• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

26/02/2020

Projectleider

Hoefnagels Branddeuren (Tilburg) heeft een vacature voor een ervaren projectleider voor de volledige coördinatie en organisatie van complexe projecten op het gebied van brandwerende oplossingen in Nederland. Kom jij ons team versterken?

21/02/2020

Machine Operator (3 ploegen)

Ben jij een ervaren machine operator? Vind je het leuk om onze machines optimaal in te stellen om (papieren) verpakkingen op maat voor onze klanten te produceren, dan zoekt Stempher jou!

19/02/2020

Productontwikkelaar

Delicia in Tilburg, ’s werelds grootste producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks, zoekt een innovatieve Productontwikkelaar, die bijdraagt aan het succes van onze ontwikkelingsafdeling. Ben jij een zelfstandige en kwaliteitsgerichte Productontwikkelaar en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

18/02/2020

Keukenmonteur

Ben jij een Keukenmonteur, Meubelmaker, Klusser of ZZP’er en heb jij minimaal 50 keukens geplaatst? Dan is dit jouw kans om vakspecialist in keukenmontage bij Kvik Amsterdam Westpoort te worden. Werkgebied regio Amsterdam, jouw eigen werkbus en gereedschap van de zaak en een direct dienstverband bij Kvik!

14/02/2020

Medewerker bedrijfsbureau / Werkvoorbereider (32-40 uur)

Franz Kiel (Rijen) is op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau voor het ondersteunen van de afdeling werkvoorbereiding en inkoop. Zorg jij samen met ons voor een perfecte doorstroming van onze producten?

13/02/2020

QESH Coördinator

Cedo te Geleen is op zoek naar een ervaren QESH Coördinator die verantwoordelijk is voor het opzetten, inrichten en bewaken van het kwaliteits-, milieu- en veiligheidsbeleid van onze site.

12/02/2020

Projectleider Afbouw

Wij, Dentalair in Dordrecht, zijn op zoek naar een Projectleider Afbouw. Wil jij op een ondernemende en motiverende manier leidinggeven aan een projectteam en ben jij graag al vanaf het begin betrokken bij de technische uitwerking en voorbereiding? Solliciteer dan nu!

12/02/2020

Maintenance Manager

Cedo te Geleen is op zoek naar een ervaren Maintenance Manager die verantwoordelijk is voor het volledige onderhoud op onze site. Je implementeert een Total Preventive Maintenance (TPM) plan om een optimale bedrijfszekerheid te borgen.

12/02/2020

Technisch Tekenaar

Dentalair in Dordrecht is op zoek naar een technisch tekenaar. Kun jij niet stoppen met tekenen, let jij altijd op details en heb je de ambitie om jezelf door te ontwikkelen binnen Dentalair? Solliciteer nu zonder CV!

07/02/2020

Process Engineer

Cedo Recycling te Geleen is op zoek naar een gedreven Process Engineer die vanuit zijn deskundigheid en praktijkervaring ons productie proces naar een hoger niveau brengt.

06/02/2020

Mechanisch Onderhoudsmonteur 5-ploegen

Essity Gennep is op zoek naar een mechanisch onderhoudsmonteur voor de 5-ploegen. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

24/01/2020

Application Engineer Automation

Schunk (’s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Application Engineer Binnendienst om de klanten vanuit technische kennis te adviseren over Schunk automatiserings projecten en daarnaast zorg te dragen voor alle werkzaamheden romdom offerte- en ordertrajecten.

21/01/2020

Bandenmonteur

Profile Tyrecenter (Venlo) heeft een vacature voor een bandenmonteur. Dit is echt het grote werk want jij monteert en demonteert banden van trucks, landbouwmachines en heftrucks. Ben jij de aanpakker die wij zoeken?

17/01/2020

Software Engineer PLC

ETF Machinefabriek B.V (Nederweert) zoekt wegens uitbereiding van de afdeling software en elektro engineering een Software Engineer PLC.

16/01/2020

Senior Technician Maintenance

Ben jij onze nieuwe collega?! Wij zijn op zoek naar een Sr. Technician binnen onze Process Maintenance afdeling in een high-tech productie omgeving.

16/01/2020

Maintenance Engineer

Ben jij onze nieuwe collega?! Wij zijn op zoek naar een Engineer binnen onze Central Maintenance afdeling; een afwisselende functie in een sterk dynamische afdeling.

 

24/12/2019

Technisch Specialist

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisure accommodaties, is voor de regio West-Nederland (Den Haag, Rotterdam, Amsterdam) op zoek naar een veelzijdig Technisch Specialist met een elektrotechnische achtergrond!

23/12/2019

Projectleider W Installatietechniek Woningbouw Eindhoven

Van Hoften Installatietechniek is op zoek naar een Projectleider W Installatietechniek woningbouw Eindhoven. Wil jij werken bij een innovatieve organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw input belangrijk is voor ons succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

13/12/2019

Onderhoudsmonteur Procestechniek (dagdienst)

Essity in Gennep is op zoek naar een onderhoudsmonteur voor de dagdienst. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

© Copyright - Primatch