• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

11/09/2020

Keukenmonteur

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt ter uitbreiding een Keukenmonteur. Werkgebied 30 kilometer rondom Amsterdam, jouw eigen werkbus en gereedschap van de zaak en direct dienstverband. Ben je (zelfstandig) keuken- of servicemonteur, meubelmaker en heb je interesse? Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld.

08/09/2020

Technisch Beheerder – Dordrecht (38 uur)

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en heb jij de juiste skills om het serviceteam aan te sturen? Lees verder en solliciteer bij Optisport!

19/08/2020

Monteur Binnen- en Buitendienst

ETF Machinefabriek B.V (Nederweert) zoekt voor de afdeling montage een Monteur Binnen- en Buitendienst.

19/08/2020

Hoofdmonteur

ETF zoekt nog een extra hoofdmonteur voor de assemblage van machines voor de tapijtverwerkende industrie en Rides voor de Entertainment Industrie. Ben je die ervaren Hoofdmonteur (meewerkend voorman) om samen met het projectteam deze machines en Rides te realiseren?

18/08/2020

Operator Dagdienst Waalwijk

A. van den Broek in Waalwijk heeft een vacature openstaan voor een operator in dagdienst. Word jij gelukkig van een werkplek waar je in de praktijk veel kunt leren, je uitzicht hebt op een vaste baan met werktijden in dagdienst? Dan is dit jouw baan!

20/07/2020

Area Sales Manager

ETF Machinefabriek B.V in Nederweert zoekt een Area Sales Manager. Ben jij een techneut met goed commercieel inzicht? Lees dan snel verder!

17/07/2020

Asset- & Projectmanager Techniek

Optisport, exploitant van 400 sport- en leisure accommodaties in Nederland en België, is voor de regio midden-noord Nederland op zoek naar een Asset & Projectmanager Techniek die verantwoordelijk is voor al het huurders en verhuurders onderhoud. Heb jij kennis van beheer, installatie en onderhoud en krijg jij energie van technisch projectmanagement? Dan drinken we graag een kop koffie met jou.

14/07/2020

Sales Engineer

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Sales Engineer. Heb jij een afgeronde technische HBO-opleiding in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of bouwkunde met enkele jaren werkervaring? En beschik jij over de juiste commerciële skills? Dit is jouw kans!

14/07/2020

Projectmanager

Vanwege onze groei is 2connect in Waalwijk op zoek naar een projectmanager. Jij bent betrokken bij de start van zowel kleine als langdurige complexe projecten en bent graag de schakel om het tot een succes te brengen. Ben jij toe aan een volgende stap of een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

10/07/2020

Flexo-Drukker 3 ploegen

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV zoekt een Flexo-Drukker! Ben jij een kwaliteitsgerichte vak volwassen professional, zit drukken in jouw bloed en zoek je een moderne innovatieve werkomgeving waar jouw vakkennis echt gewaardeerd wordt? Dan zoeken wij jou!

09/07/2020

Projectleider Wellness

Wil jij de mooiste wellness & Interieur projecten realiseren? Ben jij een echte sparringpartner tijdens vooruitstrevende projecten voor zowel particulier als bedrijf? Solliciteer dan nu bij VSB Wellness in Diessen!

01/07/2020

Allround Medewerker Technische Dienst

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg is ter uitbreiding op zoek naar een Allround Medewerker Technische Dienst. Wil jij meegroeien in een bedrijf waar techniek en innovatie hand in hand gaan? En raak jij gemotiveerd van de combinatie kwaliteit, onderhoud, preventie en inspectie? Solliciteer dan hier!

30/06/2020

CNC Frezer

“Goed gereedschap is het halve werk” Wil jij als CNC frezer werken aan grootse producten met een modern en innovatief machinepark tot jouw beschikking? [Een beeld zegt meer dan 1000 woorden; Jaimy, Wessel en Frank laten het graag aan je zien in dit filmpje! OF Solliciteer dan nu als CNC-Frezer bij de Rooy in Nuenen.]

© Copyright - Primatch