• Techniek & Industrieel

Vacatures Techniek & Industrie

22/05/2018

JUNIOR TANKSTATION BEHEERDER

Vollenhoven Olie zoekt een enthousiaste Tankstation Beheerder die verantwoordelijk is voor het onderhoud van al onze AVIA tankstations. Ben jij zelfstandig, erg handig en zoek je een baan met veel vrijheid? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

22/05/2018

CNC OPERATOR

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een CNC Operator met technisch inzicht.

18/05/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Den Braven is voor de productielocatie in Oosterhout op zoek naar een Monteur Technische Dienst in tweeploegendienst met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je kunt in een paar minuten online solliciteren, een cv mag maar is niet verplicht!

18/05/2018

PROJECT ENGINEER

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een project engineer om onze producten nog beter te maken. Onze producten zorgen voor een perfecte licht- en warmteregeling in ieder gebouw en dragen bij aan een comfortabel binnenklimaat.

18/05/2018

ALLROUND MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Laco zoekt een Allround Monteur Technische Dienst voor de zwembaden in Hoogerheide en de sporthal en zwembaden in Rucphen.

08/05/2018

TRAINEE ELEKTROTECHNIEK

B&A Projects in Houten is op zoek naar een Trainee. Heb jij een afgeronde HBO/Bachelor opleiding in Elektrotechniek, 0-2 jaar werkervaring en wil jij je ontwikkelen tot Sales Engineer? Dan is dit misschien wel jouw baan!

07/05/2018

BEDRIJFSWAGEN MONTEUR / TECHNICUS

Ben jij die monteur die zorgt dat onze 200 vrachtwagens blijven rijden? Wil jij werken aan o.a. trekkers, opleggers, laadkleppen, koelinstallaties en banden? Werk je het liefst in een omgeving, waar je jezelf (verder) kunt ontwikkelen? Dat kan. Bij Breewel Bedrijfswagen Service in Mijdrecht.

26/04/2018

JUNIOR PROJECTMANAGER / WERKVOORBEREIDER

Houd jij van afwisseling en diversiteit in je functie? En wil je mede verantwoordelijk zijn voor projecten op onze accommodaties? Start dan bij onze afdeling Maintenance bij Optisport Exploitaties in Tilburg!

25/04/2018

PRODUCTIELEIDER TRAILER & CARROSSERIEBOUW

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een Productieleider voor de Assemblage.

25/04/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Nyloplast Europe in ’s-Gravendeel is op zoek naar een Monteur Technische Dienst met ervaring in machineonderhoud en kennis van Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Interesse? Je kunt in een paar minuten solliciteren, een cv mag maar is niet verplicht!

23/04/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

SCHUNK Intec (’s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst die onze klanten vanuit technische kennis gaat adviseren over onze span- en grijpsystemen. Zorg jij daarnaast voor perfect georganiseerde offerte- en ordertrajecten? Dan zijn zij op zoek naar jou!

20/04/2018

MECHATRONICA MONTEUR CLEANROOM

Zelfstandig monteren, assembleren en testen van complexe, hightech mechatronische samenstellingen? Voor onze cleanroom zoeken wij momenteel Mechatronica Monteurs.

20/04/2018

UITVOERDER

Wij (Jetmix in Werkendam) zijn op zoek naar een Uitvoerder. Heb jij een afgeronde MBO opleiding in de Civiele Techniek en leidinggevende capaciteiten? Dan is dit misschien jouw baan!

19/04/2018

TECHNISCH TEKENAAR

Ben jij een Technisch Tekenaar en op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie waar je veel zelfstandigheid krijgt? En ben je thuis in de wereld van Autocad en woonachtig in de omgeving van Dordrecht? Lees dan snel verder, want Dentalbouw heeft de perfecte functie voor jou!

18/04/2018

ALUMINIUM TIG LASSER BIJ ERMA SPORT

Ben jij de Lasser die overal een wedstrijd van maakt en vanaf tekening onze aluminium doelen en dug-outs snel en perfect samenbouwt? Kom werken bij ERMA Sport in Almelo en zie jouw producten terug in de eredivisie.

12/04/2018

TEAMLEIDER BANKWERKERIJ

Is nauwkeurigheid jouw tweede natuur? Beschik je over coachende vaardigheden op de werkvloer? Optiwa (Reuver) zoekt een Teamleider Bankwerkerij die graag meewerkt aan high tech producten.

11/04/2018

PRODUCT DESIGNER

Smartwares Group in Tilburg zoekt een nieuwe collega als Product Designer. Zit jij altijd vol creatieve ideeën en wil jij graag samen met ons de bestaande producten van Smartwares Group verbeteren?

03/04/2018

SERVICEMONTEUR ZWEMBADEN EN SPORTACCOMMODATIES

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisureaccommodaties, is voor de regio Rotterdam/Den Haag op zoek naar een veelzijdige servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond!

29/03/2018

PROJECTMANAGER MAINTENANCE

Houd jij van afwisseling en diversiteit in je functie? Wil je medeverantwoordelijk zijn voor projecten op onze accommodaties? En ben je woonachtig in het Midden of Noorden van Nederland? Start dan op de afdeling Maintenance bij Optisport Exploitaties!

29/03/2018

WERKVOORBEREIDER/ CALCULATOR

Akoestiek Montage Brabant B.V. (Bladel) zoekt een creatieve en oplossingsgerichte Werkvoorbereider/Calculator.

20/03/2018

LASSER

The Steel Company (Eindhoven) zoekt een Lasser, die op hoog niveau kwaliteit levert.

20/03/2018

SERVICEMONTEUR ZWEMBADEN EN SPORTACCOMMODATIES

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisureaccommodaties, is voor de regio Breda op zoek naar een veelzijdige servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond!

12/03/2018

CNC DRAAIER (2 PLOEGEN)

Is nauwkeurigheid jouw tweede natuur? Optiwa (Reuver) zoekt een CNC Draaier die graag meewerkt aan high tech producten.

26/02/2018

SUPERVISOR TUFT (KUNSTGRAS)

Ben jij een supervisor die zowel kwalitatief als kwantitatief de gehele productie overziet? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je in contact komen!

© Copyright - Primatch