• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

17/08/2018

PROJECT MANAGER ENGINEERING

Ben jij in staat om met je technische kennis, gevoel voor planning en financiën onze innovatieve en complexe projecten tot een goed einde te brengen? Ben jij klantgericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zijn we op zoek naar jou!

16/08/2018

(LEERLING) TANKCONTAINER MONTEUR

Burg Service in Moerdijk is op zoek naar Tankcontainer Monteurs. Graag nodigen we ervaren Monteurs én Leerling Monteurs uit om bij Burg Service het vak te leren. Solliciteren kan al binnen een paar minuten, een cv is niet nodig!

20/07/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST GIESSEN

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je kunt solliciteren met je iPad of smartphone, een cv mag maar is niet verplicht!

19/07/2018

PLOEGLEIDER KUNSTSTOFINDUSTRIE

Aarts Plastics in Waalwijk heeft een vacature voor een ploegleider (5-ploegendienst) met ervaring in de kunststoffenindustrie voor dagelijkse leiding aan 4 ploegmedewerkers, kwaliteitscontrole en werkvoorbereiding. Durf jij deze mooie uitdaging aan?

18/07/2018

KEUKENMONTEUR

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt een keukenmonteur met regio Amsterdam als werkgebied. Een fulltime job, direct dienstverband met werkbus en gereedschap van de zaak. Interesse? Dan kun je in een paar minuten solliciteren. Een cv mag, maar is niet verplicht!

18/07/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je kunt solliciteren met je iPad of smartphone, een cv mag maar is niet verplicht!

18/07/2018

SENIOR DESIGNER

Industrial Product/Concept Designer (sr.) gezocht! Maak jij met jouw ontwerpen het leven mooier, gemakkelijker, beter en duurzamer? Is je antwoord ja, lees dan verder want dan zijn we op zoek naar jou!

17/07/2018

MONTEUR INTERIEURBOUW

Zoek je afwisseling, stuur je graag mensen aan en wil jij mooie tuincentra inrichten en afmonteren? Solliciteer en word monteur interieurbouwer bij NIFEM in Almelo!

13/07/2018

BOUWKUNDIG ADVISEUR NEW BUSINESS DEVELOPMENT

Unilin, in Oisterwijk, is op zoek naar een (startende) bouwkundige Academicus voor de afdeling New Business Development. In deze brede rol geef jij zelfstandig advies en leid je de mooiste projecten op het gebied van product, proces en dienstontwikkeling. Heb jij een brede bouwkundige interesse, lees dan snel verder!

10/07/2018

MONTAGEMEDEWERKER

ALKU (Tilburg) is op zoek naar montagemedewerkers van kunststof kozijnen. Ben jij super handig en heb jij dat kastje al perfect in elkaar zitten voordat de gebruiksaanwijzing open gaat? Belt heel je kennissenkring juist jou om je inzicht en vakmanschap?
Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega monteurs komen handen tekort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

09/07/2018

MACHINE OPERATOR

ALKU (Tilburg) is voor de afdeling Voorbewerking op zoek naar Machine Operators. Heb je ervaring met productiewerk en bedien je met alle gemak een moderne machine? Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega’s op de afdeling voorbewerking komen handen tekort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

09/07/2018

AFMONTAGE MEDEWERKER

ALKU (Tilburg) is op zoek naar productiemedewerkers voor de afmontage. Ben jij goed met je handen en heb je ervaring met productiewerk? Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega’s op de afdeling afmontage komen handen te kort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

09/07/2018

ASSEMBLAGEMEDEWERKER

ALKU (Tilburg) is op zoek naar productiemedewerkers voor de assemblage van draaidelen. Ben jij goed met je handen en heb je ervaring met productiewerk? Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega’s op de afdeling assemblage komen handen tekort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

04/07/2018

INSTALLATIEMONTEUR BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Ben jij die energieke monteur die ervaring heeft met de installatie van beveiligingssystemen? Ben jij op zoek naar de mooiste baan in de beveiliging en toe aan een nieuwe stap? Dan is Blicon, in Gilze, op zoek naar jou!

04/07/2018

CALCULATOR

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een calculator voor het maken van perfecte calculaties, waarmee jij voor ons mooie projecten gaat winnen.

