennis van productielijnen en ben je sterk in het behalen van kwaliteits- en efficiency doelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

15/07/2021

Asset & Projectmanager Techniek

Optisport, bekend van sport- en leisure accommodaties, is voor de regio Noord-Nederland op zoek naar een Asset & Projectmanager Techniek. Je bent verantwoordelijk voor al het groot en klein onderhoud. Heb jij kennis van vastgoedbeheer, installaties en renovatieprojecten en krijg jij energie van technische projecten? Dan drinken we graag een kop koffie met jou!

06/07/2021

Engineer Explosieveiligheid

Artidor Explosion Safety (Geldrop) zoekt een Engineer Explosieveiligheid. Wil je werken bij een innovatieve marktleider in een brede rol met volop ruimte voor eigen initiatieven? Lees dan snel verder en reageer!

 

06/07/2021

Technisch Support Medewerker (Brand)veiligheidssystemen (Weert)

Als technisch support medewerker ben je het eerstelijns aanspreekpunt voor onze klanten en de interne organisatie als het gaat om onze branddetectie, noodverlichts- en ontruimingssystemen. Jouw functie is afwisselend, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en vergt veel van de communicatieve vaardigheden in combinatie met gedegen technische kennis en overtuigingsvermogen. Interesse? Lees dan snel verder!

 

24/06/2021

Constructeur bestaande bouw

Solid Services in Breda is op zoek naar een Constructeur bestaande bouw. Staat jouw kennis van constructies zo vast als een huis? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Gezien de groei van onze jonge en dynamische organisatie, hebben we behoefte aan jou.

24/06/2021

Medewerker Technische Dienst regio Heerenveen

Optisport, bekend van zwembad- en sportaccommodaties, is voor de regio in en rondom Heerenveen, op zoek naar een Medewerker Technische Dienst. Heb jij twee rechterhanden en een opleiding of achtergrond in elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of onderhoud van gebouw gebonden installaties? Heb je veel ervaring of wil je doorleren na jouw opleiding? Kom bij ons werken als Medewerker Technische Dienst!

23/06/2021

Medewerker Technische Dienst Noord-Holland

Heb jij twee rechterhanden en een opleiding of achtergrond in elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of onderhoud van gebouw gebonden installaties? Heb je veel ervaring of wil je doorleren na jouw opleiding? Kom bij ons werken als Medewerker Technische Dienst!

23/06/2021

Tankstation Beheerder (fulltime)

Vollenhoven Olie zoekt een zelfstandige tankstation beheerder die verantwoordelijk is voor de uitstraling en veiligheid van onze AVIA tankstations in de regio Tilburg – Bergen op Zoom. Ben jij handig en zoek je een baan met veel vrijheid? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

09/06/2021

Technisch Verkoop Adviseur – Circulair Funderen

PNL in Tilburg is op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseur. Ben jij een goede gesprekspartner als het gaat over techniek? Klus je zelf graag en heb je daardoor gevoel voor techniek of heb je ervaring met het geven van technisch advies? Dan willen we jou graag spreken. Je kunt direct bij ons beginnen!

09/06/2021

Productiemedewerker (5 ploegen)

Aarts Packaging (Waalwijk) is op zoek naar enthousiaste Productiemedewerkers voor de spuitgietafdeling (5 ploegen). Werk jij graag met geautomatiseerde en gerobotiseerde productieprocessen en ben je toe aan een fijne nieuwe werkomgeving? Kom dan werken bij Aarts Packaging!

28/05/2021

Operator

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt inpak operators en productie operators met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

© Copyright - Primatch