• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

14/07/2020

Sales Engineer

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Sales Engineer. Heb jij een afgeronde technische HBO-opleiding in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of bouwkunde met enkele jaren werkervaring? En beschik jij over de juiste commerciële skills? Dit is jouw kans!

14/07/2020

Projectmanager

Vanwege onze groei is 2connect in Waalwijk op zoek naar een projectmanager. Jij bent betrokken bij de start van zowel kleine als langdurige complexe projecten en bent graag de schakel om het tot een succes te brengen. Ben jij toe aan een volgende stap of een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

10/07/2020

Flexo-Drukker 3 ploegen

Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV zoekt een Flexo-Drukker! Ben jij een kwaliteitsgerichte vak volwassen professional, zit drukken in jouw bloed en zoek je een moderne innovatieve werkomgeving waar jouw vakkennis echt gewaardeerd wordt? Dan zoeken wij jou!

09/07/2020

Hoofd Technische Dienst – Noord Nederland

Optisport in Tilburg, exploitant van 400 sport- en leisure accommodaties in Nederland en België, zoekt een Hoofd Technische Dienst voor Noord Nederland. Heb jij passie voor techniek, onderhoud, verbeterprojecten en beschik jij over de vaardigheden om de collega’s van de TD gemotiveerd te houden en aan te sturen? Dan is dit jouw baan!

09/07/2020

Projectleider Wellness

Wil jij de mooiste wellness & Interieur projecten realiseren? Ben jij een echte sparringpartner tijdens vooruitstrevende projecten voor zowel particulier als bedrijf? Solliciteer dan nu bij VSB Wellness in Diessen!

01/07/2020

Allround Medewerker Technische Dienst

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg is ter uitbreiding op zoek naar een Allround Medewerker Technische Dienst. Wil jij meegroeien in een bedrijf waar techniek en innovatie hand in hand gaan? En raak jij gemotiveerd van de combinatie kwaliteit, onderhoud, preventie en inspectie? Solliciteer dan hier!

30/06/2020

CNC Frezer

“Goed gereedschap is het halve werk” Wil jij als CNC frezer werken aan grootse producten met een modern en innovatief machinepark tot jouw beschikking? [Een beeld zegt meer dan 1000 woorden; Jaimy, Wessel en Frank laten het graag aan je zien in dit filmpje! OF Solliciteer dan nu als CNC-Frezer bij de Rooy in Nuenen.]

24/06/2020

Service Coördinator

DAB PUMPS in Drunen heeft een vacature voor Service Coördinator. Wil jij jouw organisatietalent inzetten om storingen en vraagstukken van onze klanten aan te nemen? Ben jij van nature servicegericht en word jij gelukkig van werken in een dynamische baan met veel telefonisch klantencontact, waarin jij jouw sterke administratieve kwaliteiten kun inzetten? Dan is dit jouw baan.

19/06/2020

Service monteur Oost Nederland (Regio Arnhem-Nijmegen)

Hoefnagels Fire Safety Services, zoekt voor de regio Oost Nederland (Regio Arnhem-Nijmegen) Servicemonteurs die op zoek zijn naar een afwisselende en niet standaard baan binnen een organisatie die volop in beweging is! Benieuwd? Lees dan snel verder…

25/05/2020

Badkamermonteur

Ben jij een Badkamermonteur of Sanitairmonteur met minimaal 1 jaar werkervaring? Of heb jij als Klusser of ZZP’er minimaal 25 badkamers geplaatst? Dan is dit jouw kans om vakspecialist in badkamermontage bij Lindhout Badkamers in Bergen op Zoom te worden. Werkgebied West-Brabant, jouw eigen werkbus en gereedschap van de zaak en een direct dienstverband!

25/05/2020

Onderhoudsmonteur

Jetstone in Deurne zoekt een fulltime Onderhoudsmonteur. Heb jij ervaring in onderhoud van machines in een productieomgeving? En ben je op zoek naar een baan in tweeploegen-dienst zodat je extra goed kunt verdienen, waarin we snel toewerken naar een vast dienstverband? Dit is jouw kans!

22/05/2020

Project Engineer

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Project Engineer. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde of Bouwkunde? En wil jij projecten begeleiden, van opdracht tot oplevering? Dit is jouw kans! Ook schoolverlaters zijn welkom!

20/05/2020

Technisch Laborant Verpakkingen

Zoek jij een uitdagende Technisch Laborant Verpakkingen rol, lees dan snel verder!

12/05/2020

Accountmanager Trailer & Carrosseriebouw Benelux

Vanwege verdere groei in de Benelux en de kansen op de Duitse markt is Berdex  in Wanroij op zoek naar een ervaren Accountmanager Trailer & Carrosseriebouw Benelux. Heb je affiniteit met de agrarische sector en is het voor jou een uitdaging  om naast de bestaande ook nieuwe klanten te bezoeken? Lees dan snel verder!

12/05/2020

Maintenance Manager

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de techniek binnen een internationale organisatie? Wil jij graag je technische kennis strategisch kunnen inzetten? Dan is Döhler in Oosterhout op zoek naar jou!

11/05/2020

Calculator / Werkvoorbereider

BSK-Bouw in Heijningen (industrieterrein Dintelmond) is op zoek naar een Calculator / Werkvoorbereider. Heb jij minimaal een afgeronde MBO-opleiding in Bouwkunde of Werktuigbouwkunde en relevante ervaring? Dit is jouw kans om met ons mee te groeien!

22/04/2020

Montageleider

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Montageleider. Op zoek naar een leidinggevende baan in de techniek, met verantwoordelijkheid voor projecten in binnen- en buitenland? Dan is dit jouw kans!

© Copyright - Primatch