03/07/2018

TECHNISCH MANAGER

Heb jij een technische achtergrond en vind je het een uitdaging om in de recreatiebranche verantwoordelijk te zijn voor techniek en maintenance? Begin dan bij Optisport!

25/06/2018

OPERATOR

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt Inpak Operators met ervaring in de food sector. Kom jij hen helpen er chocolade van te maken?!

22/06/2018

JUNIOR PROJECTMANAGER / WERKVOORBEREIDER

Houd jij van afwisseling en diversiteit in je functie? En wil je mede verantwoordelijk zijn voor projecten op onze accommodaties? Start dan bij onze afdeling Maintenance bij Optisport Exploitaties in Tilburg!

18/06/2018

ONTWERPCOÖRDINATOR DESIGN EN CONSTRUCT

Wij (Hakkers in Werkendam) zijn  op zoek naar een Ontwerpcoördinator Design en Construct. Heb jij een afgeronde opleiding in Civiele Techniek op Universitair niveau en kennis en affiniteit met constructieve waterbouw en mechanica? Dan is dit misschien jouw baan!

18/06/2018

TEAMLEIDER BANKWERKERIJ EN MONTAGE

Is nauwkeurigheid jouw tweede natuur? Beschik je over coachende vaardigheden op de werkvloer? Optiwa (Reuver) zoekt een Teamleider Bankwerkerij en Montage die graag meewerkt aan high tech producten.

08/06/2018

PRODUCTIELEIDER TRAILER & CARROSSERIEBOUW

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een Productieleider voor de Assemblage.

08/06/2018

TECHNISCH ADVISEUR BINNENDIENST

Luxaflex in Hardinxveld-Giessendam is ter uitbreiding op zoek naar een fulltime Technisch Adviseur Binnendienst. Heb jij een afgeronde MBO-opleiding, relevante ervaring en affiniteit met techniek? Dan is dit misschien wel jouw baan!

06/06/2018

TECHNISCH MANAGER

Nyloplast Europe in ’s-Gravendeel is op zoek naar een Technisch Manager. Wil jij een leidinggevende MT-functie waarin je al jouw kennis van Werktuigbouwkunde kunt toepassen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

06/06/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een échte commerciële aanpakker met een technisch hart en op zoek naar een nieuwe stap in de binnendienst? Ben jij daarnaast sterk in het plannen en organiseren van verschillende werkzaamheden en krijg jij energie van goed klantcontact? Dan is Eco Steam and Heating, in Tilburg, op zoek naar jou!

04/06/2018

MIG LASSER (AUTOMAAT)

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een MIG Lasser (automaat).

04/06/2018

INDUSTRIEEL PRODUCT ONTWERPER (IPO)

Ben jij een (startend) Industrieel Product Ontwerper (IPO) en wil jij werken in een omgeving waar WTB en moderne productie samenkomt? Wil jij jezelf als IPO’ er breed ontwikkelen? Dan is VDS Culemborg, op zoek naar jou! Interessant? Neem dan contact op voor een rondleiding in ons bedrijf, waar je een goede indruk krijgt van wie we zijn!

30/05/2018

PROJECTLEIDER

Dentalair Products Nederland is voor de vestiging in Dordrecht op zoek naar een Projectleider (40 uur per week).

30/05/2018

ONTWERPER

Dentalair Products Nederland is voor de vestiging in Dordrecht op zoek naar een Ontwerper (40 uur per week).

22/05/2018

JUNIOR TANKSTATION BEHEERDER

Vollenhoven Olie zoekt een enthousiaste Tankstation Beheerder die verantwoordelijk is voor het onderhoud van al onze AVIA tankstations. Ben jij zelfstandig, erg handig en zoek je een baan met veel vrijheid? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

22/05/2018

CNC OPERATOR

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een CNC Operator met technisch inzicht.

18/05/2018

PROJECT ENGINEER

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een project engineer om onze producten nog beter te maken. Onze producten zorgen voor een perfecte licht- en warmteregeling in ieder gebouw en dragen bij aan een comfortabel binnenklimaat.

18/05/2018

ALLROUND MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Laco zoekt een Allround Monteur Technische Dienst voor de zwembaden in Hoogerheide en de sporthal en zwembaden in Rucphen.

© Copyright - Primatch