• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

18/04/2019

PRODUCTMANAGER

Attema in Gorinchem is voor de afdeling marketing op zoek naar een Productmanager, die marktkansen omzet in nieuwe productideeën in elektrotechniek, installatietechniek en infratechniek. Heb jij minimaal een afgeronde HBO Bachelor opleiding, affiniteit met onze producten en bij voorkeur al enige ervaring in productmanagement? Dan is dit jouw baan!

17/04/2019

MECHANISCH ONDERHOUDSMONTEUR – PLOEGENDIENST

Essity Gennep is op zoek naar een mechanisch onderhoudsmonteur voor de 5-ploegen. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

16/04/2019

TECHNISCH PROJECT ENGINEER

Alucol (Neer) is op zoek naar een Technisch Project Engineer. Ben jij voor Alucol de regelaar die verbeteringen door kan voeren, van verbouwingen tot het begeleiden van technische ontwikkelingen aan installaties? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

12/04/2019

KEUKENMONTEUR

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt een Keukenmonteur met regio Amsterdam als werkgebied. Een fulltime job, direct dienstverband met werkbus en gereedschap van de zaak. Solliciteren is in een paar minuten geregeld. Een cv mag, maar is niet verplicht!

11/04/2019

STORINGSMONTEUR ELECTRO

Essity in Gennep is op zoek naar een Storingsmonteur Electro. Wil jij werken met geavanceerde techniek? De ruimte krijgen om zelfstandig te kunnen werken en jouw kennis te delen om samen te innoveren aan onze installaties en machines? Dan gaan wij graag met jou in gesprek en leiden we je graag rond in onze moderne werkomgeving met high tech servo systemen.

11/04/2019

TECHNISCH OPERATOR (PLOEGENDIENST CIRCA 34 UUR PER WEEK)

Essity in Gennep is op zoek naar Technische Operators. Als Technisch Operator ben je verantwoordelijk dat de productielijnen goed zijn afgesteld en productieaantallen worden behaald! Met jouw bijdrage zorgt Essity dagelijks voor hygiëne en welzijn van 500 miljoen mensen. Kom jij het team versterken?

09/04/2019

ONDERHOUDSMONTEUR PROCESTECHNIEK (DAGDIENST)

Essity in Gennep is op zoek naar een onderhoudsmonteur voor de dagdienst. Wil jij werken met de nieuwste technieken in een modern en ver geautomatiseerd productiebedrijf? Jij zorgt ervoor dat de productie optimaal kan draaien. Heb jij een can-do mentaliteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

09/04/2019

TECHNISCH TRAINEESHIP (MET BAANGARANTIE)

Heb jij de ambitie om Projectleider of Manager te worden in een moderne en innovatieve productieomgeving? Zoek jij een traineeship waar je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen? Spreekt een internationale organisatie jou aan? Dan bieden wij jou de mogelijkheid een traineeship te doen bij Essity.

09/04/2019

JUNIOR PROJECT ENGINEER

Anera in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is op zoek naar een Junior Project Engineer. Heb jij minimaal een afgeronde HBO Bachelor opleiding, richting Bouwkunde? En 0-2 jaar werkervaring in bouw/ constructie? Dan is dit misschien wel jouw baan!

08/04/2019

SUPERVISOR VERPAKKING

Procesgericht, resultaatgericht en gedreven? Uniekaas zoekt een Supervisor Verpakking (2 ploegen)!

08/04/2019

MANAGER VERPAKKEN EN TECHNIEK

Ben jij een geboren leider met hart voor de mensen, die weet hoe je een team kunt ondersteunen, inspireren en ontwikkelen? Uniekaas zoekt een Manager Verpakken en Techniek!

05/04/2019

TECHNISCH SUPPORT MEDEWERKER

SELLOX BV te Leusden zoekt een Technisch Support Medewerker t.b.v. de productlijnen van haar fabrikant Cyberlock Inc./ USA.

