• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

17/10/2018

PRODUCTONTWIKKELAAR / PROCESTECHNOLOOG

Ben je op zoek naar een afwisselende functie, wil je verantwoordelijkheden hebben en ben jij die gedreven, zelfstandige en klantgerichte Productontwikkelaar/Procestechnoloog? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17/10/2018

TANKOPLEGGER MONTEUR

Burg Service in Barneveld is op zoek naar een Tankoplegger Monteur. Heb jij ervaring in de metaal en affiniteit met lassen, slijpen, constructie-, bank- en plaatwerk? Dan is dit misschien wel jouw baan!

17/10/2018

LICHT/LUCHT MONTEUR

Burg Service in Barneveld is op zoek naar een Licht / Lucht Monteur. Heb jij ervaring in elektro of autotechniek, en wil je méér dan alleen storingen verhelpen en reparatiewerk doen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

12/10/2018

MONTEUR

Heb jij ervaring als Monteur en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

08/10/2018

MATERIAL HANDLER

Ben jij accuraat, werk je graag in teamverband en wil je aan de slag in een high tech omgeving? Frencken Mechatronics zoekt een Material Handler!

05/10/2018

INSPECTEUR SPEELTOESTELLEN

Ben jij de oplossingsgerichte inspecteur voor speel- en sporttoestellen? Dan willen wij graag koffie met je drinken!

05/10/2018

PRODUCTONTWIKKELAARS

In verband met uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is het familiebedrijf Peeters Produkten BV, producent van o.a. het A-merk Duo Penotti, op zoek naar Productontwikkelaars ter versterking van haar team.

19/09/2018

FACILITAIR MEDEWERKER

Vollenhoven Olie zoekt een enthousiaste fulltime Facilitair Medewerker. Ben jij zelfstandig, met name erg handig en zoek je een baan waarbij je graag onderweg bent? Lees dan snel verder…

14/09/2018

CONSULTANT MAINTENANCE ENGINEERING

CMS Asset Management (‘s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Consultant Maintenance Engineering, ter uitbreiding van het team. Wil jij je continu blijven ontwikkelen en bepaal jij graag zelf hoe jouw agenda eruit ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

04/09/2018

MEEWERKEND VOORMAN BIJ NIFEM

Sta jij graag aan het roer in onze werkplaats waar we houten maatwerk winkelinrichtingen maken? Solliciteer op de vacature voor Meewerkend Voorman bij NIFEM in Almelo!

03/09/2018

ALLROUND MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Carltech BV, in Maarheeze, is op zoek naar een allround technicus! Een veelzijdige combinatierol in de binnendienst en buitendienst, waarin je verantwoordelijk bent voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden voor onze gasanalyse toepassingen. Interessant? Lees dan snel verder.

31/08/2018

COMMERCIEEL TECHNISCH PROJECT MEDEWERKER

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een Commercieel Technisch Project Medewerker voor het maken van perfecte calculaties, kom jij ons team versterken waarmee jij voor ons mooie projecten gaat winnen?

31/08/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR NEDERLAND

Warema, gevestigd in Weert, zoekt een Technisch Adviseur die niet alleen onze bestaande klanten kan adviseren over lopende offertes maar ook nieuwe kansen creëert en signaleert!

31/08/2018

CNC DRAAIER

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een ervaren CNC draaier. Ben jij de vakman die wij zoeken?

24/08/2018

MACHINE OPERATOR CNC MACHINES

Brokx-Schalken BV in Tilburg zoekt een Machine Operator voor onze CNC machines: de grootste staaldraad buigcapaciteit van de Benelux die staaldraad buigen tot ruim 18.000 producten voor de verlichtingsindustrie, rekken, kooien enzovoorts.

24/08/2018

MEDEWERKER MALLEN, MODELLEN EN GEREEDSCHAPMAKER

Brokx Schalken zoekt een medewerker mallen, modellen en gereedschapmaker op LTS/MTS niveau WTB met enkele jaren werkervaring. Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

24/08/2018

TECHNISCH MAGAZIJNMEDEWERKER

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt een Technisch Magazijnmedewerker. Ben jij sterk, gezond en goed met gereedschap? Dan is dit misschien wel jouw baan!

22/08/2018

TECHNISCH ADMINSTRATIEF MAGAZIJNMEDEWERKER

Burg Service in Barneveld is op zoek naar een Technisch Administratief Magazijnmedewerker. Lijkt het jou wat om magazijnwerk en kantoorwerk te combineren en heb je bij voorkeur kennis van metaal? Dan is dit misschien wel jouw baan!

21/08/2018

OPERATOR (TWEE PLOEGENDIENST)

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar Operators in twee ploegendienst. Je kunt in een paar minuten solliciteren. Een cv is niet verplicht!

21/08/2018

MENGER / PRODUCTIEMEDEWERKER

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar Mengers / Productiemedewerkers in twee ploegendienst. Je kunt in een paar minuten solliciteren. Een cv is niet verplicht!

17/08/2018

PROJECT MANAGER ENGINEERING

Ben jij in staat om met je technische kennis, gevoel voor planning en financiën onze innovatieve en complexe projecten tot een goed einde te brengen? Ben jij klantgericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zijn we op zoek naar jou!

16/08/2018

(LEERLING) TANKCONTAINER MONTEUR

Burg Service in Moerdijk is op zoek naar Tankcontainer Monteurs. Graag nodigen we ervaren Monteurs én Leerling Monteurs uit om bij Burg Service het vak te leren. Solliciteren kan al binnen een paar minuten, een cv is niet nodig!

20/07/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST GIESSEN

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je kunt solliciteren met je iPad of smartphone, een cv mag maar is niet verplicht!

© Copyright - Primatch