Bekijk Optisport op:

Functie:
Technisch Beheerder

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Dordrecht

Contactpersoon:
Mark Hopman
088 2057777

Plaatsingsdatum:
08/09/2020

Technisch Beheerder – Dordrecht

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en heb jij de juiste skills om het serviceteam aan te sturen? Lees verder en solliciteer bij Optisport!

Jouw functie als Technisch Berheerder

Als Technisch beheerder ben je operationeel verantwoordelijk voor het dagelijks en correctief onderhoud binnen de Sportboulevard Dordrecht. Je stuurt zowel interne als externe servicetechnici aan en houdt toezicht op de dagelijkse werkzaamheden, tevens doe je de administratieve afhandeling en inkoop. Ook werk je samen met een asset- en projectmanager maintenance en organiseer je planmatig onderhoud, dit zijn zowel kleine als grootschalige projecten.

Verder bewaak je kwaliteit en prestaties van de gebouwgebonden installaties en zorg je voor monitoring en beheer van GBS systemen. Ook ben je bezig met het verbeteren van processen en ben je scherp op de diensten die binnen en buiten het contract vallen.

Wat heb je nodig?

Jij hebt een grote mate van zelfstandigheid, gastgerichtheid, flexibiliteit, creativiteit en oplossingsvermogen. Dit is nodig omdat je vaak onder tijdsdruk zal werken, maar ook omdat je incidenteel buiten reguliere kantoortijden werkt. Daarnaast heb je een commerciële instelling en maak je weloverwogen beslissingen. Verder heb jij:

  • Een afgeronde (klimaat-)technische MBO+ /HBO opleiding aangevuld met vaktechnische opleidingen;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een service omgeving met affiniteit voor onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties;
  • Uitstekend persoonlijk leiderschap met coachende kwaliteiten;
  • Kennis van de NEN 2767 / is een pre;
  • Je bent woonachtig in de regio Dordrecht, binnen een straal van 30 km.

Jouw collega’s

Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra; zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. In de Sportboulevard Dordrecht werken van ongeveer 80 collega’s van verschillende afdelingen.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Salaris conform cao Zwembaden waarbij je uit mag gaan van €3.250 – €3.950;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en je gezin bij alle Optisport locaties;
  • Jaarlijks Optisport feest met alle collega’s;
  • Incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers;
  • De best presterende locaties gaan een geheel verzorgd weekend naar het buitenland.

Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je daarnaast op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

 

Ben je enthousiast?

Stuur jouw CV en korte motivatie in via de sollicitatieknop.

Voor vragen of meer inhoud over de vacature kun je bellen met de asset- en projectmanager, Mark Hopman via 088-2057777. Voor meer informatie over Optisport: www.optisport.nl

                                                   

Tags: Dordrecht, Installatietechniek, Klimaattechniek, sportboulevard, technisch beheer, technisch onderhoud, beheer, service techniek, Zuid Holland, West Brabant, Optisport.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.