• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

20/06/2019

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Bostik Benelux is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst (twee ploegendienst). Heb jij kennis van mechanica en elektrotechniek en ben je op zoek naar een vast dienstverband? Dan is dit jouw baan!

18/06/2019

SERVICE MONTEUR

Ga jij graag op pad en wil jij werken met echte techniek, met zowel wtb als elektronica? Is het voor jou elke keer weer een uitdaging om de klant de beste service te bieden? Kom dan ons team versterken bij Eco Steam and Heating Solutions, in Tilburg als Service Monteur!

18/06/2019

KEUKENMONTEUR

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt ter uitbreiding niet één, maar twee Keukenmonteurs. Werkgebied regio Amsterdam, werkbus en gereedschap van de zaak en direct dienstverband. Interesse? Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld.

14/06/2019

TECHNISCH BEHEERDER SPORTBOULEVARD

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en krijg jij energie van het aansturen van het serviceteam? Lees verder en solliciteer!

13/06/2019

PRODUCTONTWIKKELAAR

Brabantia in Valkenswaard zoekt een ondernemende productontwikkelaar die breed kan denken en dromen, maar ideeën ook snel en handig doorvertaalt naar commerciële productconcepten. Is dit de baan voor jou? Lees dan snel verder!

11/06/2019

LIJNOPERATOR

Kun jij de verantwoordelijkheid voor jouw verpakkingslijn dragen? Uniekaas zoekt teamplayers, met coachende vaardigheden, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

11/06/2019

TEAMLEIDER PRODUCTIE VESTIGING OSS

IBN zoek voor de businessunit Productie Vestiging Oss een Teamleider Productie (36 uur). Ben jij een resultaat- en oplossingsgerichte teamleider met coachende vaardigheden, ervaring binnen een productieomgeving en met oog voor de ontwikkeling van medewerkers? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

03/06/2019

PRODUCT DESIGN ENGINEER

Thetford in Etten-Leur is op zoek naar een Product Design Engineer die op onze afdeling Engineering de rol van Technisch Projectleider op gaat pakken. Heb jij een HBO of Universitaire opleiding richting Industrial Design Engineering, leidinggevende ervaring en ben je bekend met productontwikkeling voor serie- of massafabricage? Dan is dit jouw baan!

22/05/2019

PRODUCT DEVELOPER FOOD

De Hoppe Group in Tilburg is op zoek naar een zelf startende product developer die in teamverband mooie producten wil ontwikkelen. Ben jij creatief en heb je passion voor food? Dan komen we graag met jou in contact!

21/05/2019

STARTER TECHNIEK

Essity in Gennep is op zoek naar starters! Heb jij een MBO opleiding gedaan en heb jij interesse om te werken in de techniek? Ga dan in gesprek met Frans-Willem Dieleman en kom in aanmerking voor een gave startersfunctie met diverse opleidingsmogelijkheden gericht op werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek, autotechniek of procestechniek!
Heb je geen technische opleiding gevolgd en wel technisch inzicht en misschien ook wat persoonlijke ervaring met techniek, dan staat de deur bij Essity voor jou open.

21/05/2019

MONTAGE MEDEWERKER

Schellenbach in Raamsdonksveer is op zoek naar een Allround Montage Medewerker! Heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en word jij door je collega’s ook wel handige Harry genoemd? Zorg jij ervoor dat jouw werk daadwerkelijk als visitekaartje voor ons bedrijf wordt gepresenteerd? Dan zoeken wij jou!

13/05/2019

ELECTRICAL ENGINEER

Essity in Gennep is op zoek naar een Electrical Engineer die verantwoordelijk is voor het continu verbeteren van de technische staat van de machines op elektrotechnisch gebied. Op basis van diepgaande analyse van structurele problemen draag je oplossingen aan. Heb jij een sterk probleemoplossend vermogen en al enkele jaren ervaring met productiesystemen? Wil jij werken bij een toonaangevend productiebedrijf dat veel waarde hecht aan innovatie en duurzaamheid? Dan komen wij graag in contact met jou!

03/05/2019

ALLROUND ONDERHOUDSMONTEUR BIJ STEMPHER

Ben jij die Allround Onderhoudsmonteur die in Rijssen een fijne vaste werkplek wil bij Koninklijke Stempher? Binnenkort kun je aan de slag met de nieuwste machines.

18/04/2019

PRODUCTMANAGER

Attema in Gorinchem is voor de afdeling marketing op zoek naar een Productmanager, die marktkansen omzet in nieuwe productideeën in elektrotechniek, installatietechniek en infratechniek. Heb jij minimaal een afgeronde HBO Bachelor opleiding, affiniteit met onze producten en bij voorkeur al enige ervaring in productmanagement? Dan is dit jouw baan!

16/04/2019

TECHNISCH PROJECT ENGINEER

Alucol (Neer) is op zoek naar een Technisch Project Engineer. Ben jij voor Alucol de regelaar die verbeteringen door kan voeren, van verbouwingen tot het begeleiden van technische ontwikkelingen aan installaties? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

11/04/2019

STORINGSMONTEUR ELECTRO

Essity in Gennep is op zoek naar een Storingsmonteur Electro. Wil jij werken met geavanceerde techniek? De ruimte krijgen om zelfstandig te kunnen werken en jouw kennis te delen om samen te innoveren aan onze installaties en machines? Dan gaan wij graag met jou in gesprek en leiden we je graag rond in onze moderne werkomgeving met high tech servo systemen.

11/04/2019

TECHNISCH OPERATOR (PLOEGENDIENST CIRCA 34 UUR PER WEEK)

Essity in Gennep is op zoek naar Technische Operators. Als Technisch Operator ben je verantwoordelijk dat de productielijnen goed zijn afgesteld en productieaantallen worden behaald! Met jouw bijdrage zorgt Essity dagelijks voor hygiëne en welzijn van 500 miljoen mensen. Kom jij het team versterken?

09/04/2019

ONDERHOUDSMONTEUR PROCESTECHNIEK (DAGDIENST)

Essity in Gennep is op zoek naar een onderhoudsmonteur voor de dagdienst. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

09/04/2019

TECHNISCH TRAINEESHIP (MET BAANGARANTIE)

Heb jij de ambitie om Projectleider of Manager te worden in een moderne en innovatieve productieomgeving? Zoek jij een traineeship waar je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen? Spreekt een internationale organisatie jou aan? Dan bieden wij jou de mogelijkheid een traineeship te doen bij Essity.

05/04/2019

TECHNISCH SUPPORT MEDEWERKER

SELLOX BV te Leusden zoekt een Technisch Support Medewerker t.b.v. de productlijnen van haar fabrikant Cyberlock Inc./ USA.

04/04/2019

WERKVOORBEREIDER

MCS in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is ter uitbreiding op zoek naar een Werkvoorbereider voor de constructie afdeling. Heb jij minimaal een afgeronde MBO+ opleiding en relevante ervaring in werktuigbouwkunde in de metaal? Dan is dit jouw baan!

 

04/04/2019

CALCULATOR

MCS in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is ter uitbreiding op zoek naar een Calculator voor de afdeling Verspanen. Heb jij minimaal een afgeronde MBO+ opleiding, relevante werkervaring en goede kennis van de toepassingsmogelijkheden van verspaningstechniek? Dan is dit jouw baan!

 

© Copyright - Primatch