Bekijk Optisport op:

Functie:
Technisch Beheerder Sportboulevard – Dordrecht

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AL Dordrecht

Contactpersoon:
Michiel de Rooij
06 155 41 689

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Technisch Beheerder Sportboulevard

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en krijg jij energie van het aansturen van het serviceteam? Lees verder en solliciteer!

Wat houdt de functie in?

Als Technisch Beheerder ben je operationeel verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden binnen de Sportboulevard Dordrecht. Je stuurt zowel interne als externe servicetechnici aan en houdt toezicht op de werkzaamheden, daarnaast doe je de administratieve afhandeling en inkoop. Je werkt samen met de regionale technische dienst van Optisport. En je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de technici als de locatiemanager.

Verder bewaak je kwaliteit en prestaties op de werkvloer en zorg je voor monitoring van GBS systemen. Ook ben je bezig met het verbeteren van processen en ben je scherp op de diensten die binnen en buiten het contract vallen.

Hoe voer je de functie uit?

Jij hebt een grote mate van zelfstandigheid, gastgerichtheid flexibiliteit, creativiteit en oplossingsvermogen. Dit is nodig omdat je vaak onder tijdsdruk zal werken, maar ook omdat je incidenteel buiten reguliere kantoortijden werkt. Verder heb jij:

  • Een afgeronde (klimaat-)technische MBO+ / HBO opleiding aangevuld met vaktechnische opleidingen;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een service omgeving met affiniteit voor onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties;
  • Uitstekend persoonlijk leiderschap met coachende kwaliteiten;
  • Je bent woonachtig in de regio Dordrecht, binnen een straal van 30 km.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra; zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. In de Sportboulevard Dordrecht werken van ongeveer 80 collega’s van verschillende afdelingen.

Hoe brengen wij jou in beweging?

Naast het jaarlijkse Optisport feest waar iedereen naar uit kijkt bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500 en € 4.000 per maand;
  • 20% korting op Optisport sportproducten voor jou en je gezin bij alle Optisport locaties;
  • Voor de presterende locaties de mogelijkheid om een geheel verzorgd weekend naar het buitenland te gaan;
  • Een incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers;
  • Tot slot hebben we een goede pensioenregeling en kan je daarnaast op vrijwillige basis gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen.

Optisport rookvrij!

Optisport wil gezondheid en vitaliteit bij gasten en medewerkers stimuleren. Als sport & leisurebedrijf willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om die reden is Optisport vanaf 1 januari 2019 rookvrij. Onze medewerkers roken vanaf dat moment niet meer op Optisport locaties. Medewerkers die willen stoppen met roken, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.

Ben je enthousiast?

Stuur jouw CV en korte motivatie in via de sollicitatieknop.

Voor vragen of meer inhoud over de vacature kun je terecht bij Michiel de Rooij, Technisch Manager bij Optisport. Je kunt hem bereiken via: 0615541689 of michielderooij@optisport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.