• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

16/03/2018

CALCULATOR WEERT

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een calculator voor het maken van perfecte calculaties, waarmee jij voor Warema mooie projecten gaat winnen.

16/03/2018

MEEWERKEND VOORMAN REPARATIE

Burg Service in Moerdijk is op zoek naar een Meewerkend Voorman Reparatie. Heb jij een afgeronde MBO/MTS opleiding en relevante ervaring in de metaal, transport of tankbouw? Dan is dit misschien wel jouw baan!

14/03/2018

TEAMLEIDER VERSPANEN

Wil je sturing geven aan een gemotiveerd team en werken aan complexe, fijnmechanische componenten? Machinefabriek Gebrs. Frencken in Eindhoven zoekt een Teamleider Verspanen die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!

13/03/2018

ACCOUNTMANAGER BELGIË

AMS-Visser (Raamsdonksveer, Nederland) is op zoek naar een Accountmanager voor de verkoop van onze technische hulpmaterialen in België. Ben jij die commerciële persoon in de buitendienst waar wij naar op zoek zijn?

12/03/2018

CNC DRAAIER (2 PLOEGEN)

Is nauwkeurigheid jouw tweede natuur? Optiwa (Reuver) zoekt een CNC Draaier die graag meewerkt aan high tech producten.

26/02/2018

SUPERVISOR TUFT (KUNSTGRAS)

Ben jij een supervisor die zowel kwalitatief als kwantitatief de gehele productie overziet? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je in contact komen!

23/02/2018

CARROSSERIEBOUWER VOOR INNOVATIEVE SYSTEMEN IN DE TRANSPORTSECTOR

Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Bezit jij de kracht van de eenvoud? En vind jij het gaaf om hoogwaardige producten van start tot finish te monteren? Dan ben jij onze carrosseriebouwer die fulltime aan de slag gaat met onze innovatieve producten!

16/02/2018

ALLROUND MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Delicia in Tilburg, ’s werelds grootste producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks, zoekt een Medewerker Technische Dienst met een MBO-opleiding (niveau-4) in de richting mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

15/02/2018

QUALITY EMPLOYEE

Smartwares Group is op zoek naar een tijdelijke Quality Employee (24-32 uur) voor een periode van 6 maanden. Heb jij een passie voor kwaliteit en voor het verbeteren van onze producten? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

09/02/2018

SALES ENGINEER BINNENDIENST

NDS-Seals B.V. is voor de vestiging in Almere op zoek naar een enthousiaste sales collega met ervaring in de techniek. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Er ligt een mooi en gevarieerd takenpakket voor je klaar!

26/01/2018

CONVENTIONEEL / CNC DRAAIER & CNC FREZER

MCS in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is voor de afdeling verspaning op zoek naar een Conventioneel / CNC Draaier en een CNC Frezer. Fulltime baan in dagdienst en een direct dienstverband. Interesse? Reageer binnen een paar minuten online. Een cv mag, maar is niet verplicht.

25/01/2018

CALCULATOR STAALBOUW

Jos van den Bersselaar Constructie BV (Udenhout) zoekt een ervaren calculator die wil gaan rekenen voor specifieke aanvragen van onze klanten. Heb jij een technische achtergrond in werktuigbouwkunde of bouwkunde? En heb je een liefde voor staalbouw? Dan gaan ze graag met je in gesprek!

24/01/2018

TECHNICAL SALES ENGINEER BINNENDIENST

Wil jij techniek en commercie combineren? Ben jij een scherpe onderhandelaar met een goed gevoel voor cijfers? En ben jij zelfstandig na een gedegen inwerkperiode? Dan ben jij onze nieuwe Technical Sales Engineer Binnendienst.

22/1/2018

ENGINEER WTB (STARTER)

Jos van den Bersselaar Constructie BV (Udenhout) is op zoek naar een afgestudeerde werktuigbouwkundige die (verder) carrière wil maken in de staalbouw.

19/01/2018

TEAM LEADER QUALITY CONTROL & ASSURANCE

Smartwares Group B.V. is op zoek naar een Team Leader Quality Control & Assurance met interesse voor wet- en regelgeving.

22/12/2017

ELEKTROMONTEUR, ZELFSTANDIG EN AMBITIEUS

Zet jij je volgende stap als Elektromonteur bij Turific in Tilburg?

22/12/2017

EMVI COÖRDINATOR

Hakkers in Werkendam is op zoek naar een EMVI Coördinator. Heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding en ervaring met EMVI aanbestedingen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

22/12/2017

SENIOR UITVOERDER

Hakkers in Werkendam is op zoek naar een Senior Uitvoerder. Heb jij een afgeronde MBO / HBO opleiding in civiele techniek en minimaal 10 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in constructieve waterbouw? Dan is dit misschien wel jouw baan!

21/12/2017

VOORRAADBEHEERDER / TECHNISCH INKOPER

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een voorraadbeheerder / technisch inkoper die zorgt dat alle werkzaamheden tijdig en met de juiste producten en leveranciers tot stand komen.

21/12/2017

TECHNISCH AUTEUR

DDCom (Veldhoven) zoekt een technisch auteur.

21/12/2017

SERVICEMONTEUR ZWEMBADEN & SPORTACCOMMODATIES

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisureaccommodaties, is voor de regio Noord-West Nederland op zoek naar een veelzijdige servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond!

© Copyright - Primatch