04/04/2019

WERKVOORBEREIDER

MCS in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is ter uitbreiding op zoek naar een Werkvoorbereider voor de constructie afdeling. Heb jij minimaal een afgeronde MBO+ opleiding en relevante ervaring in werktuigbouwkunde in de metaal? Dan is dit jouw baan!

 

04/04/2019

CALCULATOR

MCS in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is ter uitbreiding op zoek naar een Calculator voor de afdeling Verspanen. Heb jij minimaal een afgeronde MBO+ opleiding, relevante werkervaring en goede kennis van de toepassingsmogelijkheden van verspaningstechniek? Dan is dit jouw baan!

 

18/03/2019

ELEKTROMONTEUR

Seasun in Kapelle (Zeeland) is op zoek naar een Elektromonteur. Kom jij jouw kennis toepassen in ons moderne machinepark, zodat wij het hele jaar door heerlijke tomaten en paprika’s kunnen telen? En word je gelukkig van een vaste standplaats en weinig reistijd? Dan is dit jouw baan!

15/03/2019

TECHNISCH BEHEERDER

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en krijg jij energie van het aansturen van het serviceteam? Lees verder en solliciteer!

12/03/2019

ALLROUND MONTEUR

Uniekaas zoekt een Allround Monteur met kennis van pneumatiek, besturingstechniek, NEN3140 en PLC.

12/03/2019

EERSTE MONTEUR WERKTUIGKUNDIGE INSTALLATIES NIV. 3

Werk je graag in de regio aan W-installaties met het beste gereedschap, een mooie bus én 25 gezellige en hardwerkende collega’s? Je hebt ervaring met het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden én het aansturen van monteurs of je ziet jezelf dit doen? Is dat twee keer Ja, dan zien we je graag als nieuwe collega bij Ventimon.

05/03/2019

PROJECTMANAGER

ETF Ride Systems (Nederweert) zoekt een Projectmanager voor de ontwikkeling en realisatie van Dark Rides voor de Entertainment Industrie. Ben jij die ervaren Projectmanager om samen met het projectteam de meest fantastische projecten te realiseren all over te world? Lees dan snel verder!

27/02/2019

WERKVOORBEREIDER W (HVAC)

Ben je als Werkvoorbereider W (HVAC) toe aan een ander klimaat? Bij Van Haren Installaties werk je aan interessante installaties bij aansprekende opdrachtgevers. Je houdt van de Brabantse gemoedelijkheid en werkt het liefst bij een bedrijf waar je geen nummer bent. De lijnen zijn kort, de sfeer is informeel en het wordt gewaardeerd als je ideeën hebt of ziet dat het beter kan. Lees de vacature, solliciteer en kom ons team versterken..

27/02/2019

ONDERHOUDSMONTEUR W-INSTALLATIES

Als onderhoudsmonteur W combineer je het plezier voor techniek met de afwisseling van buitendienst werkzaamheden. Je verricht onderhoudswerkzaamheden lost storingen op aan klimaat technische installaties. Kies voor het werkklimaat van Van Haren Installaties.

15/02/2019

WERKVOORBEREIDER TECHNISCH ONDERHOUD

Optisport in Tilburg is op zoek naar een werkvoorbereider in de techniek! Heb jij ervaring met het inplannen en voorbereiden van groot onderhoud en revisies? Beschik jij daarnaast over het talent om een team samen te stellen om een gezamenlijk belang te realiseren? Word dan de nieuwe collega op de afdeling Maintenance!

05/02/2019

ENGINEER / 3D TEKENAAR

Instra zoekt een Engineer / 3D Tekenaar voor het ontwerpen en ontwikkelen van de technische producten voor de bedrijfswagen- en werkplaatsinrichting van klanten. Komt dit uit jouw handen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

31/01/2019

PRODUCT MANAGER

Word jij enthousiast van een hands-on functie binnen een informele, dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is? Join our crew!

30/01/2019

ALLROUND MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg is op zoek naar een Allround Medewerker Technische Dienst. Wil jij meegroeien in een bedrijf waar techniek en innovatie hand in hand gaan? Kom dan ons team versterken als Allround Medewerker Technische Dienst!

© Copyright - Primatch