Bekijk Optisport op:

Functie:
Technisch Beheerder Dordrecht

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Optisport Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht

Contactpersoon:
Niek Verschure
06 508 62 917

Plaatsingsdatum:
30/07/2021

Technisch Beheerder Dordrecht

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en heb jij de juiste skills om het serviceteam aan te sturen? Lees verder en solliciteer bij Optisport! 

Over Optisport

Optisport is een toonaangevende en innovatieve exploitant in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. Wij zijn marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport- en leisure-accommodaties, zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen en fitnessaccommodaties in heel Nederland.

Jouw functie als Technisch Beheerder

Als Technisch beheerder ben je operationeel verantwoordelijk voor het dagelijks en correctief onderhoud binnen de Sportboulevard Dordrecht. Je stuurt zowel interne als externe servicetechnici aan en houdt toezicht op de dagelijkse werkzaamheden, tevens doe je de administratieve afhandeling en inkoop. Ook werk je samen met een asset- en projectmanager maintenance en organiseer je planmatig onderhoud, dit zijn zowel kleine als grootschalige projecten.

Verder bewaak je kwaliteit en prestaties van de gebouw-gebonden installaties en zorg je voor monitoring en beheer van GBS systemen. Ook ben je bezig met het verbeteren van processen en ben je scherp op de diensten die binnen en buiten het contract vallen.

Wat heb je nodig?

Jij hebt een grote mate van zelfstandigheid, gastgerichtheid, flexibiliteit, creativiteit en oplossingsvermogen. Dit is nodig omdat je vaak onder tijdsdruk zal werken, maar ook omdat je incidenteel buiten reguliere kantoortijden werkt. Daarnaast heb je een commerciële instelling en maak je weloverwogen beslissingen. Verder heb jij:

  • Een afgeronde (klimaat-)technische MBO+ /HBO opleiding aangevuld met vaktechnische opleidingen;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een service omgeving met affiniteit voor onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties;
  • Uitstekend persoonlijk leiderschap met coachende kwaliteiten;
  • Kennis van de NEN 2767 / is een pre;
  • Je bent woonachtig in de regio Dordrecht, binnen een straal van 30 km.

Hoe brengen wij jou in beweging?

  • Salaris conform cao Zwembaden waarbij je uit mag gaan van €3.250 – €3.950;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Goede pensioenregeling en diverse verzekeringen en voorzieningen;
  • Optisport Academy biedt kansen voor verdere ontwikkeling.

Ben je enthousiast?

Solliciteer via de sollicitatieknop en upload je CV.

Voor vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure kun je bellen met Niek Verschure, Technisch Manager, via 0650862917.

Voor meer informatie over Optisport: www.optisport.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.