• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

22/12/2017

ELEKTROMONTEUR, ZELFSTANDIG EN AMBITIEUS

Zet jij je volgende stap als Elektromonteur bij Turific in Tilburg?

22/12/2017

EMVI COÖRDINATOR

Hakkers in Werkendam is op zoek naar een EMVI Coördinator. Heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding en ervaring met EMVI aanbestedingen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

22/12/2017

SENIOR UITVOERDER

Hakkers in Werkendam is op zoek naar een Senior Uitvoerder. Heb jij een afgeronde MBO / HBO opleiding in civiele techniek en minimaal 10 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in constructieve waterbouw? Dan is dit misschien wel jouw baan!

21/12/2017

VOORRAADBEHEERDER / TECHNISCH INKOPER

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een voorraadbeheerder / technisch inkoper die zorgt dat alle werkzaamheden tijdig en met de juiste producten en leveranciers tot stand komen.

21/12/2017

TECHNISCH AUTEUR

DDCom (Veldhoven) zoekt een technisch auteur.

21/12/2017

SERVICEMONTEUR ZWEMBADEN & SPORTACCOMMODATIES

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisureaccommodaties, is voor de regio Noord-West Nederland op zoek naar een veelzijdige servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond!

21/12/2017

ENGINEER WTB (STAALBOUW)

Jos van den Bersselaar Constructie BV (Udenhout) is op zoek naar een jonge HBO’er Werktuigbouwkunde die carrière wil maken in de staalbouw.

28/11/2017

SERVICEMONTEUR REGIO AMSTERDAM

Hoefnagels Safety Services, is voor de regio Amsterdam op zoek naar een hands-on Servicemonteur. Word jij onze nieuwe collega?

24/11/2017

SERVICEMONTEUR REGIO ROTTERDAM / DEN HAAG

Hoefnagels Safety Services, is voor de regio Rotterdam / Den-Haag op zoek naar een hands-on Servicemonteur. Word jij onze nieuwe collega?

18/12/2017

ACCOUNT MANAGER WEST-NEDERLAND

AMS-Visser in Raamsdonksveer is op zoek naar een Account Manager voor de verkoop van onze technische hulpmaterialen in West-Nederland. Ben jij die commerciële buitendienst persoon waar wij naar op zoek zijn?

08/12/2017

PLANNER

Quality Inspection Services is voor de vestiging in Hoogvliet op zoek naar een Planner. Ben je bekend met niet-destructief onderzoek (NDO) en heb je affiniteit met planning en organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

08/12/2017

DTP’ER

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste DTP’er ter versterking van de Design Department!

07/12/2017

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (FULLTIME)

Schunk (‘s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst die zorg draagt voor een perfecte commerciële en algemene administratieve ondersteuning van onze Accountmanagers. Kom jij ons team versterken?

06/12/2017

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Condor Group in Genemuiden is op zoek naar een medewerker technische dienst. Ben jij die techneut die in een groeiende organisatie de toenemende werkzaamheden op de afdeling onderhoud en techniek samen met je team wilt oppakken? Heb jij een flexibele, positieve en energieke houding en wil je je optimaal inzetten om alle processen goed te laten verlopen. Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken.

06/12/2017

COÖRDINATOR WERKVOORBEREIDING

Condor Group in Genemuiden is op zoek naar een coördinator werkvoorbereiding. Ben jij de professional die in een dynamische organisatie het onderhoudsteam gaat coördineren en aansturen? Heb jij die energieke en flexibele werkhouding om continu werkzaamheden te beoordelen en prioriteiten te stellen om optimale rendementen te waarborgen. Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

05/12/2017

ERVAREN HEIER

Hakkers is op zoek naar een heier met ervaring in heiwerk, hijswerk en constructiewerk. Interesse? Solliciteer binnen een paar minuten online. Een cv mag, maar is niet verplicht!

29/11/2017

OPERATOR

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt inpak operators en productie operators met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

24/11/2017

WERKVOORBEREIDER PROJECTEN

VPT Versteeg in Heusden is op zoek naar een Werkvoorbereider projecten die zich bezig gaat houden met het verzorgen van de complete werkvoorbereiding van een project, zodat het project efficiënt en volgens planning kan worden uitgevoerd. Met als eindresultaat wederom een project waar we met elkaar trots op kunnen zijn!

17/11/2017

CALCULATOR

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een calculator voor het maken van perfecte calculaties, waarmee jij voor Warema mooie projecten gaat winnen.

15/11/2017

MONTEUR/INSTALLATEUR KACHELS & HAARDEN

Boudrie in Oldenzaal zoekt monteurs/installateurs. Ben je handig, heb je technisch inzicht en geef jij mensen graag een warm gevoel? Boudrie gaat graag met je in gesprek.

08/11/2017

INSPECTEUR (WATER)SPEELTOESTELLEN

Het Keurmerkinstituut zoekt ter uitbreiding van het team een Inspecteur WAS (Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen) die reizend vanuit het kantoor in Zoetermeer (water)speeltoestellen én waterglijbanen beoordeelt en keurt.

03/11/2017

PROJECTLEIDER DUITSLAND

Pellikaan Bouw (Tilburg) is voor haar Design & Build projecten op zoek naar een projectleider Duitsland. Wil jij samen met design managers, uitvoerders, architecten, adviseurs en bouwpartners projecten realiseren?

03/11/2017

CALCULATOR

Pellikaan Bouw (Tilburg) is op zoek naar een Calculator die verantwoordelijk is voor de volledige calculaties van onze gevarieerde projecten. Zet jij jouw kennis en inzicht in om mooie projecten te winnen?

03/11/2017

SERVICEMONTEUR ZWEMBADEN EN SPORTACCOMMODATIES

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisureaccommodaties, is voor de regio Zuidwest Nederland op zoek naar een veelzijdige servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond!

01/11/2017

TECHNISCH TEKENAAR

Dentalbouw in Dordrecht is op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte Technisch Tekenaar die verantwoordelijk zal zijn voor het maken en aanpassen van technische en bouwkundige tekeningen.

© Copyright - Primatch