• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

15/04/2021

Senior Adviseur Bouw / Projectmanager

Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenken over het concept van een logistieke operatie en als projectmanager optreden bij de realisatie van een logistiek pand? De rol van Senior Adviseur Bouw op het gebied van logistieke gebouwen bij Groenewout in Breda is uitermate geschikt voor een ervaren en ambitieuze Project Manager. Solliciteer bij Groenewout en begin jouw nieuwe uitdaging!

12/04/2021

Projectleider Elektrotechniek Utiliteit

Bij onze afdeling Utiliteit is plaats voor een energieke en gedreven projectleider met enkele jaren ervaring in deze functie, die zich wil blijven ontwikkelen als manager en streeft naar het next level.

08/04/2021

Afdelingsleider Utiliteit

Bij onze afdeling Utiliteit is plaats voor een energieke en gedreven manager met minimaal 7 jaar ervaring in de functie van (hoofd) projectleider, die zich wil blijven ontwikkelen als mens en manager en daarbij altijd streeft naar het beste.

08/04/2021

Service Technicus regio Zuidwest Nederland

Met jouw technische skills erbij wordt elke tandarts blij. Versterk het team van Henry Schein als Service Technicus (32-40 uur) voor de regio Zuidwest Nederland.

07/04/2021

Assistent Werkvoorbereider

Wij van R & G special products BV in Asperen zoeken een nieuwe collega. Bij ons blijven collega’s lang werken en met klanten hebben we duurzame relaties. Doordat we groeien, kunnen we wel wat hulp gebruiken! Word jij onze nieuwe collega als assistent werkvoorbereider? Die monteur met de ambitie voor een baan binnen of de starter op de arbeidsmarkt. Zoek jij een baan bij een enthousiaste club mensen waar sfeer en samenwerking net zo belangrijk zijn als tevreden klanten? Wij maken graag kennis met jou!

07/04/2021

Sales Engineer Explosieveiligheid

Artidor (Geldrop) zoekt een Sales Engineer Explosieveiligheid. Wil je werken bij een innovatieve marktleider in een brede rol met volop ruimte voor eigen initiatieven?

02/04/2021

Constructiebankwerker

Ben je goed in metaalbewerken? Ben je creatief en hou je van bouwen? Wil je je verder ontwikkelen tot constructiebankwerker/ovenbouwer en zoek je een vaste baan? Blaauw products in Amsterdam zoekt een nieuwe collega. Reageer direct voor meer informatie!

31/03/2021

Sales Engineer Binnendienst (40 uur)

Schunk (’s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Sales Engineer Binnendienst om de klanten vanuit technische kennis te adviseren over Schunk projecten en daarnaast zorg te dragen voor alle werkzaamheden rondom offerte- en ordertrajecten.

30/03/2021

Projectleider Betoninspectie

Ben je op zoek naar een functie als Projectleider Betoninspectie, waarbij jij jezelf al ziet dobberen in een klein bootje onder een reusachtige steiger? Of wil je de lucht in met een hoogwerker om ieder detail van een betonnen constructie te kunnen inspecteren? Vind jij het leuk om alle data te onderzoeken om zo tot het beste advies te komen? Dan ontmoeten wij jou graag!

30/03/2021

Inside Sales Engineer Industriële sensoren

Pepperl+Fuchs is voor de Business Unit ‘Factory Automation’ in Den Bosch op zoek naar een Inside Sales Engineer Industriële sensoren.

30/03/2021

Projectmanager Betonrenovatie

Solid Services in Udenhout is op zoek naar een Projectmanager Beton voor renovatie- en hersteltrajecten. Zoek jij een werkomgeving die bekend staat om zijn Brabantse gemoedelijkheid? Vind jij het een uitdaging om betonrenovatie- of hersteltrajecten te begeleiden van essentiële infrastructurele of industriële werken? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature.

26/03/2021

Technical Support Representative

Zit je in vrije tijd op je MTB of racefiets? Waar je ook zelf aan sleutelt? En heb je graag contact met klanten? Kom dan bij SRAM!

26/03/2021

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Technisch Buro Wissing (Eindhoven) is op zoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij interesse in een breed takenpakket, binnen een informele werksetting?

26/03/2021

Medewerker Technische Dienst regio Noord-Holland

Heb jij twee rechterhanden en een opleiding of achtergrond in elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of onderhoud van gebouw gebonden installaties? Heb je veel ervaring of wil je doorleren na jouw opleiding? Kom bij ons werken als Medewerker Technische Dienst!

11/03/2021

Projectleider

Ben jij die Projectleider die het beste uit zichzelf en ons team naar boven haalt? Denk jij in oplossingen? Dan komen we graag met je in contact!

11/03/2021

Projectvoorbereider

Ben jij graag bij alle projecten betrokken vanaf de aanvraag tot en met de daadwerkelijke uitvoering? Technobeton zoekt voor de regio Rotterdam een Projectvoorbereider die intensief wilt samenwerken met onze Projectleider. Interesse in deze volgende stap? Wij vertellen je graag wie wij als werkgever zijn in een persoonlijk gesprek!

09/03/2021

Projectleider

Door de aanhoudende vraag naar onze hoogwaardige A-merk klimaatoplossingen, die wij professioneel installeren, blijft onze organisatie groeien. Daarom is VD Koudetechniek in Breda voor de afdeling projecten per direct op zoek naar een projectleider.

05/03/2021

Monteurs Nieuwbouw Trailers (E,H, of M)

Berdex Carrosserie- en Handelsonderneming in Wanroij is op zoek naar Monteurs Nieuwbouw Trailers (Electra, Hydraulica of Mechanisch Nieuwbouw). Kom jij met jouw specialisme ons team versterken bij het assembleren van carrosserieën op aanhangwagens, opleggers en truckchassis? Dan drinken we snel een kop koffie, zodat je kan zien wat wij allemaal maken!

02/03/2021

Werkvoorbereider regio Ede

Zorg jij het liefst dat alles goed geregeld en gepland is? Optisport zoekt voor de regio Ede e.o. een werkvoorbereider met technische affiniteit. Mogen wij jou vertellen waarom Optisport een leuke werkgever is?

26/02/2021

Monteur

Word jij blij van sleutelen? Wil jij samen met een team van gezellige collega’s landbouwmachines bouwen? Reageer dan nu en we laten je zien waarom Ploeger in Roosendaal de plek voor jou is!

26/02/2021

Constructiebankmedewerker

Werk jij graag aan verschillende complexe constructies? Heb je ervaring met MIG-lassen en metaalbewerking? Hou je van werken in een nette, overzichtelijke werkplaats met goed materiaal? Reageer dan nu en wij laten je zien waarom Ploeger in Roosendaal de plek voor jou is!

19/02/2021

Project Engineer Carrosseriebouw

Wil jij elke dag uitgedaagd worden bij je technisch ontwerp- en tekenwerk? Is de carrosseriebouw echt iets voor jou? En wil je bij de opdrachten van nationale en internationale klanten betrokken blijven tot aan de oplevering? Lees dan snel onze vacature voor Project Engineer bij Berdex.

18/02/2021

Werkvoorbereider regio Rotterdam

Zorg jij het liefst dat alles goed geregeld en gepland is? Optisport zoekt voor de regio Rotterdam e.o. een werkvoorbereider met technische affiniteit. Mogen wij jou vertellen waarom Optisport een leuke werkgever is?

© Copyright - Primatch