Bekijk Jos van den Bersselaar op:

Functie:
Technisch Accountmanager

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Jos van den Bersselaar
Brabantsehoek 2
5071 NM Udenhout

Contactpersoon:
Netty Poirters
013 511 74 00

Plaatsingsdatum:
17/03/2020

Technisch Accountmanager

Jos van den Bersselaar Constructie is op zoek naar een Technisch Accountmanager in de machinebouw en waterzuivering om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Ben je op zoek naar een serieuze uitdaging, wil je een veelzijdige baan in de techniek en houd je van zelfstandig werken met veel vrijheid? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat maakt van den Bersselaar Constructie?

Wij engineeren, maken en monteren complexe staalconstructies voor de (infra)bouwsector. Daarbij moet je denken aan bruggen, perronoverkappingen, geluidsschermen, viaductleuningen etc. Daarnaast hebben we een afdeling aluminium en roestvaststaal. We maken daar producten voor de afvalwatersector als trappen, leuningen en luiken. Ook leveren we RVS constructies aan de machinebouwsector.

Wat ga je doen?

Als Technisch Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe kansen bij onze bestaande klanten maar ook het benaderen van nieuwe potentiele klanten binnen de branches Waterzuiveringen en Machinebouw. Je bent het persoonlijke aanspreekpunt voor onze klanten en je adviseert de klant bij technische oplossingen.

Je hebt de vrijheid om jouw verantwoordelijkheden zo ideaal mogelijk in te delen, waarbij je idealiter 80% van je tijd bij klanten buiten de deur zit. Met jouw goede communicatieve vaardigheden en commerciële instelling vind jij gemakkelijk een goede balans tussen de belangen van de klant en onze organisatie. Je weet een fijne samenwerking op te bouwen en je zorgt ervoor dat onze klanten graag zaken met jou blijven doen.

Wat heb je nodig als Technisch Accountmanager?

De technisch Accountmanager die wij zoeken werkt vanuit zijn of haar inhoudelijke kennis van oplossingen en marktbehoefte. Je begrijpt de behoefte van de klant. Om te slagen in deze rol beschik je over de volgende ervaring en competenties:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Technische kennis van aluminium en/of RVS constructies;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de techniek;
  • Je bent een enthousiaste netwerker en hebt de nodige connecties;
  • Je bent communicatief, besluitvaardig, zelfstandig en flexibel;
  • Je wil een toegevoegde waarde zijn in de verschillende verkooptrajecten.

Wat bieden wij jou:

Werken bij Bersselaar Constructie betekent werken bij een écht Brabants familiebedrijf, met daarbij passende normen en waarden. Bij ons blijven collega’s een langere tijd werken, wat zorgt voor een hecht team. Onze collega’s zijn trots om bij ons te werken en werken met een grote tevredenheid en dit is iets waar wij bij Bersselaar Constructie veel waarde aan hechten.

Voor deze rol bieden we je een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Bovendien krijg je in deze functie volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Een auto, telefoon en laptop zijn een onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatie knop. Laat je gegevens achter en upload je CV en wij bellen jou! Voor meer informatie kun je bellen naar Netty Poirters op 013-511 74 00.

Uitzend-, bemiddelings- en detacheringsbureaus gelieve niet te reageren.