• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

01/08/2019

INSTALLATIEMONTEUR

Lindhout in Bergen op Zoom is op zoek naar een Installatiemonteur. Heb jij ervaring in de installatietechniek en zoek je een vast dienstverband in de regio West-Brabant? Dan is dit jouw baan!

17/07/2019

ALLROUND MONTEUR

Uniekaas zoekt een Allround Monteur in dagdienst, met kennis van pneumatiek, besturingstechniek, NEN3140 en PLC.

 

11/07/2019

TECHNISCH OPERATOR

Essity in Gennep is op zoek naar Technische Operators. Als Technisch Operator ben je verantwoordelijk dat de productielijnen goed zijn afgesteld en productieaantallen worden behaald! Met jouw bijdrage zorgt Essity dagelijks voor hygiëne en welzijn van 500 miljoen mensen. Kom jij het team versterken?

 

04/07/2019

TANKOPLEGGER MONTEUR

In onze werkplaats in Barneveld bieden we een one-stop-service voor alle merken van tankopleggers. Op deze vestiging zijn we per direct op zoek naar een Tankoplegger Monteur. Heb jij ervaring in de metaal en affiniteit met lassen, slijpen, constructie-, bank- en plaatwerk? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

 

20/06/2019

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Bostik Benelux is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst (twee ploegendienst). Heb jij kennis van mechanica en elektrotechniek en ben je op zoek naar een vast dienstverband? Dan is dit jouw baan!

18/06/2019

SERVICE MONTEUR

Ga jij graag op pad en wil jij werken met echte techniek, met zowel wtb als elektronica? Is het voor jou elke keer weer een uitdaging om de klant de beste service te bieden? Kom dan ons team versterken bij Eco Steam and Heating Solutions, in Tilburg als Service Monteur!

14/06/2019

TECHNISCH BEHEERDER SPORTBOULEVARD

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en krijg jij energie van het aansturen van het serviceteam? Lees verder en solliciteer!

13/06/2019

PRODUCTONTWIKKELAAR

Brabantia in Valkenswaard zoekt een ondernemende productontwikkelaar die breed kan denken en dromen, maar ideeën ook snel en handig doorvertaalt naar commerciële productconcepten. Is dit de baan voor jou? Lees dan snel verder!

11/06/2019

LIJNOPERATOR

Kun jij de verantwoordelijkheid voor jouw verpakkingslijn dragen? Uniekaas zoekt teamplayers, met coachende vaardigheden, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

21/05/2019

STARTER TECHNIEK

Essity in Gennep is op zoek naar starters! Heb jij een MBO opleiding gedaan en heb jij interesse om te werken in de techniek? Ga dan in gesprek met Frans-Willem Dieleman en kom in aanmerking voor een gave startersfunctie met diverse opleidingsmogelijkheden gericht op werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek, autotechniek of procestechniek!
Heb je geen technische opleiding gevolgd en wel technisch inzicht en misschien ook wat persoonlijke ervaring met techniek, dan staat de deur bij Essity voor jou open.

21/05/2019

MONTAGE MEDEWERKER

Schellenbach in Raamsdonksveer is op zoek naar een Allround Montage Medewerker! Heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en word jij door je collega’s ook wel handige Harry genoemd? Zorg jij ervoor dat jouw werk daadwerkelijk als visitekaartje voor ons bedrijf wordt gepresenteerd? Dan zoeken wij jou!

© Copyright - Primatch