• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

13/10/2021

Application Engineer

2Connect in Waalwijk is op zoek naar een Application Engineer met een technische achtergrond. Als Application Engineer ben jij dé schakel tussen de klant en het productieproces op technisch vlak bij de ontwikkeling van interconnectie oplossingen. Heb jij kennis van kabel (-assemblage) en connectoren of wil jij jouw kennis hierin vergroten? Wij komen graag met je in contact!

11/10/2021

Technisch Manager

Optisport in Tilburg is op zoek naar een Technisch Manager. Heb jij een technische achtergrond en vind je het een uitdaging om voor een grote groep sportcentra verantwoordelijk te zijn voor techniek, onderhoud en duurzaamheid? Wil jij meehelpen onze bezoekers in beweging te brengen? Kom dan bij Optisport!

08/10/2021

Projectvoorbereider Rotterdam

Ben jij graag bij alle projecten betrokken vanaf de aanvraag tot en met de daadwerkelijke uitvoering? Technobeton zoekt voor de regio Rotterdam een Projectvoorbereider die intensief wil samenwerken met onze Projectleiders. Interesse in deze volgende stap? Wij vertellen je graag wie wij als werkgever zijn in een persoonlijk gesprek!

08/10/2021

Projectleider Wessem

Ben jij die Projectleider die het beste uit zichzelf en het team naar boven haalt? Denk jij in oplossingen? Dan komen we graag met je in contact!

07/10/2021

Projectleider Rotterdam

Ben jij die Projectleider die het beste uit zichzelf en het team naar boven haalt? Denk jij in oplossingen? Dan komen we graag met je in contact!

07/10/2021

Operator 3 ploegen

Possehl Electronics heeft een vacature openstaan voor een operator in drie ploegen. Bij ons staat leren en ontwikkelen centraal! Dit hebben we goed geregeld, want je krijgt tijdens je werk alle ruimte om te groeien naar het niveau van operator C.

04/10/2021

Afdelingsleider Coating in 3-ploegendienst

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt een afdelingsleider met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

29/09/2021

Service Technicus Medisch

Versterk het team van Henry Schein Medisch als Service Technicus (32-40 uur).

21/09/2021

Technisch 3D Tekenaar

Bersselaar Constructie in Udenhout is op zoek naar een Tekenaar om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Wil jij een veelzijdige baan in de techniek en wil jij je verder ontwikkelen tot een ervaren Tekenaar? Lees dan snel verder en solliciteer direct zonder CV!

21/09/2021

Lasser

Bersselaar Constructie in Udenhout is op zoek naar een Lasser om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Wil jij een veelzijdige baan in de techniek waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot een top Lasser? Lees dan snel verder en solliciteer direct zonder CV!

17/09/2021

Productiemedewerker

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt productiemedewerkers met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

16/09/2021

Planner/Teamleider Service Monteurs (32-40 uur)

Hoefnagels Fire Safety Services (Tilburg) is op zoek naar een Planner / Teamleider Service Monteurs. Ben jij een echte aanpakker en is organiseren jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

10/09/2021

Technisch Specialist Regio Den Bosch – Eindhoven

Optisport zoekt voor de regio Den Bosch – Eindhoven een Technisch medewerker die veiligheid belangrijk vindt en kennis en technisch inzicht heeft gericht op (preventief) onderhoud. Zorg jij voor een veilige omgeving om te sporten en een optimale belevenis van onze zwembadgasten? Heb jij twee rechterhanden en heb je een breed technisch inzicht? Dan is dit echt een vacature voor jou!

10/09/2021

Storingsmonteur gashaarden (Midden Nederland)

Wil je werken bij een ‘warm’ familiebedrijf? Als monteur ben je het gezicht van Barbas Bellfires en ga je langs bij particulieren in Midden Nederland voor het oplossen van storingen en preventief onderhoud aan gas en houthaarden.

08/09/2021

Product Development Engineer (R&D)

Hoefnagels Fire Safety (Tilburg) is voor de afdeling R&D en Innovatie op zoek naar een praktische Product Development Engineer (R&D) die staat voor de kwaliteit van onze producten. Kom jij ons team versterken?

07/09/2021

Werkvoorbereider Technische Dienst | Regio Eindhoven – Nijmegen

Optisport zoekt voor de regio Eindhoven – Nijmegen een werkvoorbereider die de werkzaamheden van collega’s en externe partijen voorbereidt en plant. Deze bureaufunctie is gecombineerd met technische werkzaamheden wanneer nodig. Zorg jij dat de werkzaamheden op onze zwembad- en sportlocaties goed worden gefaciliteerd? En is sport en techniek voor jou de ideale combinatie? Dan komen we graag verder met je in contact!

02/09/2021

Werkvoorbereider Techniek

Optisport zoekt voor de regio Amsterdam- Hoorn een werkvoorbereider die de werkzaamheden van collega’s en externe partijen voorbereidt en plant. Deze bureaufunctie is gecombineerd met technische werkzaamheden wanneer nodig. Zorg jij dat de werkzaamheden op onze zwembad- en sportlocaties goed worden gefaciliteerd? En is sport en techniek voor jou de ideale combinatie? Dan komen we graag verder met je in contact!

31/08/2021

Senior Quality Engineer (32-38 uur)

Ben jij op zoek naar een baan waar je mee kunt bouwen aan de afdeling kwaliteit bij Possehl Electronics Den Bosch? Wij zijn volop in beweging! Van kwaliteit als onderdeel van operatie naar een centrale plek voor de beste methodieken, processen en hoogste standaard van kwaliteit. Ben jij onze nieuwe collega met kennis van quality binnen de maakindustrie? Dan maken wij graag kennis met jou.

27/08/2021

Service Coördinator Technische Dienst

Met jou erbij worden tandartsen in de Benelux blij. Versterk het team van Henry Schein Dental als Service Coördinator Technische Dienst (32-40 uur). Als Service Coördinator Technische Dienst bij Henry Schein help jij honderden dentale en medische professionals in Nederland hun werk efficiënt uit te voeren.

26/08/2021

aankomend KAM Coördinator

Ontwikkel jij je in de komende jaren tot een allround KAM coördinator in een technisch vooraanstaande industriële onderneming? Nefit Industrial in Deventer produceert wit smeedbaar gietijzerproducten in ruwe maar ook volledig bewerkte vorm voor aansprekende klanten in onder andere de bouw-, automobiel-, en verwarmingsindustrie. Hoge kwaliteitseisen in combinatie met uitdagende vraagstukken op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden zorgen voor afwisseling, uitdaging, een steile leercurve en een centrale rol in deze functie binnen ons familiebedrijf.

23/08/2021

Operator

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt inpak operators en productie operators met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

© Copyright - Primatch