• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

17/01/2020

Elektro Engineer

ETF Machinefabriek B.V (Nederweert) zoekt wegens uitbreiding voor de afdeling software en elektro engineering een Elektro Engineer.

17/01/2020

Software Engineer PLC

ETF Machinefabriek B.V (Nederweert) zoekt wegens uitbereiding van de afdeling software en elektro engineering een Software Engineer PLC.

16/01/2020

Senior Technician Maintenance

Ben jij onze nieuwe collega?! Wij zijn op zoek naar een Sr. Technician binnen onze Process Maintenance afdeling in een high-tech productie omgeving.

16/01/2020

Maintenance Engineer

Ben jij onze nieuwe collega?! Wij zijn op zoek naar een Engineer binnen onze Central Maintenance afdeling; een afwisselende functie in een sterk dynamische afdeling.

 

24/12/2019

Technisch Specialist

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisure accommodaties, is voor de regio West-Nederland (Den Haag, Rotterdam, Amsterdam) op zoek naar een veelzijdig Technisch Specialist met een elektrotechnische achtergrond!

24/12/2019

Procesengineer

Er is binnen IBN bij het bedrijfsonderdeel Productie te Veghel een vacature ontstaan voor een Procesengineer. Ben jij een inventieve, nauwkeurige procesengineer, die communicatief vaardig en ondernemend is? Ben je maatschappelijk betrokken? Zoek je een rol op het snijvlak van lean manufacturing en sociaal ondernemen? Dan ben je bij IBN op je plaats als Procesengineer.

23/12/2019

Projectleider W Installatietechniek Woningbouw Eindhoven

Van Hoften Installatietechniek is op zoek naar een Projectleider W Installatietechniek woningbouw Eindhoven. Wil jij werken bij een innovatieve organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw input belangrijk is voor ons succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/12/2019

Operator (3 ploegen) Den Bosch

Possehl Electronics heeft een vacature openstaan voor een operator in drie ploegen. Een afwisselende baan waar je de ene keer een machine bedient en ombouwt en de andere keer assisteert bij proefproducties. Word jij gelukkig van een werkplek waar je in de praktijk veel kunt leren in een chemie omgeving en ook nog op vrijdag om 20.00 uur weekend hebt? Dan is dit jouw baan!

13/12/2019

Onderhoudsmonteur Procestechniek (dagdienst)

Essity in Gennep is op zoek naar een onderhoudsmonteur voor de dagdienst. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

13/12/2019

Ervaren Machine Operator

Geen nachtdiensten; Prima salaris; Veel verschillende producten; Goede werksfeer en teamwork; waardering voor vakmensen

Ben jij een ervaren machine operator? Vind je het leuk om onze machines optimaal in te stellen en kartonnen verpakkingen op maat voor onze klanten te produceren? Dan zoekt D-Box Verpakkingen jou! D-Box Verpakkingen ontwerpt en produceert verpakkingen en displays voor een groot aantal klanten. Wij leveren snel en wij leveren maatwerk. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om onze machines goed te leren kennen en hiermee de mooiste producten te maken. Een aantal machines en operators draaien in een twee-ploegen dienst of in een verschoven dienst wanneer het iets rustiger is. Wij werken in teamverband en leren onze medewerkers om zelfstandig te werken. Geen opdracht en geen dag is hetzelfde! Dit maakt dat jouw vakmanschap zich ontwikkelt. Dat waarderen we ook.

13/12/2019

Mechanisch Onderhoudsmonteur 5-ploegen

Essity Gennep is op zoek naar een mechanisch onderhoudsmonteur voor de 5-ploegen. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

12/12/2019

Productiemedewerker / Leerling Machine Operator

Wil jij de komende jaren groeien binnen onze productie? D-Box zoekt startende machine operators en productiemedewerkers. D-Box Verpakkingen ontwerpt en produceert verpakkingen en displays voor een groot aantal klanten. Wij leveren snel en wij leveren maatwerk. Wij zoeken mensen die in de praktijk een vak willen leren en in de komende jaren willen groeien in functie en salaris. Diploma’s vinden we niet belangrijk. Als je maar wil en inzet toont kun je bij D-Box groeien. Wij werken met een aantal machines en operators in een twee-ploegen dienst of in een verschoven dienst wanneer het iets rustiger is. Wij werken in teamverband. Ervaren machine operators leren het vak aan leerling operators. Zo leer je in de praktijk om zelfstandig te werken. Geen opdracht en geen dag is hetzelfde! Dit maakt dat jouw vakmanschap zich ontwikkelt. Dat waarderen we ook.

