• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

12/07/2022

Ploegleider

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt een Ploegleider (in 3-ploegendienst) met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

01/07/2022

Product Engineer

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Product Engineer. Als Product Engineer ben je druk met creëren, ontwerpen en rekenen. Je brengt technische en economische inzichten bij elkaar en vormt die tot efficiënt maakbare ontwerpen voor een breed publiek. Daarbij ga je steeds op zoek naar de ’sweet spot’ tussen design, maakbaarheid, duurzaamheid en commerciële haalbaarheid.

27/06/2022

Werkvoorbereider Solar “Plus” (32 – 40 uur)

Van Herp Solar Solutions uit Nieuwkuijk (Noord-Brabant) is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Werkvoorbereider Solar/Zonnepanelen voor 32 tot 40 uur per week. Als ervaren werkvoorbereider ben jij de coördinerende professional. Dankzij jou gaat iedereen met de juiste planning en materieel op pad! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan verder…

16/06/2022

Productieleider (40 uur)

Van Lierop (Heeze), de specialist in het leveren van las en plaatconstructies zoekt een ambitieuze en ervaren productieleider. Heb je iets minder ervaring maar wil je je wel verder ontwikkelen ook dan nodigen we je van harte uit om met ons kennis te maken.

© Copyright - Primatch