• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

18/02/2019

BADKAMER MONTEUR

Lindhout Badkamers in Bergen op Zoom is op zoek naar een Badkamer Monteur. Heb jij allround ervaring in de installatietechniek. En zoek je een vaste baan in loondienst met eer van je werk en West-Brabant als werkgebied? Dan is dit jouw baan!

15/02/2019

WERKVOORBEREIDER TECHNISCH ONDERHOUD

Optisport in Tilburg is op zoek naar een werkvoorbereider in de techniek! Heb jij ervaring met het inplannen en voorbereiden van groot onderhoud en revisies? Beschik jij daarnaast over het talent om een team samen te stellen om een gezamenlijk belang te realiseren? Word dan de nieuwe collega op de afdeling Maintenance!

05/02/2019

ENGINEER / 3D TEKENAAR

Instra zoekt een Engineer / 3D Tekenaar voor het ontwerpen en ontwikkelen van de technische producten voor de bedrijfswagen- en werkplaatsinrichting van klanten. Komt dit uit jouw handen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

31/01/2019

INSPECTEUR SPEELTOESTELLEN

Ben jij de oplossingsgerichte inspecteur voor speel- en sporttoestellen? Dan willen wij graag koffie met je drinken!

31/01/2019

PRODUCT MANAGER

Word jij enthousiast van een hands-on functie binnen een informele, dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is? Join our crew!

30/01/2019

ALLROUND MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg is op zoek naar een Allround Medewerker Technische Dienst. Wil jij meegroeien in een bedrijf waar techniek en innovatie hand in hand gaan? Kom dan ons team versterken als Allround Medewerker Technische Dienst!

25/01/2019

OPERATOR

Delicia in Tilburg, de grootste producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks, zoekt Operators met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

24/01/2019

MONTEUR (E&I)

Solvay Chemie gevestigd in Herten, heeft een vacature voor een Monteur (E&I) (dagdienst). Zorg jij samen met jouw collega’s voor het gehele onderhoud van productie installaties en verhelp jij storingen aan machines en installaties? Ben jij een kei op elektrotechnisch gebied en heb jij ook WTB affiniteit, dan ben jij de collega die wij zoeken.

11/01/2019

SALES ENGINEER BUITENDIENST OOST MIDDEN NEDERLAND

Pepperl+Fuchs is op zoek naar een accountmanager buitendienst voor de divisie ‘Factory Automation’ in de regio Oost Midden Nederland.

28/12/2018

ALLROUND TECHNISCH MEDEWERKER BUITENDIENST

Ga jij graag op pad en wil jij werken met echte techniek, met zowel wtb als elektronica? Is het voor jou elke keer weer een uitdaging om de klant de beste service te bieden? Kom dan ons team versterken bij Eco Steam and Heating Solutions, in Tilburg als Allround Technische Medewerker Buitendienst!

28/12/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een échte commerciële aanpakker met een technisch hart en op zoek naar een nieuwe stap in de binnendienst? Ben jij daarnaast sterk in het plannen en organiseren van verschillende werkzaamheden en functioneer jij goed in een hectische omgeving? Dan is Eco Steam and Heating, in Tilburg, op zoek naar jou!

21/12/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst (tweeploegendienst) met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Heb jij relevante ervaring als Medewerker Technische Dienst of Monteur bij een productiebedrijf? Dan is dit misschien wel jouw baan!

21/12/201818

OPERATIONAL BUYER

Machinefabriek Gebrs. Frencken is op zoek naar een Operational Buyer.

13/12/2018

BUSINESS UNIT MANAGER PRODUCTIE (LID MT)

Sta je op een kruising in je loopbaan en ben jij een Sociaal bevlogen Operationeel, – of Productiemanager? Zie je medewerkers met een afstand op de arbeidsmarkt als volwaardige collega’s? Én zoek je een rol op het snijvlak van productiemanagement, kwaliteitsdenken, lean-manufacturing en sociaal ondernemen? Dan zoekt IBN Productie jou!

11/12/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Je wil je ideeën werkelijkheid laten worden …
… en tegelijkertijd je grenzen verleggen?

Dan ben je bij Pepperl-Fuchs aan het juiste adres! Ze bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen.

05/12/2018

TEAMLEIDER FREZEN

Heb je ruime ervaring als frezer en ambieer je een coachende rol? Optiwa (Reuver) zoekt een Teamleider Frezen!

 

03/12/2018

PRODUCTION ENGINEER

Ben jij graag de spil tussen klant, engineering, kwaliteit en assemblage? Frencken Mechatronics zoekt een Production Engineer!

 

30/11/2018

TECHNISCH PROJECTMANAGER

Den Braven Benelux is op zoek naar een Technisch Projectmanager voor de twee productielocaties in Oosterhout en Giessen. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in het leiden van projecten in een productieomgeving? En wil je graag werken voor een vooruitstrevende organisatie? Dan is dit misschien wel jouw baan!

23/11/2018

CHEF WERKPLAATS

Gun Jan zijn pensioen en kom hem opvolgen als Chef Werkplaats bij J.A. van Gisbergen B.V.in Hooge Mierde.

© Copyright - Primatch