10/12/2019

Facilitair Tankstation Beheerder

Vollenhoven olie zoekt een zelfstandige tankstation beheerder die verantwoordelijk is voor de uitstraling en veiligheid van onze AVIA tankstations. Ben jij handig en zoek je een baan met veel vrijheid? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

3/12/2019

Junior Werkvoorbereider

Als Junior Werkvoorbereider aan de slag bij MOS in Rotterdam? Dat kan als jij een startende MBO’er/HBO’er bent in de richting Civiele Techniek of Bouwkunde. Maar ook als je Planner of Service Coördinator bent nodigen we je uit te solliciteren. Wij brengen jou de liefde voor techniek en grondmechanica graag bij!

3/12/2019

Junior Productiemedewerker

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een fulltime Junior Productiemedewerker. Word jij gelukkig van een baan met normale werktijden waar je veel van techniek gaat leren? Pak dan deze kans! Solliciteren is in een paar minuten geregeld, een cv mag en motivatiebrief mag maar is niet verplicht.

27/11/2019

Calculator/ Projectleider

Door groei van onze organisatie hebben we een vacature voor een Calculator /Projectleider. Je hebt ervaring opgedaan als Calculator/ Projectleider in de installatietechniek en bent toe aan een volgende stap. Je werkt graag bij een innovatieve, informele “club” aan duurzame energiesystemen. Je wordt graag uitgedaagd om je natuurkundige kennis in te zetten om installaties door te rekenen en het best passende voorstel te berekenen. Als ook het verder verbeteren van kwaliteitssystemen je aanspreekt, is dit DE baan voor jou!

19/11/2019

Binnendienstmedewerker met operationele taken (fulltime)

ABC Olie in Tilburg is op zoek naar een Binnendienstmedewerker met operationele taken. Ben jij die energieke aanpakker die graag regelt en organiseert, affiniteit heeft met techniek en toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

15/11/2019

Monteur Technische Dienst

Bostik Benelux is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar Monteurs met kennis van mechanica en elektrotechniek én ervaring in onderhoud en oplossen van storingen aan machines. Ben jij op zoek naar een baan in twee ploegendienst in een state-of-the-art technische omgeving waarin je goed kunt verdienen? Dan is dit jouw kans!

13/11/2019

Logistiek NPI Engineer

Heb jij een HBO opleiding richting Logistiek of Technische Bedrijfskunde en wil je werken binnen een vooruitstrevende hightech organisatie? Als Logistiek NPI Engineer ben je o.a. verantwoordelijk voor de inrichting van logistieke processen van NPI projecten.

07/11/2019

Mig Lasser (automaat)

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een Mig lasser (automaat).

06/11/2019

Lead Engineer Glasvezel

Wil jij eindverantwoordelijkheid dragen voor de volledige engineering van netwerkprojecten? En draag je graag bij aan een tijdige en kwalitatief uitstekende engineering van projecten? Lees dan verder. Door groei is Spitters B.V. in diverse regio’s op zoek naar lead engineers die de aankomende glasvezelprojecten tot in de puntjes engineeren.

05/11/2019

Maintenance Manager

Cedo te Geleen is op zoek naar een ervaren Maintenance Manager die verantwoordelijk is voor het volledige onderhoud op onze site. Je implementeert een Total Preventive Maintenance (TPM) plan om een optimale bedrijfszekerheid te borgen. Durf jij het aan?

30/10/2019

Project Engineer

Key Technology is op zoek naar een Project Engineer. Heb jij ervaring in procesinstallatie- en productieomgevingen en is engineering jouw ding? Dan komen wij graag met jou in contact.

23/10/2019

Proces Engineer Productie

Ben jij een Proces Engineer met een voorliefde voor de maak industrie? Vind jij het interessant om met nieuwe innovatieve ideeën machines en productie processen efficiënter te laten verlopen en daardoor de productiecapaciteit en output te verbeteren? Wil jij net als VDS Culemborg, werken aan mooie, kwalitatief hoogwaardige producten die je dagelijks tegenkomt? Solliciteer dan bij ons!

21/10/2019

Sr. Production Engineer

Ben jij graag de spil tussen klant, engineering, kwaliteit en assemblage? Frencken Mechatronics zoekt een Production Engineer!

© Copyright - Primatch