• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

02/12/2022

Senior Engineer Sport en Civiel

Hey sportieve techneut, wil jij voor samenwerkingspartners zoals de KNVB, diverse Eredivisieclubs, projectontwikkelaars en verschillende gemeentes jouw creativiteit kwijt in het technisch ontwerpen van sport- en civiele projecten. Met jouw kennis, kunde en ervaring kun je een maatschappelijke bijdrage leveren voor nu en de toekomst, door bijvoorbeeld de jeugd te laten bewegen in de openbare ruimte. Gaat jouw (sport)hart hier sneller van kloppen? Kom dan werken bij KYBYS in Boxtel en zorg voor de nieuwe wereldkampioenen van 2030!

28/11/2022

Monteur op evenementen

Van Overbeek Sanitair is op zoek naar een monteur evenementen voor de opbouw van sanitaire units op oa festivals. Zij zijn in Europa toonaangevend en marktleider op het gebied van verhuur van mobiel, hoog kwalitatief, water gespoeld sanitair. We verzorgen jaarlijks meer dan 200 festivals en evenementen in Europa zoals Lowlands, Tomorrowland, Zwarte Cross en de Grand Prix Formule 1 in Zandvoort. Onze units zijn door ons dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig op locatie geplaatst kunnen worden.
Daar hebben we jou bij nodig, met je praktische instelling en je 2 rechterhanden!

23/11/2022

Technisch Helpdesk Medewerker

Wij, Rensen Gebouw Automatiseerders uit Uden, zijn door de interne switch van onze collega Rick op zoek naar een nieuwe “Rick” voor de rol van Technisch Helpdesk Medewerker. Nee, je hoeft er niet hetzelfde uit te zien maar als je zijn technische kwaliteiten en werkervaring hebt is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan gaan we je alles leren voor deze belangrijke functie binnen ons bedrijf. Dus ben je op zoek naar een bedrijf met korte directe lijnen, duidelijke taal, eerlijk en direct. Een werkgever die beloofd wat hij doet en doet wat hij beloofd? En wil je weten waarom dit bij ons een belangrijke positie is? Lees dan verder.

17/11/2022

Servicetechnicus Utiliteit

De Van Delft Groep uit Nieuwkuijk (Noord-Brabant) zoekt ter uitbreiding van het serviceteam nieuwe collega’s voor de functie Servicetechnicus Utiliteit voor 32 tot 40 uur per week. Ben je op zoek naar een werkgever die naar jou omkijkt? Een werkgever die begrijpt dat er meer is in het leven dan werk? Een werkgever die de kernwaarde familie hoog in het vaandel heeft staan, waar dit voelbaar is en je gemoedelijk via de achterdeur binnenkomt? Wil je werken in de utiliteit waar je service en onderhoud uitvoert aan installaties van kantoren, zorg, onderwijs, logistiek en collectieve energiesystemen? Lees dan verder want wij zoeken collega’s voor de functie Service Technicus Utiliteit voor het team Service & Onderhoud.

09/11/2022

Technisch Manager De Pekelinge

Deze baan heeft alles! Je werkt op een van de mooiste campings in Nederland, iedere dag is anders en met jouw enthousiasme weet je samen met het team de mooiste projecten op het Capfun vakantiepark De Pekelinge in Oostkapelle te realiseren. Van het onderhouden van de zwembaden tot het plaatsen van mobile homes, er valt altijd genoeg te regelen! Met jouw technische interesse en ervaring als manager weet jij de uitdagingen te organiseren.

07/10/2022

Werktuigbouwkundig Schade Expert Brand/CVT

Lengkeek, de dienstverlener in schade-expertise & taxaties, in Rotterdam groeit en is op zoek naar ervaren schade-expert collega’s met een werktuigbouwkundige achtergrond. Jij bent de expert die met passie en enthousiasme expertise- of aanverwante soorten schade opdrachten uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de toedracht en de eventuele schuldvraag bij calamiteiten? Jij zet je bouwkundige expertise in en verliest de wensen van je eindklant niet uit het oog. Ga jij letterlijk “aan” als er een calamiteit (bijv. brand- en stormschade) is? Woon je boven de grote rivieren en ben jij ook in staat om regie te voeren voor je opdrachtgevers? Wil je werk van betekenis? Lees dan verder…

07/10/2022

Bouwkundig Schade Expert Brand/CVT

Lengkeek, de dienstverlener in schade-expertise & taxaties, in Rotterdam groeit en is op zoek naar ervaren schade expert collega’s met een bouwkundige achtergrond. Jij bent de expert die met passie en enthousiasme expertise- of aanverwante soorten schade opdrachten uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de toedracht en de eventuele schuldvraag bij calamiteiten? Jij zet je bouwkundige expertise in en verliest de wensen van je (eind)klant niet uit het oog. Ga jij letterlijk “aan” als er een calamiteit (zoals brand- en stormschade) is? Woon je boven de grote rivieren en ben jij ook in staat om regie te voeren voor je opdrachtgevers? Wil je werk van betekenis? Lees dan verder…

07/10/2022

Aankomend Werktuigbouwkundig/Bouwkundig Schade Expert Brand/CVT

Lengkeek, de dienstverlener in schade-expertise & taxaties, in Rotterdam groeit en werft nieuwe collega’s die zich ons mooie expertise vak eigen willen maken. We zoeken nieuwe collega’s met een bouwkundige of werktuigbouwkundige achtergrond die aankomend schade expert willen worden.

© Copyright - Primatch