• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

05/12/2018

TEAMLEIDER FREZEN

Heb je ruime ervaring als frezer en ambieer je een coachende rol? Optiwa (Reuver) zoekt een Teamleider Frezen!

 

03/12/2018

PRODUCTION ENGINEER

Ben jij graag de spil tussen klant, engineering, kwaliteit en assemblage? Frencken Mechatronics zoekt een Production Engineer!

 

30/11/2018

TECHNISCH PROJECTMANAGER

Den Braven Benelux is op zoek naar een Technisch Projectmanager voor de twee productielocaties in Oosterhout en Giessen. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in het leiden van projecten in een productieomgeving? En wil je graag werken voor een vooruitstrevende organisatie? Dan is dit misschien wel jouw baan!

28/11/2018

ALLROUND TECHNISCH MEDEWERKER BUITENDIENST

Ga jij graag op pad en wil jij werken met echte techniek, met zowel wtb als elektronica? Is het voor jou elke keer weer een uitdaging om de klant de beste service te bieden? Kom dan ons team versterken bij Eco Steam and Heating Solutions, in Tilburg als Allround Technische Medewerker Buitendienst!

28/11/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL VERKOOPADVISEUR BINNENDIENST

Je wil je ideeën werkelijkheid laten worden …
… en tegelijkertijd je grenzen verleggen?

Dan ben je bij Pepperl-Fuchs aan het juiste adres! We bieden je voldoende ruimte voor je ideeën, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en spannende uitdagingen.

23/11/2018

CHEF WERKPLAATS

Gun Jan zijn pensioen en kom hem opvolgen als Chef Werkplaats bij J.A. van Gisbergen B.V.in Hooge Mierde.

23/11/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een échte commerciële aanpakker met een technisch hart en op zoek naar een nieuwe stap in de binnendienst? Ben jij daarnaast sterk in het plannen en organiseren van verschillende werkzaamheden en functioneer jij goed in een hectische omgeving? Dan is Eco Steam and Heating, in Tilburg, op zoek naar jou!

13/11/2018

WERKVOORBEREIDER

Bouwgroep De Nijs – Soffers in Hoogerheide is op zoek naar een Werkvoorbereider. Heb jij MBO+ / HBO werk- en denkniveau en wil je graag werken aan mooie projecten in West-Brabant en omstreken? Dan is dit jouw baan!

12/11/2018

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Frencken Mechatronics (Eindhoven) zoekt een Supply Chain Engineer die een bijdrage gaat leveren aan de professionalisering en groei van Frencken.

02/11/2018

WERKVOORBEREIDER / PROJECTMANAGER INTERIEURBOUW

Ben jij een enthousiaste en allround WTB-er met een can-do mentaliteit? Wil je werken met de mooiste materialen en technieken? Dan zoeken wij jou en willen we graag koffie met je drinken!

29/10/2018

ERVAREN PROJECTLEIDER BODEMONDERZOEK

Ben jij een Projectleider die enthousiasme en gedrevenheid combineert met kennis van zaken en dat kan overdragen op klanten en collega’s? Dan wil Mateboer Milieutechniek B.V. op korte termijn met je kennismaken.

26/10/2018

COMMERCIEEL TECHNISCH PROJECT MEDEWERKER

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een Commercieel Technisch Project Medewerker voor het maken van perfecte calculaties, kom jij ons team versterken waarmee jij voor ons mooie projecten gaat winnen?

25/10/2018

TEAMLEADER ASSEMBLY

Frencken Mechatronics (Eindhoven) zoekt een Teamleader Assembly, die zich gaat richten op verbeterprocessen, die het productieproces overziet en keuzes kan maken. Wil je een team van 10-15 collega’s in de high tech assemblage aansturen?

 

24/10/2018

TEAMLEIDER KWEKERIJEN

Ben jij een resultaat- en oplossingsgerichte teamleider met een stimulerende manier van leidinggeven, geduld en ervaring binnen een kwekerij? Dan zoeken wij jou en komen we graag met je in contact.

23/10/2018

TEAMLEIDER PRODUCTIE

Ben jij een resultaat- en oplossingsgerichte teamleider met coachende vaardigheden en ervaring binnen een productieomgeving. En zoek je een omgeving waar je maatschappelijk verschil kan maken? Dan zoeken wij jou!

23/10/2018

SENIOR PRODUCTION ENGINEER

Ben jij graag de spil tussen klant, engineering, kwaliteit en assemblage? Teken jij voor het technisch onderhoud en de optimalisatie van assemblage en productie? Durf je hiervoor de verantwoordelijkheid te dragen? Welkom bij Frencken Mechatronics!

23/10/2018

AFDELINGSLEIDER

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt een Afdelingsleider met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

22/10/2018

AFDELINGSHOOFD (3PLOEGEN)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Saturn petcare in Hattem heeft een vacature voor de functie van Afdelingshoofd in een 3-ploegendienst.

17/10/2018

PRODUCTONTWIKKELAAR / PROCESTECHNOLOOG

Ben je op zoek naar een afwisselende functie, wil je verantwoordelijkheden hebben en ben jij die gedreven, zelfstandige en klantgerichte Productontwikkelaar/Procestechnoloog? Dan zijn wij op zoek naar jou!

12/10/2018

MONTEUR

Heb jij ervaring als Monteur en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

11/10/2018

PROJECTLEIDER / CERTIFICATIEMANAGER

Voor ons betrokken en vakkundige team in Zoetermeer zijn we vanwege onze ambitieuze groeidoelstellingen op zoek naar een Projectleider / Certificatiemanager.

05/10/2018

INSPECTEUR SPEELTOESTELLEN

Ben jij de oplossingsgerichte inspecteur voor speel- en sporttoestellen? Dan willen wij graag koffie met je drinken!

05/10/2018

PRODUCTONTWIKKELAARS

In verband met uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is het familiebedrijf Peeters Produkten BV, producent van o.a. het A-merk Duo Penotti, op zoek naar Productontwikkelaars ter versterking van haar team.

19/09/2018

FACILITAIR MEDEWERKER

Vollenhoven Olie zoekt een enthousiaste fulltime Facilitair Medewerker. Ben jij zelfstandig, met name erg handig en zoek je een baan waarbij je graag onderweg bent? Lees dan snel verder…

14/09/2018

CONSULTANT MAINTENANCE ENGINEERING

CMS Asset Management (‘s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Consultant Maintenance Engineering, ter uitbreiding van het team. Wil jij je continu blijven ontwikkelen en bepaal jij graag zelf hoe jouw agenda eruit ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

© Copyright - Primatch